- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.961
koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyyyyyyyy kuzum benım hadı hayırlısı olsun bismillah gelsin inş göbüşüne bebişin..olcak sernesim içinizi ferah tutun sonra dıyeceksınızkı ahhh ahhh uyumayı özledimm![]()
koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda![]()
Uzun hatta upuzun bir aradan sonra gelebildim çoook şükür :) Hayalotum, scorpionsum, alpinim, ngasgim, karamim, gulbisim, priorim, bestekizim,sernesim, keserim, selencelkim ( adını unuttuğum varsa lutfen alınmasın) hepinizi çoooook özledim çoooook merak ediyorum. Bebisler doğmuş hepsini çoooook öpüyorum rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.. hayalotum canbonum ruh ikizim nasil özledim yaaaa ♥
Cok zor zamanlardan geçtik eşimle. Hormon bozukluğu yasadim. Drlar erken menopoz olabilir dediler. Günlerce kendimi yedim bitirdim. Sonra drumun da tavsiyesi ile tüp bebege karar verdik. Bi an bile tereddüt etmedim. Tabii bu süreç de baya stresli ama değdi şükürler olsun ki bebeğim benimle :)))) hemen haber vermek istedik teyzelerimizeeee :)
Öğrendiğim andan itibaren Rabbime herkese hayırlısı ile nasip etsin diye yalvariyorum. Hepinizle ayrı ayrı sohbet etmeyi cok isterdim cunku cok merak ediyorum ve cooook özledim ama Nete giremiyorum radyasyonun olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Bu süreçte çok destek oldunuz moral oldunuz umut oldunuz. Sizi çok seviyorum♥
koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda![]()
Uzun hatta upuzun bir aradan sonra gelebildim çoook şükür :) Hayalotum, scorpionsum, alpinim, ngasgim, karamim, gulbisim, priorim, bestekizim,sernesim, keserim, selencelkim ( adını unuttuğum varsa lutfen alınmasın) hepinizi çoooook özledim çoooook merak ediyorum. Bebisler doğmuş hepsini çoooook öpüyorum rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.. hayalotum canbonum ruh ikizim nasil özledim yaaaa ♥
Cok zor zamanlardan geçtik eşimle. Hormon bozukluğu yasadim. Drlar erken menopoz olabilir dediler. Günlerce kendimi yedim bitirdim. Sonra drumun da tavsiyesi ile tüp bebege karar verdik. Bi an bile tereddüt etmedim. Tabii bu süreç de baya stresli ama değdi şükürler olsun ki bebeğim benimle :)))) hemen haber vermek istedik teyzelerimizeeee :)
Öğrendiğim andan itibaren Rabbime herkese hayırlısı ile nasip etsin diye yalvariyorum. Hepinizle ayrı ayrı sohbet etmeyi cok isterdim cunku cok merak ediyorum ve cooook özledim ama Nete giremiyorum radyasyonun olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Bu süreçte çok destek oldunuz moral oldunuz umut oldunuz. Sizi çok seviyorum♥
anladım canım eşinin değerleri nasıl bizede normal diyolar çünkü bi karşılaştırmak istiyorum mümkünse
çok geçmiş olsun canım demek kızçen olcak Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza yanlış hatırlmaıyosam varikosel ameliyetı öncesi öğrenmiştin hamileliğini cannım eşinin değerlerini yazabilir misin benimde eşim bu ay ameliyat olacak galiba inşallah bende ameliyat olmadan hamile kalabilirim![]()
sonunda gelebildim.okuyabıldıgım zamanlarda oldu ama son hafta okuyamadım hıc .mevlüt telaşına kapıldım tek başımayım bılıyosunuz yardım edenım yok.
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.
çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmişben sadece ben ve eşimin ev hanesin yemiycegını bılıyodum çevremdekılerde oyle bılıyodu ee tabı mevluute eşim ve benım dısında herkes yedı.bi hoca var tanıdık eti sordu anlattım olmaz dedi sayılmaz sonra eşim 2 hocaya daha sordu ama olmuyomus kısmet şimdi bu hafta sonu adağı tekrarlıycaz.rabbım inş diğerinide kabul etmiştir nediyelim
çınarda iyi teyzeleri alışveriş için 2 saatiliğine çınarı yengesine bırakmıstım süt sagıp ama saatınde yetişemedi oda mama vermiş 2 defa mecnburen kabız oldu yavrum sımdı bıde ıste o hengamenın ıcınde onunla ugrastım durdum şimdi şimdi düzene giriyor gaz sorunumuz hala devambırde tekrarlayan burun tıkanıklıgıonun dısında bır problemımız yok çok şükür.çğdemcım kızın olacakmıs rabbım hayırlı evlat etsın ıns.ngasgım cok cok gecmıs olsun bıtanem rabbım yavruna uzun ömurler nasıp etsın kaç kılo oldu sımdı kuzum.dünde çok sukur mevlutu okuttuk.çınaruım hep uyudu teyzeleri nasıl rahatladım o uyuyunca tabı hekes dagılınca actı tekrardan gozlerını
şimdi anca evı topladım mevlutten kalanları
çınarıda uyuttumda bı yazayım dedım daha yemek yapmadım gecmısede bı goz atayım bakayım napmısınız
çokk özledim sizleri canbonlarım ballı kaymaklarım
![]()
amin cnm inşALLAH... ewt ameliyettan bir gün önce öğrenmiştikcnm biz bi devlette bi de özel de test yaptırmıstık ve ıkısı arasında baya bı fark vardı... devlettekı total sperm 30 milyon cıkmıstı özeldekı de 7,5 milyon cıkmıstı hareketsiz de %40 felan cıkmıstı cnm yanls hatırlamıyosam
Saol canım verdiğinbilgiler için eşimin sonuçları daha yüksek bi daha test verecek bakalım ona göre ameliyat olacak hayırlısı olsun
iPhone 'den Tapatalk
keserim inş rabbım sanada nasıp etcek kuzum hayırlısı olsun ıns.beste kızcem bıtanem canım panık yapma bol bol dnlen canım az kaldı zaten rabbım yardımcın olsun ıns
prıorım kuzum nasılsın
Canım tebrik ederimmmmm.. Çok sevindim.. Sağlıkla al kucağına![]()
slm kızlar nerelerdesiniz?
19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı arkadaşlar yoksa hiç umutlanmayayım mı