bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

adet ağrısı desem daha çok erken, ovulasyon testide kullandığına göre ve koyu çizgileri de gördüğüne göre inşallah hamilesindir

inan ki anlasam yardımcı olacam da hiç ovulasyon testi kullanmadım

ben 17-20 arası beklemiyorum ama gelirse de baş-göz üstüne ne yapayım

hayırlısı olsun arkadaşım allah gönlüne göre versin

yaa arkadaşlar şu kasık tam olarak neresi, sanırım bende sizdeki kasıktan yok çünkü ağrımıyor, hiç bir şey hissetmiyorum çünkü ben, tam olarak şu kasığı bi bana tarif eder misiniz

yaa arkadaşlar şu kasık tam olarak neresi, sanırım bende sizdeki kasıktan yok çünkü ağrımıyor, hiç bir şey hissetmiyorum çünkü ben, tam olarak şu kasığı bi bana tarif eder misiniz

ahaha nası tarif edeyim ki şimdi ımmm nası desem böyle yumurtalıkların altı gibi bi yer yani ordanda böle hafifiten bacak arasına vurunca kasıklarım ağrıo diollllaa :) yani ben öle diyorum

kız bende kasık yok o zaman ağrımıyor anacım...

neden ağrısın istiyosun ? hamilelik belirtisi olarakmı yoksa adet olduğundada orda ağrılar saplanmıomu? benim oralarıma giren ağrıdan ağlıyorum acıdan adet olunca :S sen ağrısız geçiriyosan adetini hamileysende ağrımaz belki..aşşa yukarı aynı belirtiler oluyo çünkü bünye meselesi neticede herkesinki farklı

ben adet olduğum gün sancıdan ölüyorum, haklısın kasıklarım çok ağrıyor, ama hani yumurtlama günlerinde yada işte sonrasında ağrıyor ya işte o zaman ağrımıyor millet yok kasığım atıyor, yok göz kırpıyor gibi öyle belirtiler hiç yok

kasıklarn olmasa yumurtalıkların nerde duracak ordaki sistem olmasa sen nasıl adet olacaksın vardır vardır da kendini belli etmiyordur

ya gerçekten yoksa şaka şaka

ayy alemsin valla

Son düzenleme:
cennet arkadaşımız sabah test yapacaktı, bence çift çizgiyi gördü şu sıralar parti yapmakla meşgul, daha gelmedi baksanıza

kızlar çok saçma sapan bir soru sorabilir miyim, biliyorum burası yeri değil ama acaba akşama yemeğe ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…