bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

çatı mıı o ne kızzz, aman Allahım

yaaa dr benim her arkadaşımı elini sokmuşta bileği falan hep beraber açılma varmı die doğumda bi kaç gün önce.hele bi tanesi yemin etti dirseğini hissettim die ama pek o kdr zannetmiorum yaa:)))

yaaa dr benim her arkadaşımı elini sokmuşta bileği falan hep beraber açılma varmı die doğumda bi kaç gün önce.hele bi tanesi yemin etti dirseğini hissettim die ama pek o kdr zannetmiorum yaa:)))

hahahhah D: şaka gıbıııııııııııııııııııııı

daha neler duyacağız, hakkımızda hayırlısı

biraz daha açalım diye ayakla falan girişmesin kız, işte o zaman şapa oturduğumuzun resmidir

haklısın valla, hastanede yatar çıkarız diyorsun

kızlar adetinize kaç gün kala ilişkiyi bırakıyorsunuz, adetten 1 gün öncesinde yapılan ilişkinin zararı var mıdır?

valla adetim gelmediği sürece bnm için sıkıntı yok devam ediyorum kaçan olmasın arada die normalde tıbben yani kadın anatomisine göre adetten 1 hafta önce ve adetten 1 hafta sonra yapmak alakasız yani nötr ,ama biz kadınlar manyaklığımıza bianen yapıyos bişiler for ex me

valla her an hersey olablır ben adetlıyken hamıle kalanıda duydum ne kadar ıgrenc olsada bılemıorm yanı ben gıdıp testı yapcam duramıorm sonucu soleyım negatıf :d kesın cıkmıcak off gelırım bırazdan

yaa öyle deme ama iyi düşün iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…