Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok özlüyorum aklım hep burda ama oturamıyorum şu pcye:27:
nasılsınız ıyımısınız telden okuyamıyorum artık bıseyler oldu acılmıyo :4:
karamım kuzum halayını cok cekeyımde içimde kalmasın konustuk zaten rabbım saglıklı sekılde kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah:16::64::64::64::64:
sernesım keserım kuzucuklar nasılsınız fıstıklar:54::54:sernesım kılolar gıttımı kuzum:27:
priorimmm şükür kavuşturana :48:oyyy benım kuzucum cok ıyıymıs masallah annesı yaaa totodan öp yerıme bılırım tek baş olmak çok zor kuzum rabbım yardımcın olsun:16:
meddim biri erkek diğeride bi fıstıkmı acaba aman allahım kuzum göbüşte 2 minik mucizeee:16::nazar:merakta bıraktım kuzum ama mazeretim varrr:24:
yasakhayalimde merak etmişş:29:geldim gelidim burdayım bundan sonra inş:16:muhammed emirim nasıl demek sana benzemiyo he :27:ayyy kokla benim yerime:16:
gulchanım gelmiş hoşgelmiş tedavin hayırlı olsun kuzum bebişle sonuclancak inş:16:
veee beste kızçemmmm kız minnak gelmedimi daha hep aklımdaydın kuzum:52::52:demek 6 nisan heee yupppiiii aglayan güzel:1:du bekle halay cekem ıstegın yerıne gelsın :64:::64::64::64:.64:
gecmısı acele acele okudum ama unuttugum varsa afola :24:hepiniz aklımdasınız dualarımdasınız .
bu arada kandiliniz mübarek olsun canbonlarımmm kuzu kulaklarımmm:16::16::46::46::46::46::46:
gelelim bana ve küçük beye:1:
resmen kök söktürüyor bana :50:yapışık ikiz gibiyiz şuan kucak kucak kucak başka hiçbirşey yok:30:
bu ay tam 3 ayrı enfeksiyon geçirdi malesef pipi iltihaplanması bogaz enfeksıyonu ve iştahsızlık la beraber kırmızı benekler hepside 1 hafta arayla peşpeşe geldi kaldıramadı yavrum ve memeyi malesef bıraktı :14:2 hafta boyunca yapmadıgım sey kalmadı ama almadı bıdaha agzına :50:cok sukur suan bıtek kırmızı benekler geldı ona hala bi çözüm bulunamadı uzun araştırmalarım sonucu:27::27:inek sütü alerjisi teşhisi koydum bu cumartesi doktordan randevu alıp tekrar baktırcam ve alerji testi istiycem eger olurda inek sütü çıkarsa sanıyorum beni bırakma sebebide bu olabilir çünkü peynir yogurt falan çok tüketen biriyim :5:hayırlısı artık yani anlıycagınız çınarı 3 ay emzirebildim sagıyorum ama sütü hiç bişekilde kabul etmıyor:50:ve dolapta bir sürü süt var ama çınar almıyor mamaya karıstırdıgımdada anlıyor mama tadına alıstı artık saglıgı yerınde olsun yıne emdı cok sukur ama en az 6 ay emzırmek ısterdım:25:şuan saglık durumu ıyı cok sukur ıstahıda yavas yvas duzene gırıyor bu iştahsızlık yuzunden kilo alamadı bu ay ama cok sukru vermedıde:37:
ayın 10unda 4 aylık olcaz inş buyuyoruz teyzeler ..huysuz bi bebek kimsede durmuyor ve kimseye gidemiyorum baskasınında bize gelmesini istemiyor:50:uyku lar yeni yeni düzene giriyor gaz promlemızmız bıttı cok sukurrr:16:işte bizden böyle 7/24 çınar çınar çınar:1:valla priorim maşallah kuzum çok istedim çınarıda atım yataga dursun ama kolik bi bebekti istemesekte gaz saati geldiğinde kucagımıza almak zorundaydık malesef:27:bendende bukadar canbonlarım hepınızı öpüyorum mınıklerı koklayın göbüştekileri okşayın akşam gelırım eger cınar uyursa artık rahatsızlıgı bıttı cunku bende bı nefes alayım artık degılmı:52::52::52:

aaaaaaaaaaaa ngasgımmmı unuttum kuzummmm:48:nasılsın fındıgım nasıl annesi iyi degılmı hersey yolundaa:16::16:

hoşgeldin canımmm özledikk valla bizde bir ara ayaklarda kırmızı benekler çıkardık ama kendi kendine geçti canım bizimde gaz problemimiz var şu aralar gece yarısı arbayla çıkıp geziyoruz gazını arabada çıkarıyor doktor dedi kendi bile anlamaz çıkardığını arbada dedi kalp doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek çınar büyüdümü nasıl kilosu nasıl bizde 13 ünde4 aylık olacağız aramızda 3gün varr o bizim çınarabimiz olacak artık ...benim sütümde çok fazla yok hemen dolmuyor canım ya kiloyuda fazla veremedim 54.5 ğa düştüm göbek inmek üzre ama zamanı var herhalde ancak toparlanıyorr süt olsun diyede sürekli yiyorum haliyle kilo alıyorumm

Son düzenleme:
Kuzum çok Sağol... Iyiyiz çok şükür sıkıntımız pek yok... Birazpopoda çatlak var onunla uğraşıyorum.. Sen nasılsın... Kuzucuk nasıl..

..

şükür canım iyiyiz şükür ya aman olmasın canım inşallah rahat büyür bebeğin gaz sorunu falan olmadan bende hep senin gibi istiyordum emsin yatsın maalesef kalp hastası olduğu için ağladığı zaman morurıyor ağlatmamak için hep kucakta geçti ve alıştı artık bırakmıyorr öp beişini benim yerime canım :16::16:

Ay hadi bakalım hayırlısı :17: :17
Az kalmış meleginin gelmesine, cook heyecanlandim sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins ♥

İyi gidiyor şimdilik canım, bulantilarla boğuşuyoruz :) darısı başına inş bitanem sürekli dualarimdasiniz♥

Evet teyzesi zaman çabuk geçiyor, bugün gördük kuzularimizi. Elleri ayakları kipir kipir oynayıp duruyodu :nazar: o anda aklımdan geçen ilk şey isteyen herkese Rabbimin bu duyguyu yasatmasiydi. Icimde buyuyen mucizeler... şükürler olsun binlerce kez ♥
11+3 görünüyor ultrasonda. Dr % 90 ikisi de kiz dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun :) Siz ne zaman ogrenmistiniz cinsiyetini.
Gaz sorununuzun olmamasına çoooook sevindim, yerim ben o minnaki yaaa :54:
Yağlanmaya başladık artık inş catlamayiz ♥♥♥

Yerim ben sizii kac aylık oldunuz klnim.halimeyim dediğin gün dun gibi ya zaman ne çabuk geçiyor

Amin bitanem hayirlisiyla inss :)
Sen başka neler yapıyosun

7 aylığızzzzzzz
evet ya ne ağlamıştım bu topikteee
darısı senin ikizlere annecikkk
nasıl geçiyor hamilelik.

amin canım aminnn... inşallah bütün güzellikleri yaşarızzz bizdeee... bugün maişallah iyiyim canım kompoto iyi geldi sabahta kayısı ve su ile baya bi düzene girdi çok şükürr... bırakmam canım sende haber ver kuzucuklardan öptümm çokkkk....

sernesim 10 gün iğne kullandım dozlarım düşüktü pcoslu olduğum için. toplam 10 yumoş toplandı 6sı döllendi 5i direnebildi. 2 tanesini transfer ettirdik 3üde dondu kuzularımınnn... bende pek belirti olmadı adet ağrısı gibi ağrıların dışında rahmim çıkıcak sanıyodum... üç buçuk atarak tahlile gittik sonuc kağıdını elime aldım 0-5 değeri gördüm yıkıldım meğer referans aralığıymış bizim . gün 274 çıktı. 2 gün sonra 775 oldu. valla canım 2 mi tek mi bilmiyorum haftaya randevum var bakalım görcez ben hepsine razıyım yeter ki sağlıklı sıhhatli yavrum yavrularım olsunnn:emir_bebek::emir_bebek: kimi değer yüksek oranda artarsa ikiz diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum. tutmayıncada değer düşük yada 0 çıkıyomuş canımmmm

cannnncaaazımm maşallah diyelim :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayırlısı olsun inşallah devlette yaptırdın özelde mi?benimde bu ay 2 gün evvelden geldi adetim hiç şaşırtmıyo nedense beni :41: Rabbim tamamnına erdirsin inşallah

karamım kuzum halayını cok cekeyımde içimde kalmasın konustuk zaten rabbım saglıklı sekılde kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah:16::64::64::64::64:
sernesım keserım kuzucuklar nasılsınız fıstıklar:54::54:sernesım kılolar gıttımı kuzum:27:
priorimmm şükür kavuşturana :48:oyyy benım kuzucum cok ıyıymıs masallah annesı yaaa totodan öp yerıme bılırım tek baş olmak çok zor kuzum rabbım yardımcın olsun:16:
meddim biri erkek diğeride bi fıstıkmı acaba aman allahım kuzum göbüşte 2 minik mucizeee:16::nazar:merakta bıraktım kuzum ama mazeretim varrr:24:
yasakhayalimde merak etmişş:29:geldim gelidim burdayım bundan sonra inş:16:muhammed emirim nasıl demek sana benzemiyo he :27:ayyy kokla benim yerime:16:
gulchanım gelmiş hoşgelmiş tedavin hayırlı olsun kuzum bebişle sonuclancak inş:16:
veee beste kızçemmmm kız minnak gelmedimi daha hep aklımdaydın kuzum:52::52:demek 6 nisan heee yupppiiii aglayan güzel:1:du bekle halay cekem ıstegın yerıne gelsın :64:::64::64::64:.64:
gecmısı acele acele okudum ama unuttugum varsa afola :24:hepiniz aklımdasınız dualarımdasınız .
bu arada kandiliniz mübarek olsun canbonlarımmm kuzu kulaklarımmm:16::16::46::46::46::46::46:
resmen kök söktürüyor bana :50:yapışık ikiz gibiyiz şuan kucak kucak kucak başka hiçbirşey yok:30:
bu ay tam 3 ayrı enfeksiyon geçirdi malesef pipi iltihaplanması bogaz enfeksıyonu ve iştahsızlık la beraber kırmızı benekler hepside 1 hafta arayla peşpeşe geldi kaldıramadı yavrum ve memeyi malesef bıraktı :14:2 hafta boyunca yapmadıgım sey kalmadı ama almadı bıdaha agzına :50:cok sukur suan bıtek kırmızı benekler geldı ona hala bi çözüm bulunamadı uzun araştırmalarım sonucu:27::27:inek sütü alerjisi teşhisi koydum bu cumartesi doktordan randevu alıp tekrar baktırcam ve alerji testi istiycem eger olurda inek sütü çıkarsa sanıyorum beni bırakma sebebide bu olabilir çünkü peynir yogurt falan çok tüketen biriyim :5:hayırlısı artık yani anlıycagınız çınarı 3 ay emzirebildim sagıyorum ama sütü hiç bişekilde kabul etmıyor:50:ve dolapta bir sürü süt var ama çınar almıyor mamaya karıstırdıgımdada anlıyor mama tadına alıstı artık saglıgı yerınde olsun yıne emdı cok sukur ama en az 6 ay emzırmek ısterdım:25:şuan saglık durumu ıyı cok sukur ıstahıda yavas yvas duzene gırıyor bu iştahsızlık yuzunden kilo alamadı bu ay ama cok sukru vermedıde:37:
ayın 10unda 4 aylık olcaz inş buyuyoruz teyzeler ..huysuz bi bebek kimsede durmuyor ve kimseye gidemiyorum baskasınında bize gelmesini istemiyor:50:uyku lar yeni yeni düzene giriyor gaz promlemızmız bıttı cok sukurrr:16:işte bizden böyle 7/24 çınar çınar çınar:1:valla priorim maşallah kuzum çok istedim çınarıda atım yataga dursun ama kolik bi bebekti istemesekte gaz saati geldiğinde kucagımıza almak zorundaydık malesef:27:bendende bukadar canbonlarım hepınızı öpüyorum mınıklerı koklayın göbüştekileri okşayın akşam gelırım eger cınar uyursa artık rahatsızlıgı bıttı cunku bende bı nefes alayım artık degılmı:52::52::52:

aaaaaaaaaaaa ngasgımmmı unuttum kuzummmm:48:nasılsın fındıgım nasıl annesi iyi degılmı hersey yolundaa:16::16:
canımmmm yaa boşver bizi sen kuzucuğunla uğraş yerim ben onu hala çok yakışıklımı annesi merak ediyorum miniğini :emir_bebek: kuzum daha yürüşüye gitmiyorum 15 gün sürekli gittim sonra sağ kasığımda bi sancı başladı adet olcam sanırsam dedim fazla yormamk adına bıraktım ve bırakış o bırakış :9::9::8::8::8:

geçen hafta gittim bezmialeme kasığım ağrıyo dedim ne tahlil yaptı ne bişe dedi bi ultrasona aldı myomların var dedi eee biliyorum dedim ondan ağrıyorolabilir dedi dedim 2 aydır kasığım ağrıyo myomlar 3 yıldır var hiç bişe demedi ben mi başaramıyorum doktorlarla konuşmayı yoksa çok afedersin böylesine aptal doktorlar mı beni buluyo:47:

neyseki adetim gelince biraz rahatlıyorum sonra adetime yakın tekrar başlıyor özellikle sağ kasığım adım atamıyorum neyse fazla uzattım bu ağrı meselesini...
çok öpüyorum canım :54::54::54::54:

herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine isteyen herkese haklarından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin bizleride başlarından eksik etmesin evlatları olanlarıda Allah analı bablı büyütsün inşallah...

canlarım seviyorum hepinizi...

:16::16::16::54::54::54:

keserim kuzumm hoşgeldin bu topikte bi sen bide ben kaldık sanırsam bekleyen hayırlısı olsun arkadaşım:16:

keserim sernesim diğer kızçelerim nasılsınız ben fazla giremiyorum arada uğrayıp çıkıyorum :16::16:

iyiyim canım benm evdeyim yavaştan yavaştan koli yapmaya başladım.. haziran gini taşıncaz kullanmadığım murfak eşyalarını koli yaptım kışlıkları falan..ama çok yorucu..sen nasılsın canım benm..

keserim kuzumm hoşgeldin bu topikte bi sen bide ben kaldık sanırsam bekleyen hayırlısı olsun arkadaşım:16:

h.b canım benim valla kaldık ta sonu inşallah iyi olur kuzum bikaç arkadaş daha var :) inşallah yaza bizde hamiş olurz canm sen naptın ?

h.b canım benim valla kaldık ta sonu inşallah iyi olur kuzum bikaç arkadaş daha var :) inşallah yaza bizde hamiş olurz canm sen naptın ?

bende aynı bildiğin gibi bi değişiklik yok beklemedeyiz eşimin amliyet günü almasını bekliyoruz hayırlısıyla işinden dolayı alamadı sınavı beklıyor kaçırmamk ıcın bakalım hayırlısı varıkosel var esımde devlet hastanelerı o malıyatı olmadan asılama tup yapmıyolar malesef değerler sımdı bıle normal olur dıyolar cunku ama olmuyor malesef amelıyatla normal olma sansımız yukselebılırmıs:31:

bende aynı bildiğin gibi bi değişiklik yok beklemedeyiz eşimin amliyet günü almasını bekliyoruz hayırlısıyla işinden dolayı alamadı sınavı beklıyor kaçırmamk ıcın bakalım hayırlısı varıkosel var esımde devlet hastanelerı o malıyatı olmadan asılama tup yapmıyolar malesef değerler sımdı bıle normal olur dıyolar cunku ama olmuyor malesef amelıyatla normal olma sansımız yukselebılırmıs:31:

hadi hayırlısı canm bizde yaza aşıllama yaptırcaz...inşallah olur.. canm olmayın olmuyor işte bende bişiy yok eşiminde 86 mlyon sperm ama olmuyor :( acaba aşılamad olurmu ki?

hadi hayırlısı canm bizde yaza aşıllama yaptırcaz...inşallah olur.. canm olmayın olmuyor işte bende bişiy yok eşiminde 86 mlyon sperm ama olmuyor :( acaba aşılamad olurmu ki?

evet canım olmayınca olmuyor bendede bi sorun yok çok sukur esiminde aynı y63 milyonlardaydı en son bazen 33 milyona dusuyo varıkoselden dolayı dusuyomuş o yuzden amelıyat dedıler bızde morfolojı 3 en az 4 olması lazımmıs senın asılama tutar bence bende aslında bı asılama ıstedım ama yapmadılar amelyattan sonra dediler

Canimmmm beni bile unutmamissin Allah razi olsun senden.. Rabbim yavrunu sana bagislasin inşallah... Umarim hayirli ve olumlu şekilde sonuclanir tedavim ama iğneye rağmen catlamamisti yumurtam yarin baktircam.. Hayirlisi neyse o olsun...

evet canım olmayınca olmuyor bendede bi sorun yok çok sukur esiminde aynı y63 milyonlardaydı en son bazen 33 milyona dusuyo varıkoselden dolayı dusuyomuş o yuzden amelıyat dedıler bızde morfolojı 3 en az 4 olması lazımmıs senın asılama tutar bence bende aslında bı asılama ıstedım ama yapmadılar amelyattan sonra dediler

kuzum inş olur canm benm yazada biz hamiş oluruz inşallah..morfoloji 20 sanırım bizim

[QUOTE=keser84;35115774]kuzum inş olur canm benm yazada biz hamiş oluruz inşallah..morfoloji 20 sanırım bizim[/QUOTE]

inşallah canım yaa artık olsun bızımde.sizin morfoloji who mu kruger mi whoda 30 olması lazım en az sızınkıne normal demışlerse muhakkaklı kruger yontemıdır ama işte deiğin gibi olmayınca olmuyor malesef:50:

Kizlar yaa aranizda ovitrelle iğne yaptiripta yumurtasi catlamayan var mi ? Benim yumirtam catlamadi moralin bozuldu topu topu 1 yumirtam oluşmuştu klomenle o da onu da catlatamadik :( :(

pergiz gün sayısı:5 sperm volümü:3 görünüm:donuk beyaz aglünitasyon:menfi likefiye olma:30 sperm ph:8 vizkozite:normal sayı:86 milyon motilite:1 saat a)progressif hareketli:% 70 b)yavaş hareketli:%10 c)yerinde hareketli:%10 d)hareketsiz:%10 mikroskobi:5-6 Lökosit 1.normal morfoloji sperm yüzdesi:%20 2.baş anamolisi toplam :%50 *Amorf baş:%16 *megola baş:%20 *küçükbaş:%4 *uzun baş:%4 *nokta baş:%6 3.boyun anamolisi toplam:%16 4.kuyruk anamolisi toplam:%14 *kuyruksuz baş:%4 *kısa kuyruk:%10 bunu geçen sene yaptırmştık..

Back
X