bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

bakın bakalım benım moralım cok bozuldu ya cıkmadı testte hıcbısey bıtane daha aldım test onuda yapıcam sabah agrım falanda yok gıbı gectı kasık agrım bakalm

ilk idrarla yap o zaman tatlım, ya da istersen 1 gün daha mı beklesen acaba

ite ite başka yerden gelicek nerdeyse kasıom dua ediom burda ama kısmet tabi bakıcas :)

yine gelirse aşağıdan gelsin ama 9 ay bi gelmesin yaa, bi gitsin gelmesin yaaa

ilk idrarla yap o zaman tatlım, ya da istersen 1 gün daha mı beklesen acaba

yine gelirse aşağıdan gelsin ama 9 ay bi gelmesin yaa, bi gitsin gelmesin yaaa

bence en az 4 gün idrar testi yapma cıkmaz cunku cnm.
eeet bi gecse su 3 gün ondan sonra bayaa bi rahatlıcam bak genee öyle oluo gene gidiom vc ye (

bence en az 4 gün idrar testi yapma cıkmaz cunku cnm.
eeet bi gecse su 3 gün ondan sonra bayaa bi rahatlıcam bak genee öyle oluo gene gidiom vc ye (

tatlım benim ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti batı sabahında idrar testi yaptım silik çift çizgi gördüm sonrasında kana gittim 418 çıkmıştı canım... yani 4 gün geçmesine rağmen silik gördüm, hamileysen bile şimdi çıkmayabilir...

inş cnm olsunda gecc cıksınnn canm

hastalandım demin kızlar ((((((((((( o kadar mutsuz oldum ki..neyse napiyim hayırlısı böyleymiş..eşimde çok üzüldü ama biliyorum işte insan kendini biliyo demkki bnm adet günüm 30 günde birmiş böyle yani ben ayrılıyorum aranızdan bu ay için

hayırlısı olsun üzülme canım ya, inşallah gelecek aya güzel haberlerle gelirsin...

canım yaa kendimi düşünmekten sana birşeyler söylemeyi unutmuşum.hakkında hayırlısı olsun canım.sıkmalayalım canımızı.öteki ay güzel haberler veririz inş.

hayırlısı olsun üzülme canım ya, inşallah gelecek aya güzel haberlerle gelirsin...

inşallah zaten umut etmekten başka yol yok,anasını satiyim millet evlilik dışı ilişki yaşar veya gider sevgilisyle,nişansıyla kaçamak kaçamak beraber olur ilk defa zınk diye hamile kalır bizde herşey resmi şartlar olgun müsait gün aşırı yap bişi olmasın nası iş bu yatöbee töbeee neyse önümüzdeki yumurtalara bakıcas artık

ahh beni zaten bu türk filmleri mahvetti, orada hemen hamile kalınabiliyordu, halimize bak yapmadığım şebeklik kalmıyor yok Allah yok

isterseniz konu başlığını değiştirelim kızlar, 2013 ekim, kasım, aralık ayında hamile kalmak isteyenler diye değiştirelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…