- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.761
amin canım inşallah
bende özledim valla kızceleri nerdesiniz yahuuu
canım sezeryandan sonra süt gelmemsi yada az olması normal komposto falan yap özellikle ayvadan
temem içiyomda ayva içmiyom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah
bende özledim valla kızceleri nerdesiniz yahuuu
canım sezeryandan sonra süt gelmemsi yada az olması normal komposto falan yap özellikle ayvadan
canlarım nasılsınız kuşlarım tek tek alıntı yapamıyorum yazılarınızı kusura bakmayınnn nasılsınız... hayalotum demek çınarımız doymuyo annesii,, canım bitki çayları iç öyle diyolar süt yapıyomuş... gülbişim senin nasıl gidiyo hamişlik, sernesin seninde herşeyin normal olmasına çok sevindim inş. tez zamanda kucağına alırsın sende bebişini... diğer kızçelerim sizlerde nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben hiç iyi değilim yine kendimi uzunca zamandır eve kapattım artık gittikçe kendi karanlığımda kayboluyorum. hergünüm üzülmekle ağlamakla geçiyo. psikolojim hormonlarım moralim herşeyim bozuldu. tek yapabildiğim dua etmek zaten başka kapım yokk... ne olur dua edin sizlerde hergün içimden bişeyle sökülüp gidiyo. unutmayın beni öpüyorum hepinizi![]()
ben hiç sevemedim kız onu
ahhh ahhh bir loğusa şerbeti kaynatanım bılem yok
![]()
Iyidir inşallah canım?. Yarın kontrolümüz var.. Bakalım şeker etkilemişmi... Irileşme var mı....sen nasılsın.. Bulantı ya da başka bişi var mı.. Kontroller nasıl gidiyor...
temem içiyomda ayva içmiyomayvada sevmiyomki ben
süt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:
priorim hoşgeldınız bıraz gazımız var hala mamadan kaynaklı ama vermesem aç kalıyor mama değişikliği yapıcam bakalım bi faydası olacakmı:26:burun tıkanıklıgımız dune gore daha ıyı cok sukur ıns yarın daha ıyı olur teyzesu..sen nasılsın bebıs nasıl kuzum![]()
İnşallah iyi çıkar herşey canm bizede yazarsın artık. Evt ya benim bulantilarim da yeni basladi dr dyor herkesin bu aylarda geçer senin ki başladı. Hersabah mutlaka kusuyorum.kontrole gecenlerde gittim bebis oynuyordu :)) haftaya yine gtcem kizcem böyle işte :)
canım ilk gelen süt ağız sütü yağlı oluyor sonra beyaza dönüyor benimkide öyle oldu bol bol salata ye sütün bol olur ...bebeğide medipole götürdüm ameliyat dediler 7-8 kilo olunca dua edin canım ...bebişinide öp benim yerime kızlar herkesi öptümmm
canım ilk gelen süt ağız sütü yağlı oluyor sonra beyaza dönüyor benimkide öyle oldu bol bol salata ye sütün bol olur ...bebeğide medipole götürdüm ameliyat dediler 7-8 kilo olunca dua edin canım ...bebişinide öp benim yerime kızlar herkesi öptümmm
Bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyiyiz.. Şekerden etkilenmemiş bebeğim
Değiştir bakalım kuzum mamayı,, doktora sorsaydın gazını...
Evt canm bnde sevmedim girgirina söylemiştim :)) oy kyamam sana yaninda olsaydm kaynatirdim sanaa
ben dogumdan once almıstım canım aspirator dedıgın gubı burnuna sokup agzınla cekıyosun
okyanus suyu tup olanlardanmı kuzum aldıgın onar bı ıse yaramıyor pek fazla ben gecen gun eczaneden aldım sprey seklınde fayda gormessen sende ondan al 2 gunde akmaya basladı yavrumun burnu dıgerını dogumdan ıtıbaren kullanıyodum tık yoktu![]()
Anaaaaaaaaa coktandir gelmedimmmmm buraya kuslar yuva yapmis bu mavi kusun ne isi car benim profilimde![]()
Kuzum inşallah iyi olacak teyzoium... Rabbim acil şifalar versin..
amin canım inşallah sen nasılsın miniğin nasıl bakalım![]()