- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.441
pardon canım ya olabilir karıştırdım galiba ya kusura bakma canım ya isim benzerliği olabilir gülcenandı galiba...hay allah neyse artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hayalotum sen nerden girdin hayatıma ya sözlüğüm gibisin yaaaseni umudumu priorim keserim esilam hepinizi çok sewiorum sanki kankime kardeşime msj yazıo gibiyim......
canım bekle olsun 10 günden ne olucakki ben folik asit kullanmayalı 1 sene olmuştu bebek düşünürkentatlım aradım bi durumunu göreyyim belki düşük belki yüksek dozda başlatırım belki ek bişi yazarım bi takvim olştruz 10 gün dayan didi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
bende folbiol kullanıyorum umudum hatta bazen unutuyorum bile düzenli olmuyo bazennnkızlar .. folik asit .. çokbi etkisi olan vitamin değilmis.. yani bana öyle demislerdi.. benim daha çok vitamine ihtiyacım var demek ki =)
onun yerine folbiol kullandım. bu ona göre daha iyiymiş..
vallahamıEki Görüntüle 674566 Eki Görüntüle 674567
canlarım bakın size köstebek pasta yaptım:))))
buyrun yiyelim:)
ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda
ben geldim hayalot nasılsın hayırlı akşamlar bat günün mü bugün test yaptım yazmışın ya
test yaptım belirtilerde gitti iyimi![]()
hadi ya...olsun kırmızılar gelmediği müddetçe sorun yok...inş olmazsın ...
yok bitanem bebek yoksa gelsin kırmızılarım zaten ayda yılda bir geliyor sağolsunlarhayırlısı neyse o olsun hakkımızda
yola devam napalım rabbım en doğrusunu bılır
![]()
ne diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı artık benimde gelir bu ay kırmızılar 7 gün kaldı pek bir belirti yok aman aman ...ama her ay eşime hastalandım demeye çekinir oldum artık
canbonlarım misafirim geliyor ben çıkıyorumbıktım bu mahalleden ya
neysem bıraz etrafı toparlım 20 dakkaya gelmek üzeredirler
haydık size bol sohbetler
ngasg canım allaha emanet ol öpüyorummmm![]()
slm kızlar ben de geldm bende.. hayalotum ngasgımm canınızı sıkmayın gelin pasta yiyelim heheheh:)) benimde kırmızılar bitti çok şükür çalışmalara start vercez :)) inşallah hep beraber göbüşleri büyütelimmm burda:))