- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
yok canımm hiç önemli değil:) senin durumlar nasıldı?
Ben geçen ayın 22.sinde adet oldum ve 31.inde ovulasyon testi yapmaya başladım 4 5 ve 6 sında koyu oldu 2 gündür de silik çıkmaya başladı ben napıcam şimdi kasıklarımda da ağrı var biri beni bilgilendirirse sevinirim:18::18:
Ben geçen ayın 22.sinde adet oldum ve 31.inde ovulasyon testi yapmaya başladım 4 5 ve 6 sında koyu oldu 2 gündür de silik çıkmaya başladı ben napıcam şimdi kasıklarımda da ağrı var biri beni bilgilendirirse sevinirim:18::18:
ben 17-20 arası beklemiyorum ama gelirse de baş-göz üstüne ne yapayım
inan ki anlasam yardımcı olacam da hiç ovulasyon testi kullanmadım
hayırlısı olsun arkadaşım allah gönlüne göre versin
canım yanlızca ilk sayfadaki ilk yazının başlığı değişmiş konu başlığı değişmemiş
yaa arkadaşlar şu kasık tam olarak neresi, sanırım bende sizdeki kasıktan yok çünkü ağrımıyor, hiç bir şey hissetmiyorum çünkü ben, tam olarak şu kasığı bi bana tarif eder misiniz
konu başlığı değişmedi bi türlü ,beceremedim baktım o kadar ama
yaa arkadaşlar şu kasık tam olarak neresi, sanırım bende sizdeki kasıktan yok çünkü ağrımıyor, hiç bir şey hissetmiyorum çünkü ben, tam olarak şu kasığı bi bana tarif eder misiniz
canım bak google a kasık yaz,4 tane görsel çıkıyor.üçüncü resimdeki bayanın gösterdiği yerler:)
bende hiç anlamam bu işlerden ki yardımcı olayım...
boşver yaw kapımız açık isteyen gelsin:)
kız bende kasık yok o zaman ağrımıyor anacım...
kız bende kasık yok o zaman ağrımıyor anacım...
neden ağrısın istiyosun ? hamilelik belirtisi olarakmı yoksa adet olduğundada orda ağrılar saplanmıomu? benim oralarıma giren ağrıdan ağlıyorum acıdan adet olunca :S sen ağrısız geçiriyosan adetini hamileysende ağrımaz belki..aşşa yukarı aynı belirtiler oluyo çünkü bünye meselesi neticede herkesinki farklı
kasıklarn olmasa yumurtalıkların nerde duracak ordaki sistem olmasa sen nasıl adet olacaksın vardır vardır da kendini belli etmiyordur
ya gerçekten yoksaşaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?