- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.661
a.s cnm.evet kimse yok topikte neden acaba:26::26::26::26:
gelen olduysa da simdi kimse yok die gitti mi bilmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s cnm.evet kimse yok topikte neden acaba:26::26::26::26:
kimsecikler yok bende çıkım temizliğe devam edim kasıklarım ağrımaya başladı kırmızılar yaklaşıyo
gelmeden hafıfletımde ağrım olursa kolay işler kalsın
haydık ilerleyen saatlerde yorgun düşmessem gelırım canbonlarım öpüyorum sizi![]()
kolay gelsinnn hayalimmm
bende isitorummm öpücüğündennnn![]()
ben geldimmmmmmmmmmmm
kendi kendimi alkışladım iyimi
ama niye kimsecikler yok
esilam nasılsın naptın doktor işini![]()
İyiyim cnm sen nasılsın?bu ay yine klomen ve çatlatma iğnesi.önümüzdeki ay aşılama düşünüyoz.
İyiyim cnm sen nasılsın?bu ay yine klomen ve çatlatma iğnesi.önümüzdeki ay aşılama düşünüyoz.
bugün sonunda doktora gittim batın ultrason yaptı bi sıkıntın yok dedi ufak bir myomum varmış pek zararının olacağını sanmıyorum dedi şikayetlerimi anlattım ultrasonda bişey göremedim betahcg yaptıralım sonuç pozitif çıkarsa transvajinal ultrasonla bakarız dedi umudum azaldı ilaç yazdı idrar yolu enf olabilir dedi ama kan sonucunuda görelim dedi dayanamadım yolda ilaçlarımı aliyim diye girdiğim eczaneden gebelik testi aldım eve geldim yaptım sonuç negatif sat:6mart erken diyemi çıkmadı bilmiyorumki çok keyifsizim yarın çıkacak olan kan sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum ama sanırım umutlar iyice tükenmeye başladı((
kızlar şu konuda bana bi yardımcı olun nolurr
sat:6mart
eşimin izne geldiği gün :16-17 martta korunmasız ilişki (sırf çocuk yapmaya geldi aga )sonra hiç olmadı çünkü 17 mart gecesi eşim gitti
22 martta kahverengi lekelenme ara kanama gibi 2-3 gün sürdü
lekelenmeden sonra ağrılar başladı ağzımın tadıda son 2-3 gündür değişti ve sizcee![]()
ben geldim canlarımmmm
çok çok çok özledim hepiniziiiiiiii
nasılsınız ne var ne yok topikteeee![]()
canım klomen ve çatlama iğnesinin kullanımı hakkında bana bilgi verebilirmisin bu ay olmazsa bende başlamak istiyorum ya eşim çok istiyo(bi an önce belki olur adet olunca hemen başliyim biraz anlatırsan eğer
![]()
çok şükür esilam iyiyimhadi hayırlısı olsun bakalım inşallah olur belki aşılamaya bile gerek kalmaz
buldunmu peki yınede hastane
![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın meddcezırımmmmmmmmmmmmmmm![]()
anlatım cnm.adetin 3.günü kullanmaya başlıyorum.5 gün günde bir tane alıyorum.8.günü dr gidiyom.yumoşlara bakıyo dr.istenilen boyuta gelmişse çatlatma iğnesi veriyor.göbekten vuruluyosun.sonra 18 ve 36 saat sonra ilişki öneriyor.