Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46:
kendi kendimi alkışladım iyimi:52::52::52::52:
ama niye kimsecikler yok:53::53::53:
esilam nasılsın naptın doktor işini:54::54::54::54:

kimsecikler yok bende çıkım temizliğe devam edim kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılar yaklaşıyo:74::74:
gelmeden hafıfletımde ağrım olursa kolay işler kalsın:27::27::27:
haydık ilerleyen saatlerde yorgun düşmessem gelırım canbonlarım öpüyorum sizi:54::54::54:

kimsecikler yok bende çıkım temizliğe devam edim kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılar yaklaşıyo:74::74:
gelmeden hafıfletımde ağrım olursa kolay işler kalsın:27::27::27:
haydık ilerleyen saatlerde yorgun düşmessem gelırım canbonlarım öpüyorum sizi:54::54::54:

kolay gelsinnn hayalimmm :16::16::16::16::16::16:

bende isitorummm öpücüğündennnn :54::54::54::54::54::54:

temizlik yapamıyom benimki eve geri geldi maç izlemekten vazgeçmiş evde izliycekmiş:4::4::4:
temzilikte yarına kaldı mecburen:1::1:

bugün sonunda doktora gittim batın ultrason yaptı bi sıkıntın yok dedi ufak bir myomum varmış pek zararının olacağını sanmıyorum dedi şikayetlerimi anlattım ultrasonda bişey göremedim betahcg yaptıralım sonuç pozitif çıkarsa transvajinal ultrasonla bakarız dedi umudum azaldı ilaç yazdı idrar yolu enf olabilir dedi ama kan sonucunuda görelim dedi dayanamadım yolda ilaçlarımı aliyim diye girdiğim eczaneden gebelik testi aldım eve geldim yaptım sonuç negatif sat:6mart erken diyemi çıkmadı bilmiyorumki çok keyifsizim yarın çıkacak olan kan sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum ama sanırım umutlar iyice tükenmeye başladı :(((

kızlar şu konuda bana bi yardımcı olun nolurr
sat:6mart
eşimin izne geldiği gün :16-17 martta korunmasız ilişki (sırf çocuk yapmaya geldi aga )sonra hiç olmadı çünkü 17 mart gecesi eşim gitti:43:
22 martta kahverengi lekelenme ara kanama gibi 2-3 gün sürdü
lekelenmeden sonra ağrılar başladı ağzımın tadıda son 2-3 gündür değişti ve sizcee:43::43:

ben geldim canlarımmmm :54:
çok çok çok özledim hepiniziiiiiiii :16:
nasılsınız ne var ne yok topikteeee :34:

İyiyim cnm sen nasılsın?bu ay yine klomen ve çatlatma iğnesi.önümüzdeki ay aşılama düşünüyoz.

canım klomen ve çatlama iğnesinin kullanımı hakkında bana bilgi verebilirmisin bu ay olmazsa bende başlamak istiyorum ya eşim çok istiyo :((bi an önce belki olur adet olunca hemen başliyim biraz anlatırsan eğer :54:

bugün sonunda doktora gittim batın ultrason yaptı bi sıkıntın yok dedi ufak bir myomum varmış pek zararının olacağını sanmıyorum dedi şikayetlerimi anlattım ultrasonda bişey göremedim betahcg yaptıralım sonuç pozitif çıkarsa transvajinal ultrasonla bakarız dedi umudum azaldı ilaç yazdı idrar yolu enf olabilir dedi ama kan sonucunuda görelim dedi dayanamadım yolda ilaçlarımı aliyim diye girdiğim eczaneden gebelik testi aldım eve geldim yaptım sonuç negatif sat:6mart erken diyemi çıkmadı bilmiyorumki çok keyifsizim yarın çıkacak olan kan sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum ama sanırım umutlar iyice tükenmeye başladı :(((

kızlar şu konuda bana bi yardımcı olun nolurr
sat:6mart
eşimin izne geldiği gün :16-17 martta korunmasız ilişki (sırf çocuk yapmaya geldi aga )sonra hiç olmadı çünkü 17 mart gecesi eşim gitti:43:
22 martta kahverengi lekelenme ara kanama gibi 2-3 gün sürdü
lekelenmeden sonra ağrılar başladı ağzımın tadıda son 2-3 gündür değişti ve sizcee:43::43:

canım daha dur bakalım kan sonucun elinde değilki.hem hamıle olsan bile şuan ultrasonda gözükmez zaten son adet 6 mart diyosun daha batına 2 gün var idrardada çıkmayabilir:34:halen bir umudun var ağlama hemen.verdiğin tarihler gelen kanama ve belirtiler hani gebelik belirtiside olabılır olmayabılırde rabbım bılır ama .ne gelirse rabbimden oyuzden sabırlı ol.hayırlısı ne ise o olsun hakkında.myom küçükse sorun yoktur bitanem doktorun dediği gibi:34:hem zaten şuan için sanıyorum gününde bi geçme yok tabi kaç günde bir adet gördüğüne bağlı:26:

canım klomen ve çatlama iğnesinin kullanımı hakkında bana bilgi verebilirmisin bu ay olmazsa bende başlamak istiyorum ya eşim çok istiyo :((bi an önce belki olur adet olunca hemen başliyim biraz anlatırsan eğer :54:

anlatım cnm.adetin 3.günü kullanmaya başlıyorum.5 gün günde bir tane alıyorum.8.günü dr gidiyom.yumoşlara bakıyo dr.istenilen boyuta gelmişse çatlatma iğnesi veriyor.göbekten vuruluyosun.sonra 18 ve 36 saat sonra ilişki öneriyor.

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46:
nasılsın meddcezırımmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

hoşbuldum kuzuuuummmmmmmmm, çok çok özledim yaa.. iyiyim çok şükür, net problemli bu ara ondan gelemiyorum:31:
ama aklım hep sizde, sen nasılsın kuzum gittin mi dr.a :16:
kızlardan ne var ne yok:44:

anlatım cnm.adetin 3.günü kullanmaya başlıyorum.5 gün günde bir tane alıyorum.8.günü dr gidiyom.yumoşlara bakıyo dr.istenilen boyuta gelmişse çatlatma iğnesi veriyor.göbekten vuruluyosun.sonra 18 ve 36 saat sonra ilişki öneriyor.

esilammm kız bende kullanimmi adet olursam hıı ne dersin sankim bana umut oldun yaa :1:

Back
X