Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

10gün sonra dr a gidicem ya dr kızmaz dimi nie sormadan başladın demesin başlım dimi ewet alım giderken oy birliğiyle karar aldık

sanmıyorum kızıcanı çünkü bebek düşünüyosunuz artık .zaten 10 gun sonrada başlıyabılırsın onun bı zamanı yok kuzum.doktora sorupta başlayabılırsın belkı onun tavsıyesı farklı olur o bır vıtamın sonuçta hamılelıgı planlayan her bayanın kullanması gereken bısey.:34:doktorada sor folık asıde baslımmı dıye evet dıyecektır :46::46::46::46:

sanmıyorum kızıcanı çünkü bebek düşünüyosunuz artık .zaten 10 gun sonrada başlıyabılırsın onun bı zamanı yok kuzum.doktora sorupta başlayabılırsın belkı onun tavsıyesı farklı olur o bır vıtamın sonuçta hamılelıgı planlayan her bayanın kullanması gereken bısey.:34:doktorada sor folık asıde baslımmı dıye evet dıyecektır :46::46::46::46:

kız hayalotum sen nerden girdin hayatıma ya sözlüğüm gibisin yaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: seni umudumu priorim keserim esilam hepinizi çok sewiorum sanki kankime kardeşime msj yazıo gibiyim......

kız hayalotum sen nerden girdin hayatıma ya sözlüğüm gibisin yaaa :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: seni umudumu priorim keserim esilam hepinizi çok sewiorum sanki kankime kardeşime msj yazıo gibiyim......

tatlım aradım bi durumunu göreyyim belki düşük belki yüksek dozda başlatırım belki ek bişi yazarım bi takvim olştruz 10 gün dayan didi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:50::50::50::50::50::50:

kullanıyorum canım sende başla hatta
:27::27::27:

kızlar .. folik asit .. çokbi etkisi olan vitamin değilmis.. yani bana öyle demislerdi.. benim daha çok vitamine ihtiyacım var demek ki =)
onun yerine folbiol kullandım. bu ona göre daha iyiymiş..

$2013-04-02-1526.webp $2013-04-02-1521.webp

canlarım bakın size köstebek pasta yaptım:))))

buyrun yiyelim:)

Eki Görüntüle 674566 Eki Görüntüle 674567

canlarım bakın size köstebek pasta yaptım:))))

buyrun yiyelim:)

yaaaaa.. ama keserm çok kötüsüünn :25:
zatden cnm tatlı biseyler istiyodu.. :31:
tam zamanı, kalkıp zaten dorğ düzgün iste yapmıyom ki evde, tatlı börek çörek yapayım :29:
yinede ellerine sağlık. afiyet olsun sana..
kalkıp bned biseyler yiyeyim.. içim bayıldı, enistenizde toplantıdaymıs..o gelmeden bikaç bisey yapayım barim :)

kızlar .. folik asit .. çokbi etkisi olan vitamin değilmis.. yani bana öyle demislerdi.. benim daha çok vitamine ihtiyacım var demek ki =)

ben de hiç faydalı şeyler yemem çok zayıftır gücüm şişko olsamda ama vitaminsizim ya napmalıkı bilmem:43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14:

yaaaaa.. ama keserm çok kötüsüünn :25:
zatden cnm tatlı biseyler istiyodu.. :31:
tam zamanı, kalkıp zaten dorğ düzgün iste yapmıyom ki evde, tatlı börek çörek yapayım :29:
yinede ellerine sağlık. afiyet olsun sana..
kalkıp bned biseyler yiyeyim.. içim bayıldı, enistenizde toplantıdaymıs..o gelmeden bikaç bisey yapayım barim :)

canımm benim sen iste yeterki ben sana gönderirim:))

valla kızlar bende 3 ay folic plus kullandm sonra doktorum folbiol verdiii o daha kuvvetlymş

valla kızlar bende 3 ay folic plus kullandm sonra doktorum folbiol verdiii o daha kuvvetlymş

bak aynı benim dediğim gibi

en son doktora gittiğimde banada folbiol verdi çok kuvvetli bir vitaminmiş üstelik bebeğin beyindeki oluşabilecek sakatlıkları önlüyormuş bir nevi beyini geliştiriyormuş...

umudum canım rabbimden herşey.Üzme kendini diyemem ,canını sıkmada diyemem güzel arkadaşım ama bu bir sınav kuzum.sakın olaki bu sınavda pes etme ve en önemlisi isyan etme..ne diyebilirim ,ne yazabilirim biraz daha hafiflemen için inan bilmiyorum ..Rabbim ol demedikten sonra herşey boş.sabır kuzum elbet bu sabrın sonunda sende mükafatını alıcaksın bitanem.dualarımızı ettik hala etmeyede devam edicez elbet yüce rabbim kabul edicek dualarımzı...rabbim hiç bu açılan elleri boş çevirirmi bitanem.
rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.neleri var kuzum hep şükret nolur.bir gün olcak inşallah.kaç tüp denemen olursa olsun sayıya bakma sakın.sen meleğine giden yolu takip et.biraz dinlen yine başlarsın.yeni doktorlarla yeni yöntemlerle.bu işi 6 kez 8 kez 10 kez deneyen arkadaşlarımız da var topıklerde sonunda bebeğine kavuşan.ve tüple uğraşırken normal yolla hamıle kalanlarımızda var sende bılıyorsun bunları.yer gök duala bitanem.bu arada ecehanımdı sanırım evlat edinmeden söz etmiş.tabiki senin ve eşinin fikridir saygı duyarım.ama gün gelirde eğer okumak istersen tüp bebek bölümünde sümüklü böceğin hikayesi diye bir yazı var.eniştemle beraber okumanızı tavsiye ederim.okudunmu ,okuyomusun bilemiyorum ama ben her gün okuyorum.orda bir annenin yıllarca çocuk özleminin sonunda evlatlık edındıgı denizin hikayesini anlatıyor .okadar tatlılarki.ve o kadın okadar güzel bir anneki.her okuyuşumda içimi acıtır ve imrenirim o bayana...benim annem bile beni bukadar güzel yetiştirememiştir demiştim hatta ilk okuduğumda..sadece gir bikere bi okuyun kızlar sizde .annelik konusunda okadar ayrıntılı olarak yazıyorki o bayan.benim evlat edinmedeki düşüncelerim daha farklı.yıllar sonra çok isterim.hatta eşimle kaç defa konuştuk koruyucu aile olma fikrini ama araştırdığımızda benim yaşım tutmuyordu maalesef.evli olan çiftlerde en küçük yaş oranı 25 üstüymüş.belki 2 sene sonra bi yavrunun koruyucu annesi olabılırım...en azından sende bu sürede eşinle koruyucu aile işini düşünebilirsiniz evlatlık edinmeden öte...rabbım içine bir ferahlık nasip etsın.dualarımız seninle bitanem.eniştemınde içi yanıyordur canım ama napalı bu hayat bi sınav.herşeyin hayırlısı.rabbım kaldıramayacağımız ,taşıyamayacağımız yükü yüklemesin omuzlarımıza....

çok sagol canım benim düşüncelerimi hislerimi anlnatmışsın aynı... ama tabi herkesin fikri düşüncesi istekleri farklıdır.. ALLAH herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin:16:

ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda

ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda

ben hataylı degilim canım hatayada hiç gitmedim:1: biriyle karıstırdın galiba... ben karadenizliyim.. ama hatayı görmek isterdim güzel diyolar..

Back
X