- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
yok yaaa parmağının ucu hiç bişiii yok.hamile kalında bi dr çatı muaynesi yapsın sonra görürüm ben sizi:)))
kız zaten soruyu ben sordum bilmiyorum ki tatlım
geçmiş olsun gerçekten..neden gitti bebeğin kimyasal gebelikmiydi..
çatı mıı o ne kızzz, aman Allahım
yaaa dr benim her arkadaşımı elini sokmuşta bileği falan hep beraber açılma varmı die doğumda bi kaç gün önce.hele bi tanesi yemin etti dirseğini hissettim die ama pek o kdr zannetmiorum yaa:)))
yok yaaa parmağının ucu hiç bişiii yok.hamile kalında bi dr çatı muaynesi yapsın sonra görürüm ben sizi:)))
yaaa dr benim her arkadaşımı elini sokmuşta bileği falan hep beraber açılma varmı die doğumda bi kaç gün önce.hele bi tanesi yemin etti dirseğini hissettim die ama pek o kdr zannetmiorum yaa:)))
parmak içinde kalıcas desene
haklısın valla, hastanede yatar çıkarız diyorsun
kızlar adetinize kaç gün kala ilişkiyi bırakıyorsunuz, adetten 1 gün öncesinde yapılan ilişkinin zararı var mıdır?
biraz daha açalım diye ayakla falan girişmesin kız, işte o zaman şapa oturduğumuzun resmidir
valla adetim gelmediği sürece bnm için sıkıntı yok devam ediyorum kaçan olmasın arada dienormalde tıbben yani kadın anatomisine göre adetten 1 hafta önce ve adetten 1 hafta sonra yapmak alakasız yani nötr ,ama biz kadınlar manyaklığımıza bianen yapıyos bişiler for ex me
oldu olacak temellı kendıde gırsın doktoruda doguralım o ne ole be
valla her an hersey olablır ben adetlıyken hamıle kalanıda duydum ne kadar ıgrenc olsada bılemıorm yanı ben gıdıp testı yapcam duramıorm sonucu soleyım negatıf :d kesın cıkmıcak offgelırım bırazdan
girmişken asistanlar hemşireler ebelerde girsintam çatı olur o zaman
aman benim olsunda çok öenmli değil 2 dakikalık bi işlem canıma gaddarım brz:))
yaa öyle deme ama iyi düşün iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?