Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Anneler gününüz kutlu olsn canlarim Allah kimseyi annesiz brakmasin biraktiginada çokk sabirlar versin :( anne olmak isteyen tum kizcelere de tez zamanda anneligi yasatsin hayrlisiyla inşallahhh...

Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊

Hadi hayirlisi canim :) inşallah hersey guzel olacakk.pozitif sonuc olanlar cok biliyosun.dualarimiz seninle bizede yazarsın

Ngasgm nasilsin masallah teyzosu buyutmussun sagligi sihhati yerindedir ins nasl rahatmi

iyiyim gülbisim sen nasılısın şuanlık şükür bir şeyi yok kalbinden başka eskisi kadar çok yormuyor beni 2 saat uyanık kalıyorsa 2 saat uyuyor senin nasıl gidiyor bakalım inşallah hayırlısıyla kurtulursun bebeğni kucağına alırsın:16::16:

Son düzenleme:
kilo ve beslenme konusulmus yaw alıntı yapamadım .kiloya takılmayın.ben takıldım haklısınız ama ben hiç bu ay almadı diye takıldım.hani baştan beri bu şekilde kilo almayan bebek olsaydı vallahi düşünmezdim yapısı bu derdim ama tam tersi olunca korktum acıkcası.kilo alışının düşücegını bılıyordum ama 10 gramö sonucta telaşa kapıldım bi an.
çınar beni emerken ayda 1700 aldı hep sonra sütten kesılınce hıc kılo almadı işte.mama yaramadı bu cocuga.saglık olsun napalım.ama doktor bana dedıkı ilk aylar hızlı kılo alan bebek kılosu anıden durur yavas kılo alan bebek daha ombık olurmus ek gıdalarda gercektende oyle oldu sanıyorum bizdede:1:bugun kontrole gıttık bu ayda hıc yemedı ama cok sukur 700 gram almıs ek gıdaya gecırttı bızı mama yemıyor dıye.alerjı ıcınde hala doktor bulamadım.:25:muanelerı cok pahalı 250 tlden baslıyo alerjı testı dahıl degıl:53:devlet hastanesınde var ama kan alırken asıstanlar oluyo cınarın damarlarını bulamıyolar lınc edıyorlar adeta cocugu oyuzden cesaret edıpte gıdemedım devlete:26:

yaw takilmamada bu ara yavasladi önceleri ayda bi kilo ne aliyodu:25:gerci cok istahli bi bebek degil az bi sütle doyuyo:53::53::53:emzirmiyorum bilem ii doysun diye sagip veriyorum..cünkü memede hemen uyuyodu az emiyodu:37:senin kuzun ii almiss masalalh sonra onunda durmuss..ama anlamadigim eger alerji yoksa neden simdi emmiyo yada sagdigini icmiyo:44:eger süt alerisi varsa bile sen süt ürünleri yemezsin yine emzirirsin tanidigim bi kac kisce öyle yapti:42: yaw teshisi sen koydun belki alerjisi ne yokturalla alla:4:belki gecici bi dönem büyüme atagindan dolayi memeyi anne sütünü birakmistirrr:13:ama sükür napalim en azindan sagliklari yerinde...:46:cuma doktoruna götürdüm pipiisnde iltihap yok dedi...:27:carsamba rota asisi icin tekrar götürecemmm...yine bi ölcsün kilosunu 5 günde ne alacak bakalimm bi:27::27::27:devam sütüde icmiyomu cinar :53:demek direk ek gidaya gectin :10:afiyet olsunn tombisimeeee:1:bende bi an önce gecmek istiyom ek gidaya ne var ne yok verecem agzinaaa:1:simdi su bilem vermiyom yawruya:4:

Son düzenleme:
bu arada kaçaım:1:senınde anneler gunun kutlu olsun:16:dularına kocaman aminnn diyorum:16:
evet gecen sene bu gundu öğrendiğim zaman çok çabuk geçiyor:1:rabbım ısteyen herkese nasıp eder inş:16:
ve sonunda benım kırmızılar geldı heyecanla bu anı beklıyordum valla:1:insanoğlu ne tuhaf kaçagım ya geçensene hergun dua edıyodum çınar dogsun dıye şimdi inş bişey olmamıştır dıye dua ettim.rabbım cok buyuk bı ınsanda ıkı farklı dusunce rabımın gucune gıtmesın ama çok korktum dogum yaptıgımdan buyana adet görmeyince.ama olsaydıda sevınırdım valla ama bakabılırmıydım bılmıyorum:50:

saolun efem:27::27:ilk reglinmi hayalotum dogumdan sonra..benim daha hic gelmedi...:30:histe yok..subat topindeki kislar ii sütü olan yada düzenli emziren anneler regli gelmez diyo dorumu bilmiyorum..:53::53::53::53:öleyse 6 ay kadar gelmesin yawww:4::4::4:

yok aman simdi ollmasin hayalotum zor olur ugrasmak bence simdi bi bebekle bilem ben :37::37::37::37: böleyimm:1:sacimi taramaya firsatim olmuyoo bazennn:27::27::27::27::27:öyle cok huysuz bi bebek olmadigi haldeee ev isi yememk temizlik bebek derken aksam oluyo:53::53::53::53:

hem hastanede doktorlar hemde kendi kadin dogumcum iyce tembihledi beni :27::27::27:bi yil olmadan ikinci gebelik yok dediler tamam dedim bendee:53::53::53::53:

iyiyim gülbisim sen nasılısın şuanlık şükür bir şeyi yok kalbinden başka eskisi kadar çok yormuyor beni 2 saat uyanık kalıyorsa 2 saat uyuyor senin nasıl gidiyor bakalım inşallah hayırlısıyla kurtulursun bebeğni kucağına alırsın:16::16:

Aman iyi olsn canm ya sevndm cok şükür. Masallah cok tatli.bnde nolsun idare ediyorum.amin ins canm dogumdan cok korkuyorum :((

Seni cok ozledm benn naslsin canm hersey yolundami.tabiki cok cok dua ediyorum sana inan ki hep aklmdasiniz.ya int yoktu telden de zor oluyordu bide hep hastaydm o yuzden gelemedm bi türlü.kuzum sen tup bebek mi yaptrdin ne zaman yaptrdin neden tutmadi :( herseyin hayrlisi olsn durmak yok birgun olcak mutlaka sirasini bekliyor melegin
yok kız tup falan yaptırmmadım daha beklemedeyız eşim amelıyat olcak varıkoselden sağol kuzum duaların ıcın öpuyorum:54:
aminnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:saol teyzesiii darısı sizlere inş:54:

amiiiiiinnnnnnnnnnnn :16::16:

peki canm sonrasında kanaman oldu mu?y ada başka bir şey?inşallah filmde de bir sorun çıkmamıştır.bakalım ben sorucam yaptırdıktan sonra..

yok canım damlama tarzında bi kaç gün o günlerde sadece ilişkiye girme antibiyotik falan veriyolar zaten gerçi ben bu cevabı yazana kadar sen coktan cekılmışsındır nasıl gectı

herkesin anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyenlerede rabbim bi dahaki anneler gününü bebişiyle kutlamayı nasip etsin inşallah :16::16::16:

saolun efem:27::27:ilk reglinmi hayalotum dogumdan sonra..benim daha hic gelmedi...:30:histe yok..subat topindeki kislar ii sütü olan yada düzenli emziren anneler regli gelmez diyo dorumu bilmiyorum..:53::53::53::53:öleyse 6 ay kadar gelmesin yawww:4::4::4:

yok aman simdi ollmasin hayalotum zor olur ugrasmak bence simdi bi bebekle bilem ben :37::37::37::37: böleyimm:1:sacimi taramaya firsatim olmuyoo bazennn:27::27::27::27::27:öyle cok huysuz bi bebek olmadigi haldeee ev isi yememk temizlik bebek derken aksam oluyo:53::53::53::53:

hem hastanede doktorlar hemde kendi kadin dogumcum iyce tembihledi beni :27::27::27:bi yil olmadan ikinci gebelik yok dediler tamam dedim bendee:53::53::53::53:

yasak hayalim benim reglim 1.5 ay sonra geldi bende düzenli emzirdiğim halde ve sonrada 18 gün sonra tekrar oldumm dikkat edin kendinize bin kadının gelmemiş regli emziriyorum diye de dikkate almamış karnı şişkinlık yapıyormuş sürekli sonra doktora gitmiş hamilee

gerçi belli olmuyor yapıyla alakalı da olabilir benim annem 1 sene olmamışş

yasak hayalim benim reglim 1.5 ay sonra geldi bende düzenli emzirdiğim halde ve sonrada 18 gün sonra tekrar oldumm dikkat edin kendinize bin kadının gelmemiş regli emziriyorum diye de dikkate almamış karnı şişkinlık yapıyormuş sürekli sonra doktora gitmiş hamilee

gerçi belli olmuyor yapıyla alakalı da olabilir benim annem 1 sene olmamışş

ölemi ngasg kiscemmsen:53: iyi regl olmussun..:27:

ne bilim subat topikindeki kislar öyle dmeisti..süt hormonu en yüksek seviyede oluyomus oda regl olmayi engelliyomuss..buda ya düzenli emzirende yada sütü bol olanda en yüksek seviyedeymis...dorumu bilmiyorum..ben nerdeyse oglum 5 gün sonra 3 aylik olacak hic regl ne olmadim daha olacak gibide degilim..ama hamile olmadigimdan kesin eminimmm:1:herifle kanka gibiyizde :27::27::27:öyle yoruluyorumki hic o islerle alakam ne yok:52::52::52::52:

Eki Görüntüle 1109369

topikte anne olan yada anne adayi olan tüm kislarin anneler günü kutlu olsunnnn:71::71::71::71::71::71::71:

insaallah olmayanlarda diger anneler gününe ya hamile olarak yada anne olarak girerrrr:16::16::16::16:

hayalotum aklima geldi gecen sene bu zamanlarrr yeni hamile oldugunu ögrenmisti simdi yawrusu kucaginda günler ne cabuk gecmisss:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

habibtemm biliyorum bu güne buruk giriyosunn raabbim anneciginin mekanini cennet etsin ins :16:sana ve yawruna uzun ömürler versin annenle yasayamadigin sevincleri ins yawrunla yasarsinnnn anneler günün kutlu olsun canim habibtemmm:13:

Tatlimmm sagolll...bugun benim hic bir anlami yok..zaten esim.ve ailesi disinda herkes kutladi...kaynanam doldurdu iyi...bugun cok kotuydum..tum gun agladim..kixim olmasa bu dunyada dahi durmam:14::14::14:

Tatlimmm sagolll...bugun benim hic bir anlami yok..zaten esim.ve ailesi disinda herkes kutladi...kaynanam doldurdu iyi...bugun cok kotuydum..tum gun agladim..kixim olmasa bu dunyada dahi durmam:14::14::14:

habbitem kizinin icin bi anlami var ama sende onun annesisinn..:29:esin yada ailesi kutllamazsa kutlamasin yaw :4::4::4::4:

sen dünyanin en güzel varliginin annesisinn..:16::16:niye aglayipta bu kadar kendini üzüyosun..degermi eger onlar icin agladiysann..

yaw bak benim kaynana dogum yaptim birak yanima gelmeyi gözünaydin bile demedi..umrumdami degil hic onlar icin kendimi üzemem napacam nlari oglum yanimda ya sükürler olsun :46::46::46::46:ama yinede ben torunlarini görsünler diye gönderdim yine gönderecemm:10:iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir derler..ben allah rizasi icin gönderiyorum..:40:onlar bilmezse rabbim bbiliyo o yeter..onun buunun icin bi damla göz yasina bile degmez....:42:yaw sen herifini biliyosunnn neler yasadinnn bu adam bazen nerde ne yapacagin bilmiyo...:4::4::4::4:

napalim hepimizin basindada var böyle kabul ediyoruz hatalariyla ne:22::22::22:

biliyorum annen yaninda degil onunda üzüntüsü cok fazla:25::25::25:ama onun icin tek sey aglamak degilki kiscem dua etmekkk..onun yerinin cennet oldugunu düsünerekkk mutlu olmann:29::29:hepimizin gercek yeri orasi burasi gecici..ins sevdikelrimizle orda bulusacazzz:16::16::16::16:

Back
X