Umudum seninle paylaşmak istedim sizde eşindemı sendemı bilmiyorum ama benim eşimde sperm sorunu vardı bendede 2 3 aydır kistle uğraşıyodum geçen ay eşim proxed plus kullandı ve keçi boynuzu kürü içti bu ayda bunları yapıyo ilaç bitti ama keçi boynuzu kürüne devam ediyo bende soğan kürüyle kistten kurtuldum bide bal tarçın çörekotu kürü yaptım bu ay hatta yumurtlamışım herşey normale döndü eşimde çok şükür baya düzelme var belki sende denemek istersin diye söylemek istedim ben daha hamile değilim ama en azından diğer sorunlar düzelmeye başladı inş yakın zamanda kavuşurum bebeğime inş sende isteyen herkeste kavuşur Rabbim büyük en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş hepimize
yaa ben anlamıyorum. hiç anlamıyorumm

her defasında tüp yenilgisi yaşamaktan yoruldum
bu kez kinde, sonuç belli oluncada, dr un dedi, en büyük etken esinden kaynaklınıyo..demesi.
dedim yumurtaları belli bi büyüklüğü getiriyorsunuz iğnelerle fln.. esim için birsey yapılamıyor mu dediğimde
sprmlere çok fazla müdahale edemiyoruz diyo..
ama baş sebep olarak onu göstermesini biliyor..
dedim ben 10 kez de tüp yapsam, esime birsey verilmeden, yada baska nebilim birsey yapılmadan olur mu ki dedim..
gerçi Allah verecek olsa tasın üstünde veriyor, o da ayrı bi mesele de..
benim yumurtalar normalden küçükmüs.. onlar için belil bi kaliteye gelsin die iğne dozları yüksek veriliyo..
birde döllenme islemi sırasında sanırım, dediler islem sırasında yumurta anomalisi görüldü dediler..
bu da yumurtanın çok istenilen düzeyed olmadığı demekmis..
yani 1. kalite olması gerekirken,. 2.yada 3. kalite midir ..
bired FSH değerim az yüksek çkdı normali 10 ken benim 15 çıkmıs..bunu da sebep gösterdi..
ama kk dabakdım millet yazmıs FSH değer 45 olupta hamis kalan var..
tüp bebek topiğinde bi arkadasta söylemisdi bu ilacı..
dedi 2. tüp yaptırmadan önce dr bu ilacı vermis, 3ay kullanmıs.. sprm sayısı kaç binlere çıkmıs ve suanda 2. tüp hamis hemde ikiz ..
bana bu ilacı dediği gün özelden.. net den arastırdım ve kk da bi topik açılmıs.. orada kullananan kisilerin sonrasında aldığ sonuçları yazmıslar.. çok büyük artış varmış. hem sayı bakımından hem de, diğer yönlerden ..
size dr mu verdi, nasıl kullanmaya basladınız bu ilacı, yani dr a söylenildiğinde veriliyor mu..??
yani esimden sebep, dmen gibi sprm sorunu var.. kaç aydır tam düzenli olmasada, keçiboynuzu kürü yapıyodu ama son ki tahlil sonucunda, yine çok düsük, harketi vs. dedi dr.. ama bize simdiye kadar bu ilacı verenleri görmedik..üroloji dr u bu sayıyla tüp yapılabiliniyor gibilerinden birsey deyip, bska yapılcak bise yok gibilerinden demis ..
bi dedikleri zor vaka, zor vaka..