- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.041
oyyyyy çok yakınnn çok az kalmış kuzum rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..çok heyecanlandım bogazım dugumlendı kuzum benım yaaaa![]()
Öyle kuzum bitti valla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyyy çok yakınnn çok az kalmış kuzum rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..çok heyecanlandım bogazım dugumlendı kuzum benım yaaaa![]()
meddimmm kuzum gözümüz aydın demek iki küçük afacan heeeozaman sen 2 kat uyu hatta yataktan hiç kalkma
allahım hayırlı evlat etsın ıns nasıl mutlu guzel bıhaber buya oyyy balımmm
keserım sernesım gurbetkızçem karamım kzıçelerim sızlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadın ıns dualarım sızlerle sakın unutmayın ınanıyorum yakın zamanda sızde tadıcaksınız.
hamıslerım prıorım beste kızçem nasıl dogumlar nezmana artık
ngasgım mınık fındıgım nasıl buyudumu kuzum ya sen nasılsın cok özledım sızı![]()
canbonlarım kuzularım uzun bı suredır gelemedıgım ıcın kusuruma bakmayın.çınar beyle ugrasıyoırum ve acayıp mısafır trafıgı v ar.tam mevlütü atlattım bıttı rahatladım derken hersey tersıne dondu.çınar ıyıce uykuları terkettı gece duymadıgım bıle oldu malesefçok şükür şimdi şimdi gazı ve uykuları duzene gırıyor
bu arada yaklasık 4-5 gundur cınarla doktorlARDAYIZ PİPİMİZ YUZUNDEN.İLTİHAP OLMUŞ SUNNET DEDILER BEYNim okadar dolukı nereye yetısecegımı bılmıyorum inanın.birazda ailevi probler var aksi gibi eşimle.hala oturtamadık bazı şeyleri oyuzden sureklı tartısma içöindeyız.yazının bırazı buyuk harf olmus kusura bakmayın ınanın bastan yazcak zamanda yok
eve tıkılı kaldım bıyerede cıkamıyorum ama totoyu yere serıp oturamıyorumda ıste boyle karısıgım
ıyısınızdır ıns hepınız çokk çokk özledimmmm sizleriii
![]()
herkese selam kizlar priorim supersin yaaa hawadisleri bekliorum heycanla.....
ngs gecmis olsun hayatim allah buyuk atlatir pasa bunu da daha cok minik gece uykulari gazi nasil
....
medim nasilsi bakalim hazirmisin koca gobuse uykusuz gecelere bem hala hazir degilim de :-(
herkesi opuorum kizlar....
....
sağol canım benim ...inşallah atlatır geceleri oluyor gazı ama hç uyumuyor değil uyanıyor uykusunu aldığı zaman gecenin 3 ünde oyun iştiyor yaramaz biz uykusuzluktan gözlerimizi açamazken o gülücükler saçıyor şimdiden bol bol uyu canım
rahat olun bu dileginizi laiki ile yerine getirioum....11 bucugu gormeden kalkmiorum yataktan![]()
selam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
hayalotummmmmmmm uyku dene seyi bende unutmussum kizim dogdu dogali uyku yok gozumdeee sikayetci degilim sadece yorgun dusuyorummm...cinar bey birakmiyor dimi yerim onu op yerimeeee habibtemmmmm
piorimmm dogum yapmisss cok sukur hayirlisiyla evladini kucagina aldi..hosgeldin yagiz bebekkkk
gurbet kizcem insallah seninde haberlerini alirim canimmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnn:26::26::26::26:
ngasg canim benim bebegin icin gecmis olsunnnn insallah en kisa zamanda bebisin iyisir allahh acil sifalar versinn
sernes ve keserimmmmm allah en kkisa zamanda sizlerede anneligi yasatsin canlarim dualarim sizinleee sizleri burdaki herkesi cok ozledimmm kizimdan dolayi giremiyorum girdigimde de kimsecikler olmuyor...
kizim NAZIREMIM 8 aylik oldu kocamn kiz olduhergun buyuyor yeni seyler ogreniyor yurutecinde kosuyor adetaa...benim kisaca ailemindemutluluk kaynagi,...iyiki hayatimdaaaa iyiki bnim kizim...ben 1 hafta once rahimde yara vardi onu yaktirdimmm sutten kesmek zorunda kaldim...cok sukur herseyi yiyor sutu 1 yasa kadar vermk istiyordum kismet olmadi...bu arada babam evlendi yeni hayat yeni insan...hayat cok zor ve zalim...ne desem ne anlatsam sizlere yuzum gulsede icim kan agliyor...babamin evliligi biz istedik babami seviyorum o kadina da saygim var...EN ONEMLISI ANNEMI UNUTMADIM UNUTYMAYCAGIM...O BENIMLE BILIYORUM BENIM KIZIM BENIM ANNEM...bunun bircok ornegini yasadim ve ruyamda gordum,....cok uzun yazdimmm geldigimde tekrar dvm ederimmm sizleri seviyorummmm![]()
kızlar piriorimiz bebişini kucağına almışş gözleri aydın olsun diyelim maşallah:))darısı diğer bekleyen arkadaşlara ve bizlere olsun
![]()
selam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
hayalotummmmmmmm uyku dene seyi bende unutmussum kizim dogdu dogali uyku yok gozumdeee sikayetci degilim sadece yorgun dusuyorummm...cinar bey birakmiyor dimi yerim onu op yerimeeee habibtemmmmm
piorimmm dogum yapmisss cok sukur hayirlisiyla evladini kucagina aldi..hosgeldin yagiz bebekkkk
gurbet kizcem insallah seninde haberlerini alirim canimmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnn:26::26::26::26:
ngasg canim benim bebegin icin gecmis olsunnnn insallah en kisa zamanda bebisin iyisir allahh acil sifalar versinn
sernes ve keserimmmmm allah en kkisa zamanda sizlerede anneligi yasatsin canlarim dualarim sizinleee sizleri burdaki herkesi cok ozledimmm kizimdan dolayi giremiyorum girdigimde de kimsecikler olmuyor...
kizim NAZIREMIM 8 aylik oldu kocamn kiz olduhergun buyuyor yeni seyler ogreniyor yurutecinde kosuyor adetaa...benim kisaca ailemindemutluluk kaynagi,...iyiki hayatimdaaaa iyiki bnim kizim...ben 1 hafta once rahimde yara vardi onu yaktirdimmm sutten kesmek zorunda kaldim...cok sukur herseyi yiyor sutu 1 yasa kadar vermk istiyordum kismet olmadi...bu arada babam evlendi yeni hayat yeni insan...hayat cok zor ve zalim...ne desem ne anlatsam sizlere yuzum gulsede icim kan agliyor...babamin evliligi biz istedik babami seviyorum o kadina da saygim var...EN ONEMLISI ANNEMI UNUTMADIM UNUTYMAYCAGIM...O BENIMLE BILIYORUM BENIM KIZIM BENIM ANNEM...bunun bircok ornegini yasadim ve ruyamda gordum,....cok uzun yazdimmm geldigimde tekrar dvm ederimmm sizleri seviyorummmm![]()
herkese selam kizlar priorim supersin yaaa hawadisleri bekliorum heycanla.....
ngs gecmis olsun hayatim allah buyuk atlatir pasa bunu da daha cok minik gece uykulari gazi nasil
....
medim nasilsi bakalim hazirmisin koca gobuse uykusuz gecelere bem hala hazir degilim de :-(
tatlim ne oldu dagilmisin sen.....sen benim yanliz sawas kurdumsun pes etme walla ben oturur aglarim....mewlut bitti cocuk buyudu de kapiya as aaa hala ne geliolar canim....enistemede kizdim bu kadar streste ne demege uzuo ki seni.......gecmis olsun cinarima uzulme cogu erkek bebek minikken oluo sunet ve eskisi gibi degil bilirsin kac bebe etrafimda amilyat olan sunnet yani.....sikinti etme en buyuk derdi bu olsun kocunun.......ben walla mayisin ikinci haftasi heralde ama sezaryen tarihimi wermio bana dr normalci sansima tukurem millet arar bulamaz hastanede kuwez yok die dr degistirdim hastane yani ....buda sezaryen yapmio....suyum sinirin altinda...dogum kasilmalarim baslamis dr ole dedi....iste boleyiz odamizi hazirladik simdi psikomuzu hazirlamaya calisioz....
canım eger sımdı kestırırsem dugun yapmıycam kına gecesı ve mevlut yapıcam esım o sekıl kabul etmıyor olmaz oyle herkes bılcek dıyor .saglıgı ıcın ne gerekıyorsa onu yapcaz artıkhayalotum üzme kendini 6 aydanküçük bebeklerin idrarı asitli olmadığından doktorlarda bunu tavsiye ediyor çok çabuk iyileşiyorlar hatta bazıları yeni doğan sünneti bileyaptırıyorlar ...büyüyüncede sünnet düğününü yaparsınız olur biter inşallah...biz nasılız senden bir farkımız yok eve tıkılıp kaldık tabi çok gelenimiz gidenimiz yok ama yaramazlığımız var bizimde kalbinden rahatsız diye ağladığında morarıyor diye susması için herşeyi yaptık şimdide kucakta zıplatın istiyo beyfendi bizdede gaz problemi var uykusunun içinde sabaha kadar inliyo sonra bağırarak uyanıyor ağlıyo gazını çıkartana kadar allah yardımcımız olsun
sernesım spor nasıl gıdıyorselam kızlar napıyosunuz ben yürüyüşe başladım tam 1 saat tempolu yürüyorum kaç kilooldum bilmiyorum ama kıyafetlerim daralmaya başlamış
yürüyüş yaptığım yerde çocuk parkı var anneler babalar çocuklarıyla geliyorlar boğazım düğümleniyo:85::85::85::85::85::85::85::85::85:
Güzel dileklerin icin sagol habibtem beniiiimmmmselam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
Yerim ben o minigi yaaa ♥cabonlarım nasılsınız ben bu sıralar yıne yogunlugun ıcındeyım esım iş degısımı yapıyor yogunuz bu sıralar cınar uslanıyor sanırım yavas yavas.artık agucuklar atıyo etrafa. avızeyle kendı kendıne konusuyobugun sankı bıraz kakası sulu geldı bana bırde 4 kez yaptı ıns ishal olmamıstır ama coksu ıcmeye basladı kendı ıstıyo ıdrardada sorun olunca verıyordum ama okadarda ıcmesınden korkuyorum bısey olur dıye doktora sormadım cunku:26:sımdıde uyuyo karsımda uyanmak ıcın hazırlık ıcınde
![]()
Hazırım bebeğim koca gobuse de uykusuz gecelere deee.. 24 ay bekledik kuzum ya şükürler olsunherkese selam kizlar priorim supersin yaaa hawadisleri bekliorum heycanla.....
....
tatlim ne oldu dagilmisin sen.....sen benim yanliz sawas kurdumsun pes etme walla ben oturur aglarim....mewlut bitti cocuk buyudu de kapiya as aaa hala ne geliolar canim....enistemede kizdim bu kadar streste ne demege uzuo ki seni.......gecmis olsun cinarima uzulme cogu erkek bebek minikken oluo sunet ve eskisi gibi degil bilirsin kac bebe etrafimda amilyat olan sunnet yani.....sikinti etme en buyuk derdi bu olsun kocunun.......ben walla mayisin ikinci haftasi heralde ama sezaryen tarihimi wermio bana dr normalci sansima tukurem millet arar bulamaz hastanede kuwez yok die dr degistirdim hastane yani ....buda sezaryen yapmio....suyum sinirin altinda...dogum kasilmalarim baslamis dr ole dedi....iste boleyiz odamizi hazirladik simdi psikomuzu hazirlamaya calisioz....
Kuzum geçmiş olsun bebisin kalbinde sorun var demekhayalotum üzme kendini 6 aydanküçük bebeklerin idrarı asitli olmadığından doktorlarda bunu tavsiye ediyor çok çabuk iyileşiyorlar hatta bazıları yeni doğan sünneti bileyaptırıyorlar ...büyüyüncede sünnet düğününü yaparsınız olur biter inşallah...biz nasılız senden bir farkımız yok eve tıkılıp kaldık tabi çok gelenimiz gidenimiz yok ama yaramazlığımız var bizimde kalbinden rahatsız diye ağladığında morarıyor diye susması için herşeyi yaptık şimdide kucakta zıplatın istiyo beyfendi bizdede gaz problemi var uykusunun içinde sabaha kadar inliyo sonra bağırarak uyanıyor ağlıyo gazını çıkartana kadar allah yardımcımız olsun
Bitanem sürekli fua ediyorum eminim srn de keserim de karamim da gurbet kizim da bizlere güzel haberler vercek insssselam kızlar napıyosunuz ben yürüyüşe başladım tam 1 saat tempolu yürüyorum kaç kilooldum bilmiyorum ama kıyafetlerim daralmaya başlamış
yürüyüş yaptığım yerde çocuk parkı var anneler babalar çocuklarıyla geliyorlar boğazım düğümleniyo:85::85::85::85::85::85::85::85::85:
canbonlarım kuzularım uzun bı suredır gelemedıgım ıcın kusuruma bakmayın.çınar beyle ugrasıyoırum ve acayıp mısafır trafıgı v ar.tam mevlütü atlattım bıttı rahatladım derken hersey tersıne dondu.çınar ıyıce uykuları terkettı gece duymadıgım bıle oldu malesefçok şükür şimdi şimdi gazı ve uykuları duzene gırıyor
bu arada yaklasık 4-5 gundur cınarla doktorlARDAYIZ PİPİMİZ YUZUNDEN.İLTİHAP OLMUŞ SUNNET DEDILER BEYNim okadar dolukı nereye yetısecegımı bılmıyorum inanın.birazda ailevi probler var aksi gibi eşimle.hala oturtamadık bazı şeyleri oyuzden sureklı tartısma içöindeyız.yazının bırazı buyuk harf olmus kusura bakmayın ınanın bastan yazcak zamanda yok
eve tıkılı kaldım bıyerede cıkamıyorum ama totoyu yere serıp oturamıyorumda ıste boyle karısıgım
ıyısınızdır ıns hepınız çokk çokk özledimmmm sizleriii
![]()
Teşekkür ederiz hayalotum ruh ikizim..coj bekledik ama değdi şükürler olsunmeddimmm kuzum gözümüz aydın demek iki küçük afacan heeeozaman sen 2 kat uyu hatta yataktan hiç kalkma
allahım hayırlı evlat etsın ıns nasıl mutlu guzel bıhaber buya oyyy balımmm
keserım sernesım gurbetkızçem karamım kzıçelerim sızlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadın ıns dualarım sızlerle sakın unutmayın ınanıyorum yakın zamanda sızde tadıcaksınız.
hamıslerım prıorım beste kızçem nasıl dogumlar nezmana artık
ngasgım mınık fındıgım nasıl buyudumu kuzum ya sen nasılsın cok özledım sızı![]()
Bugün 7.haftamiza giriyoruz teyzesi, darisi başınaaa ♥inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun ne kadarlık oldunuz
çok geçmiş olsun canım iyi olur inşallah Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
Sağol tatlişkom ♥amannnnnn inanmiorum bu hamislik beni cok duygusal yapti.....allahhh yasasin yaaa tebrik ederim canim.....
Teşekkür ederim bitanem, Rabbim kuzuna sağlık sifa verir insslm kızlar uzun bir aradan sonra buradayım doğduk doğalı hastahanelerdeyiz bebğim bronşit oldu 8 gün kalmıştık hastahanede doktor kalp hastası olduğu için çabuk hastalanır iyileşmesi zaman alır dedi ne yaplım bizimde imtihanımız böyle imiş şu anlık öksürüğümüz var inşallah iyi oluruz
meddimmmmmmm çok sevindimmm maşallah 2 sini birden sağlıkla büyütürsün inşallahhh
priorimmm doğum zamanı gelmişşşş ne çabuk geçiyor günlerrr yaa hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canımm...nasıl heyecan var mı o karnında tekme atan miniği kollarına alacaksın
sernesim gülbisim karamım sizler nasılısnız hayalotum fırsat bulumıyor çınardan galiba allah yardımcmız olsun benimki de durmuyor şu an uyuduğu için burdayım gurbetkızım sen nasılsın
Cok iyi yapmışsın bitanem kimseye soylememekte ısrarcı ol. Tatlım transfer sonrası 3 gun çok çok onemliymis. Ayrıntılı bi şekilde konusuruz sen merak etmetakmamak elde değil canım beni en iyi sen anlarsın eşim bu aralar çok yoğun çalışıyo sürekli mesaide adamada bişey diyemiyorum para lazım diye... kafam dağılsın diye el işlerine başladım hiç yapmadığım şeyi yapıyorum seccade işliyorum karman çorman bi örnek eşim deli işi diyooo![]()
arıyo napıyosun diye deli işi yapıyorum diyorum
biz elimizden geleni yaptık hastalıkta Allahtan canım gerisi Rabbime kaldı dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden ama inanıyorum inşallah gelcek meleklerimde bana. eşime seni anlatıyosum bugün dedeim meğer ikizmiş diye o da çok sevindi en güzeli inş. bizimde ikiz olur diyo
![]()
tedavi sürecini kimseye söylemeyecektim dediğin gibi insanlar sanki başkasından hamile kalmışın robot doğuracakmışız gibi bakıp abuk subuk konuşuyo. ama sanırım bu işlemde dinlenmek yatmak çok önemli bizimde akrabanın düğünü var mecbur kayınvalidemlere söyledim sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye söylemeyeceksiniz diye. bi benim bide eşimin ailesi biliyo...
önerilerine ihtiyacım var canımmm. inşallah güzel haberler vermek banada nasip olur burada. bol bol dua edin banada
canım Rabbim dermansız dertlerle sınamasın inş. kuzun tez vakitte iyi olcak...
çok şükür iyiyim canım aynen devam bende değişen bişey yok
canım nasıl sevindim anlatamam aklıma gelmişti hep profil resmine bakınca inşallah Rabbim gönlüne göre versin bence resimdeki gibi bi kız bi oğlan olcakcanım eşimde varikosel çıktı kimi doktor ameliyat dedi kimiside olma diyo bakalım süreç nasıl işleyecek hayırlısı olsun herkes için
![]()