- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
- Konu Sahibi vixenosnur
-
hayır yaa hayır hastalanma ama, geri it sende gelmesin
bakın bakalımbenım moralım cok bozuldu ya cıkmadı testte hıcbısey bıtane daha aldım test onuda yapıcam sabah agrım falanda yok gıbı gectı kasık agrım bakalm
ite ite başka yerden gelicek nerdeysekasıom dua ediom burda ama kısmet tabi bakıcas :)
inssalla ya hiçbirimiz olmayalım ya bu konudaki ekim ayında aynı topicte buluşan hamileleri olarak tarih yazalım die dua ediyorum :)olmazsın ıns ya
ilk idrarla yap o zaman tatlım, ya da istersen 1 gün daha mı beklesen acaba
yine gelirse aşağıdan gelsin ama 9 ay bi gelmesin yaa, bi gitsin gelmesin yaaa
inssalla ya hiçbirimiz olmayalım ya bu konudaki ekim ayında aynı topicte buluşan hamileleri olarak tarih yazalım die dua ediyorum :)
bence en az 4 gün idrar testi yapma cıkmaz cunku cnm.
eeet bi gecse su 3 gün ondan sonra bayaa bi rahatlıcam bak genee öyle oluo gene gidiom vc ye(
tatlım benim ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti batı sabahında idrar testi yaptım silik çift çizgi gördüm sonrasında kana gittim 418 çıkmıştı canım... yani 4 gün geçmesine rağmen silik gördüm, hamileysen bile şimdi çıkmayabilir...
inş cnm olsunda gecc cıksınnn canm
inşallah hayırlısı canım...
bu arada eşim işte girmiyor musun diyor kk ya bende yok dedim ancak şimdi fırsat buldum
ben de cıkıcam sımdı ya esım gecıcek pc ye gorusurz
hastalandım demin kızlar((((((((((( o kadar mutsuz oldum ki..neyse napiyim hayırlısı böyleymiş..eşimde çok üzüldü ama biliyorum işte insan kendini biliyo demkki bnm adet günüm 30 günde birmiş böyle yani ben ayrılıyorum aranızdan bu ay için
hastalandım demin kızlar((((((((((( o kadar mutsuz oldum ki..neyse napiyim hayırlısı böyleymiş..eşimde çok üzüldü ama biliyorum işte insan kendini biliyo demkki bnm adet günüm 30 günde birmiş böyle yani ben ayrılıyorum aranızdan bu ay için [/QUOT
günaydın kızlar,ben dünde olmayınca 3 gün olmuştu umutlanmıştım ama malesef sabah adet oldum.üzüldüm bee:2: nasıl olacak kış da geldi şimdi hepsi eziyet gibi geliyor sil baştan pöfff:2: biz bu ay hala umutlu olanları umutsuzlandırmayalım,bende ayrılıyorum bu ay için:2:
hastalandım demin kızlar((((((((((( o kadar mutsuz oldum ki..neyse napiyim hayırlısı böyleymiş..eşimde çok üzüldü ama biliyorum işte insan kendini biliyo demkki bnm adet günüm 30 günde birmiş böyle yani ben ayrılıyorum aranızdan bu ay için
hastalandım demin kızlar((((((((((( o kadar mutsuz oldum ki..neyse napiyim hayırlısı böyleymiş..eşimde çok üzüldü ama biliyorum işte insan kendini biliyo demkki bnm adet günüm 30 günde birmiş böyle yani ben ayrılıyorum aranızdan bu ay için [/QUOT
günaydın kızlar,ben dünde olmayınca 3 gün olmuştu umutlanmıştım ama malesef sabah adet oldum.üzüldüm bee:2: nasıl olacak kış da geldi şimdi hepsi eziyet gibi geliyor sil baştan pöfff:2: biz bu ay hala umutlu olanları umutsuzlandırmayalım,bende ayrılıyorum bu ay için:2:
ayrılmayın kızlar neden ayrılıyorsunuz ki başlığı değiştirip burada devam ederiz işte, hemen umutsuzluk yok...
hayırlısı olsun üzülme canım ya, inşallah gelecek aya güzel haberlerle gelirsin...
aynen yaa banyo yapma derdi zaten bu hawalardabide kafada çocuk yapma olunca olayada konsantre olamıyosunki,biliyosun yani neticede o yüzden kafada görev bilinci ile işe girişiyosun sonra yine aynı konuşmalar aynı düşünceleeerrr oooff offfffff !! günaydın burada
inşallah zaten umut etmekten başka yol yok,anasını satiyim millet evlilik dışı ilişki yaşar veya gider sevgilisyle,nişansıyla kaçamak kaçamak beraber olur ilk defa zınk diye hamile kalır bizde herşey resmi şartlar olgun müsait gün aşırı yap bişi olmasınnası iş bu ya töbee töbeee neyse önümüzdeki yumurtalara bakıcas artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?