- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.221
çok özlüyorum aklım hep burda ama oturamıyorum şu pcye
nasılsınız ıyımısınız telden okuyamıyorum artık bıseyler oldu acılmıyo
karamım kuzum halayını cok cekeyımde içimde kalmasın konustuk zaten rabbım saglıklı sekılde kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah
sernesım keserım kuzucuklar nasılsınız fıstıklarsernesım kılolar gıttımı kuzum
priorimmm şükür kavuşturanaoyyy benım kuzucum cok ıyıymıs masallah annesı yaaa totodan öp yerıme bılırım tek baş olmak çok zor kuzum rabbım yardımcın olsun
meddim biri erkek diğeride bi fıstıkmı acaba aman allahım kuzum göbüşte 2 minik mucizeeemerakta bıraktım kuzum ama mazeretim varrr
yasakhayalimde merak etmişşgeldim gelidim burdayım bundan sonra inş
muhammed emirim nasıl demek sana benzemiyo he
ayyy kokla benim yerime
gulchanım gelmiş hoşgelmiş tedavin hayırlı olsun kuzum bebişle sonuclancak inş
veee beste kızçemmmm kız minnak gelmedimi daha hep aklımdaydın kuzumdemek 6 nisan heee yupppiiii aglayan güzel
du bekle halay cekem ıstegın yerıne gelsın
:
.64:
gecmısı acele acele okudum ama unuttugum varsa afolahepiniz aklımdasınız dualarımdasınız .
bu arada kandiliniz mübarek olsun canbonlarımmm kuzu kulaklarımmm
gelelim bana ve küçük beye
resmen kök söktürüyor banayapışık ikiz gibiyiz şuan kucak kucak kucak başka hiçbirşey yok
bu ay tam 3 ayrı enfeksiyon geçirdi malesef pipi iltihaplanması bogaz enfeksıyonu ve iştahsızlık la beraber kırmızı benekler hepside 1 hafta arayla peşpeşe geldi kaldıramadı yavrum ve memeyi malesef bıraktı2 hafta boyunca yapmadıgım sey kalmadı ama almadı bıdaha agzına
cok sukur suan bıtek kırmızı benekler geldı ona hala bi çözüm bulunamadı uzun araştırmalarım sonucu
inek sütü alerjisi teşhisi koydum bu cumartesi doktordan randevu alıp tekrar baktırcam ve alerji testi istiycem eger olurda inek sütü çıkarsa sanıyorum beni bırakma sebebide bu olabilir çünkü peynir yogurt falan çok tüketen biriyim
hayırlısı artık yani anlıycagınız çınarı 3 ay emzirebildim sagıyorum ama sütü hiç bişekilde kabul etmıyor
ve dolapta bir sürü süt var ama çınar almıyor mamaya karıstırdıgımdada anlıyor mama tadına alıstı artık saglıgı yerınde olsun yıne emdı cok sukur ama en az 6 ay emzırmek ısterdım
şuan saglık durumu ıyı cok sukur ıstahıda yavas yvas duzene gırıyor bu iştahsızlık yuzunden kilo alamadı bu ay ama cok sukru vermedıde
ayın 10unda 4 aylık olcaz inş buyuyoruz teyzeler ..huysuz bi bebek kimsede durmuyor ve kimseye gidemiyorum baskasınında bize gelmesini istemiyoruyku lar yeni yeni düzene giriyor gaz promlemızmız bıttı cok sukurrr
işte bizden böyle 7/24 çınar çınar çınar
valla priorim maşallah kuzum çok istedim çınarıda atım yataga dursun ama kolik bi bebekti istemesekte gaz saati geldiğinde kucagımıza almak zorundaydık malesef
bendende bukadar canbonlarım hepınızı öpüyorum mınıklerı koklayın göbüştekileri okşayın akşam gelırım eger cınar uyursa artık rahatsızlıgı bıttı cunku bende bı nefes alayım artık degılmı
aaaaaaaaaaaa ngasgımmmı unuttum kuzummmmnasılsın fındıgım nasıl annesi iyi degılmı hersey yolundaa
![]()
hoşgeldin canımmm özledikk valla bizde bir ara ayaklarda kırmızı benekler çıkardık ama kendi kendine geçti canım bizimde gaz problemimiz var şu aralar gece yarısı arbayla çıkıp geziyoruz gazını arabada çıkarıyor doktor dedi kendi bile anlamaz çıkardığını arbada dedi kalp doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek çınar büyüdümü nasıl kilosu nasıl bizde 13 ünde4 aylık olacağız aramızda 3gün varr o bizim çınarabimiz olacak artık ...benim sütümde çok fazla yok hemen dolmuyor canım ya kiloyuda fazla veremedim 54.5 ğa düştüm göbek inmek üzre ama zamanı var herhalde ancak toparlanıyorr süt olsun diyede sürekli yiyorum haliyle kilo alıyorumm
Son düzenleme: