Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda:52::52::52:

ayyyy aman allahım yanlıs gormuyorum degılmııı:52::52::52::52:
maşallah maşalalhhh rabbım nazarlardan saklasın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns ayyy aglıycam sımdıkkk yaaa:48::48::48::48:canım arakadasım cok mutlu guzel bı hamılelık gecır ıns rabbım korusun sızı offf heyecan yaptımmm:46::46::46:duuu bende habıbtem gıbı halay cekeyımmmm hemen :64::64::64::64::64::64::64::64::64: s:46:nı cok sevıyorum habersız bırakma bızı:54::54::54:

oyyyyyyyyyy kuzum benım hadı hayırlısı olsun bismillah gelsin inş göbüşüne bebişin..olcak sernesim içinizi ferah tutun sonra dıyeceksınızkı ahhh ahhh uyumayı özledimm:9::9:

İnşAllah kuzum gelcek ama sabrımızda azalıyo kasımda evlenen kuzenimde şuan 4aylık hamile çok tatlı çok sevdiğim bi insan şans ve nasip demekki uyumakta neymiş ki annesi onlar uykudan daha tatlı tabiki anne olmak çok ama çok zor ama bi kadının anne olamaması daha bir zor bir yanım eksik hissediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

iPhone 'den Tapatalk

koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda:52::52::52:

Kıyamam sana :) bnm ablamın biri çok düşkündü uykusuna 36 yaşında şuan 3. Çocuğu 1.5 yaşında 2 tanede liseye giden çocuğu var aman Yarabbim böyle sabırla hergece sabahlara kadar emzirdi insn 1yaşına kadar hiç mama vermedi çok nadir yani maşallah demem o ki evlat başka bişe ilklerde yaşayamadım birlik olunca kayınpederle falan dedi ve hala emziriyo msiallah sabırla

iPhone 'den Tapatalk

Uzun hatta upuzun bir aradan sonra gelebildim çoook şükür :) Hayalotum, scorpionsum, alpinim, ngasgim, karamim, gulbisim, priorim, bestekizim,sernesim, keserim, selencelkim ( adını unuttuğum varsa lutfen alınmasın) hepinizi çoooook özledim çoooook merak ediyorum. Bebisler doğmuş hepsini çoooook öpüyorum rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.. hayalotum canbonum ruh ikizim nasil özledim yaaaa ♥
Cok zor zamanlardan geçtik eşimle. Hormon bozukluğu yasadim. Drlar erken menopoz olabilir dediler. Günlerce kendimi yedim bitirdim. Sonra drumun da tavsiyesi ile tüp bebege karar verdik. Bi an bile tereddüt etmedim. Tabii bu süreç de baya stresli ama değdi şükürler olsun ki bebeğim benimle :)))) hemen haber vermek istedik teyzelerimizeeee :)
Öğrendiğim andan itibaren Rabbime herkese hayırlısı ile nasip etsin diye yalvariyorum. Hepinizle ayrı ayrı sohbet etmeyi cok isterdim cunku cok merak ediyorum ve cooook özledim ama Nete giremiyorum radyasyonun olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Bu süreçte çok destek oldunuz moral oldunuz umut oldunuz. Sizi çok seviyorum♥
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
bitanemmmm çok sevindimmm Rabbime şükürler olsunn canımmmmm:16::16::16:
sağlıcakla kucağına all meddimm:54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hemen ustume alindim walla tabi ki dinlicem sozunu hic dinlemezmiyim.....canim bisi sorcam sen dogum macerani paylasmiymidin ngst hatirliom daaa senin nasil dogurdunu bile bulamadim bu benim icin cok buyuk bi kayip :,(((

Uzun hatta upuzun bir aradan sonra gelebildim çoook şükür :) Hayalotum, scorpionsum, alpinim, ngasgim, karamim, gulbisim, priorim, bestekizim,sernesim, keserim, selencelkim ( adını unuttuğum varsa lutfen alınmasın) hepinizi çoooook özledim çoooook merak ediyorum. Bebisler doğmuş hepsini çoooook öpüyorum rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.. hayalotum canbonum ruh ikizim nasil özledim yaaaa ♥
Cok zor zamanlardan geçtik eşimle. Hormon bozukluğu yasadim. Drlar erken menopoz olabilir dediler. Günlerce kendimi yedim bitirdim. Sonra drumun da tavsiyesi ile tüp bebege karar verdik. Bi an bile tereddüt etmedim. Tabii bu süreç de baya stresli ama değdi şükürler olsun ki bebeğim benimle :)))) hemen haber vermek istedik teyzelerimizeeee :)
Öğrendiğim andan itibaren Rabbime herkese hayırlısı ile nasip etsin diye yalvariyorum. Hepinizle ayrı ayrı sohbet etmeyi cok isterdim cunku cok merak ediyorum ve cooook özledim ama Nete giremiyorum radyasyonun olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Bu süreçte çok destek oldunuz moral oldunuz umut oldunuz. Sizi çok seviyorum♥

canım çok sevindim gerçekten :16::16::16::16::16::16::16::16::16: rabbim kucağına almayı nasip etsin dinelen çok iş yapma yorma kendini....

anladım canım eşinin değerleri nasıl bizede normal diyolar çünkü bi karşılaştırmak istiyorum mümkünse:16:

çok geçmiş olsun canım demek kızçen olcak Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza yanlış hatırlmaıyosam varikosel ameliyetı öncesi öğrenmiştin hamileliğini cannım eşinin değerlerini yazabilir misin benimde eşim bu ay ameliyat olacak galiba inşallah bende ameliyat olmadan hamile kalabilirim :52::52:

amin cnm inşALLAH... ewt ameliyettan bir gün önce öğrenmiştik:52::52::52: cnm biz bi devlette bi de özel de test yaptırmıstık ve ıkısı arasında baya bı fark vardı... devlettekı total sperm 30 milyon cıkmıstı özeldekı de 7,5 milyon cıkmıstı hareketsiz de %40 felan cıkmıstı cnm yanls hatırlamıyosam

sonunda gelebildim.okuyabıldıgım zamanlarda oldu ama son hafta okuyamadım hıc .mevlüt telaşına kapıldım tek başımayım bılıyosunuz yardım edenım yok.
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.:27:
çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmiş:30:ben sadece ben ve eşimin ev hanesin yemiycegını bılıyodum çevremdekılerde oyle bılıyodu ee tabı mevluute eşim ve benım dısında herkes yedı.bi hoca var tanıdık eti sordu anlattım olmaz dedi sayılmaz sonra eşim 2 hocaya daha sordu ama olmuyomus kısmet şimdi bu hafta sonu adağı tekrarlıycaz.rabbım inş diğerinide kabul etmiştir nediyelim :1:
çınarda iyi teyzeleri alışveriş için 2 saatiliğine çınarı yengesine bırakmıstım süt sagıp ama saatınde yetişemedi oda mama vermiş 2 defa mecnburen kabız oldu yavrum sımdı bıde ıste o hengamenın ıcınde onunla ugrastım durdum şimdi şimdi düzene giriyor gaz sorunumuz hala devam:31:bırde tekrarlayan burun tıkanıklıgıonun dısında bır problemımız yok çok şükür.çğdemcım kızın olacakmıs rabbım hayırlı evlat etsın ıns.ngasgım cok cok gecmıs olsun bıtanem rabbım yavruna uzun ömurler nasıp etsın kaç kılo oldu sımdı kuzum.dünde çok sukur mevlutu okuttuk.çınaruım hep uyudu teyzeleri nasıl rahatladım o uyuyunca tabı hekes dagılınca actı tekrardan gozlerını:27:şimdi anca evı topladım mevlutten kalanları :25:çınarıda uyuttumda bı yazayım dedım daha yemek yapmadım gecmısede bı goz atayım bakayım napmısınız:6:çokk özledim sizleri canbonlarım ballı kaymaklarım:52::52:

kuzumm mevlütünü ALLAH kabul etsin... RABBİM bizlerede yapmayı nasip etsin inşALLAH:16::16::16:

cnm bnm gercekten cok sevındım:16::16::16: RABBİM sag salim kucagına almayıda nasip etsin:16::16::16: gözün aydın tatlımmm:46::46::46::46::46:

amin cnm inşALLAH... ewt ameliyettan bir gün önce öğrenmiştik:52::52::52: cnm biz bi devlette bi de özel de test yaptırmıstık ve ıkısı arasında baya bı fark vardı... devlettekı total sperm 30 milyon cıkmıstı özeldekı de 7,5 milyon cıkmıstı hareketsiz de %40 felan cıkmıstı cnm yanls hatırlamıyosam

Saol canım verdiğinbilgiler için eşimin sonuçları daha yüksek bi daha test verecek bakalım ona göre ameliyat olacak hayırlısı olsun

iPhone 'den Tapatalk

Selam hanımlar nasılsınız yine yoksunuz herşey yolundadır inşAllah ben bir haftadır annemlerdeydim döndüm evime çok şükür çok yorgunum uykum var bi size bakınayım dedim görüşmek üzre

iPhone 'den Tapatalk

Saol canım verdiğinbilgiler için eşimin sonuçları daha yüksek bi daha test verecek bakalım ona göre ameliyat olacak hayırlısı olsun

iPhone 'den Tapatalk

cokkk iyi cnm... düşün yani biz bu degerlerle bebek sahibi olduk:16::16::16::16: aslında tek sey kafana takmamak aklından tamamen cıkarmak tatlımm.... tabi bu mumkun olmuo ama ben öle hamıle kaldım... nasılsa esım amelıyat olcak die aklımızı sadece ameliyata odaklayıp bosvermiştik:9::9::9::9: RABBİM de nasip etti işte binlerce şükürler olsun ki.... ALLAHım isteyen herkese nasip etsin isteyen herkese dua ediyorumm... tez zamanda sende meleğine kavusursun bitanem inşALLAH:49::49:

keserim inş rabbım sanada nasıp etcek kuzum hayırlısı olsun ıns.beste kızcem bıtanem canım panık yapma bol bol dnlen canım az kaldı zaten rabbım yardımcın olsun ıns
prıorım kuzum nasılsın

Iyiyim canım napimm.. Bekliyoruz bizim sıpayı.. Bi gelseydi... Sem nasılsın kuzum... Çınar bey uğraşırıyor galiba seni :52:

Canım tebrik ederimmmmm.. Çok sevindim.. Sağlıkla al kucağına :nazar:

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı arkadaşlar yoksa hiç umutlanmayayım mı

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı arkadaşlar yoksa hiç umutlanmayayım mı

canım bence hamilesin hemen dokora git düşük önleyici falan verebilir kan tahlili falanda yaptır inşallah bebğin seninledir

Back
X