- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.361
Hoşbulduk kuzummm
ne var ne yok nasılsınız bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kuzummmne var ne yok nasılsınız bakalım
yapmıs olduğunuz dualarınızla, okuduklarınızla Rabbim sizlere sifa versin insaAllah..hakkınızı helal edin ...
ben bu savasımı yine kaybettim.. yine kaybettim iste.. canım o kadar yanıyo kii, durup durup aklıma geldikçe ağlıyorumm, bunca yılın üstüne bu 4. cü tahribatt , içimin atasi ne zaman diner bilmiyorum![]()
Selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim ..
cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum ..
kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum..
verdiğim bu 4. savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına..hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... yine yıkıldım, yine yıkıldım..
cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. geldi..
baktım embriyolog dedi ki...............
dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz..içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. gözlerim doldu doldu .. o konustuu ..
cünkü ÇARSAMBA opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
o günü 2 hücreli olan .. PERSEMBE günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
ve CUMA günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, Allahım O 1 taneyi bizlere bağısla diye.. ve ben CUMARTESİ günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..
öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..
öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..
cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :
bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
bizde çok üzüldük.. bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..
smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. ben sana şöyle açıklayayım dedi ..
smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. bu yüzden sağlıkıl bölünme olamadı dedi..
ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek HOMOSİSTEİN yüksek diye bilirken, FSH değerim de yüksek mis.. bu da etkiliyebiliyor dedi.. sordum kaç olması gerek dedim.. normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. fazla da yüksek olmamasına rağmen.. olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..
isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
zaten şu ana kadar bu 4. denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi FSH değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
yok dedi.. sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..
ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..
özetliycek olursak
1. tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..
Allahım ..canım o kadar yanıyor ki.. onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti...
canım halen o kadar yanıyor ki..
içimde bir ates.. ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa, her defısanda zaman geçtikçe kalitemized düsüyor, + lar - ye dönüşüyo, hep bir baska sıkıntılar, bska engeller çıkıyor önümüze .. benim suan yatmam gerekirken, yatamıyorumm yaa yatamıyoruumm... ayın 10 unda sonuç belli olucakdı eğer güzel gelişseydii , artık sonuç bekleme işim de kalmadı..![]()
hoş geldin bitanemmm
bende misafirin var sanıyodum:26:
umudumun olmadı kuzum nasıp değilmiş..
Bende iyi olmaya çalışıyorum bitanem ya mide bulantılarım mahvediyor benionun dışında sağlık sorunumuz yok çok şükür bu hafta 10. Haftamız Cumartesi doktora gideceğim tekrar göreceğiz hersey yolunda mı diye senin tedavi sürecin ne durumda kuzum
Hoşbulduk kuzummm, umudumun kısmet değilmiş demek ki.. Ama onca dua boşa çıkar mı, meleği gelmek için doğru zamanı bekliyo sadece:26:
benim misafirlerim var bitanem ondan da gelemedim hatasonu evde değildik.. bi de net de gidince hepten bağlantım koptu sizinle![]()
ben çıkıyorum canlarımmm malum misafirlerim varr..
hepinizi çok öpüyorum ve çoooooooook seviyorummmmm..
Rabbim herşeyin hayırlısını versinnnn![]()
Yazarım tabi kuzummmhsg temiz çıktı mı gerisi gelir Rabbimin izniyle
canım ya milletin ağzı torba değil..istemiyoruz deyin kuzum yaaa..onlara ne kiii..
onlara mı kalmış karar vermek..günaha giriyorlar vallahi..
sen hiçtakma cnm..ama bu ay anlattıkların gerçekten yerleşmefalan da olabilir..ben yaşamadım ama adet günü yada adete yakın böyle yaşayanlar var.
maalesef buradakiler anlamıyor canım köylü kafası küçümsemiyorum asla ama cahiller 17 yaşında gelin alıyorlar illaki ilk ay cocuk olacak ve ne hikmetse buradakilerin ilk geceden tutuyor ...her görmelerinde soruyolar istemiyoruz erken diyoruz ama nafile göz için hastahaneye gitsem hamilemisin yoksa diyorlar artık çok sıkıldım istanbulu özlüyorum ..
inşallah yerleşme lekesidir canım hayırlısıyla olur inşallah
cnm insaAllah meleğin seninledir, Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah...slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız benimde adete 9 gün kaldı gögüsümde acaip bir ağrı var 2-3 gün öncesine kadarda hafif leklenme oldu ertesi güne düzeldi ...kafam karışık kızlar ya ...
hoşbulduk canım yumurtlamadan 4 gün sonra geldi leke gibi ümitlenmekte istemyorum sonra kötü oluyorum ...bu ara ben hatayda yaşıyorum eşim imam köyde yaşıyorum herkes soruyor sinir oluyorum dedi kodu sürekli bugun bir yere gittik hoca çocuk olmuyorsa doktora götür falan dedi moralm bozuldu
maalesef buradakiler anlamıyor canım köylü kafası küçümsemiyorum asla ama cahiller 17 yaşında gelin alıyorlar illaki ilk ay cocuk olacak ve ne hikmetse buradakilerin ilk geceden tutuyor ...her görmelerinde soruyolar istemiyoruz erken diyoruz ama nafile göz için hastahaneye gitsem hamilemisin yoksa diyorlar artık çok sıkıldım istanbulu özlüyorum ..
inşallah yerleşme lekesidir canım hayırlısıyla olur inşallah