Priorim hayırlısı kuzum vardır sezaryen olmasinda da bir hayir. Ailede sekeri olan var mıydı? Zoru atlatmisssin kuzum bebisini de ins sağlıcakla kucağına alırsan seker meker unutursun gider :) bebis yağış mı yağız mı
Teşekkür ederim keserim darısı basiniza olsun inssssss hen de en ikizinden
Ayyy inş teyzesi ♥
Darısı da başınıza olsun kuzum. Isim isim dua ediyorum özellikle
Esin için çok geçmiş olsun bitanem ins en hayırlısı neyse o yönde karar alırsınız
Senin ki uzun protokol dedikleri sey herhalde di mi kuzum, ayy hadi bakalım hayırlısı. Ins güzel haberlerini alırız bitanem
Hakikaten öyle bitanem kendimi çok çok kötü hissediyordum hayattan kopmustun.cevremdeki herkes cok degistigimi söylüyordu. Ama Rabbim öyle bi mucize verdi ki çektiğim bütün sıkıntılar uçtu gitti

Canim kafaya takma diyorum ama bunu yadamis biri olarak mümkün olmadığının da farkındayım. Ama seni mutlu eden ne varsa onunla uğraşmaya bak. Havalar da düzeldi eşinle çık dolaş. Baharın keyfini çıkar. Bebeğinin hatta bebeklerinin seninle olacağına inan.inanmadan olmaz kuzum inanarak dua et. Pcosu da unut, , eşinin sperm degerlerini de.... tüp bebekte önemli degil ki bunlar. Kaliteli yumurtalarin olsun, esinin 1 tane saglam spermi de olsa yetiyo.zaten yumurtayı 1 sperm döllüyor. Bi de benden sana tavsiye tüp bebek olayini en yakınların dışında sakın kimseyle paylaşma.sakin bu diyorum kuzum sakın. Insanlar tüp bebeği farklı bişey sanaıp abuk subuk konusup canını sikarlar. Benim kayınvalidemler ve annemler dışında kimse bilmiyo. En yakin arkadaşlarım da dahil. Herkes doğal yolla oldu saniyo. Bunun avantajını cok gördüm bence sen de öyle yap. Daha çoook onerim olacak sana, ins senin bebislerin de koncsk göbüşüneeeee