bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

bencede çıkmaz ama sen çatlatmadan söle bize bekliorum:))gerçi 3 hafta öğrenende çok

yavv ben sınır oldm ya

şimdi bu sinirinin üstüne söylenemz ama dayanamıcam bi parmak at diom ben sana bi bak yumuşakmı die:)))her ay bende negatif kafayı yedim artık.negatifi görnce gülmeye başlıom sinirden.2ay önce parçaladım o derece o testi:)))

hyrrr nokta koymayı unutmuşm 3.hafta hani beklioz yaaa adet 1 gn geçsin die 4 hafta oluo bazıları şüphelenio yapıo testi 3.hafta çıkıo hamile

he ok :) tabiiki çıkabilir ozman :) burda anahtar kilit cümle ''ADETİN GEÇMESİ'' kanda yaptırsanız idrarda yapsanız adet GE-ÇE-CEEEK

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

YAHU BEKLE DİYORUZ,ÇIKMAZ ÇIKAMAZ zaten orda çıkan hormon hcg bebek rahme ulaşınca başlıo o hormonu salgılamaya garibim daha yolda sen diosun nie gelmedi,gelioo dur acele etmeee hele bi gelsin bi soluklansın sonra :)

yav ne bılım ya neyse kocıs geldı ben kacıorm gelırım yarım saate

parmakla demek nasıl yaa koptum resmen, test no, parmak yes

YAHU BEKLE DİYORUZ,ÇIKMAZ ÇIKAMAZ zaten orda çıkan hormon hcg bebek rahme ulaşınca başlıo o hormonu salgılamaya garibim daha yolda sen diosun nie gelmedi,gelioo dur acele etmeee hele bi gelsin bi soluklansın sonra :)

kızlarrr nerdesinizzz herkes yemekte mi yahuu...

parmakla demek nasıl yaa koptum resmen, test no, parmak yes

kızlarrr nerdesinizzz herkes yemekte mi yahuu...
geldim..of yaa deminden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum bişiler akıyo sanki aynı hastalığım gibi yaaaa 3 kere tuwalete gittim inanılmaz bi bel ağrısı kasık sancıs inşallah bu akşam hastalanmam yaa off

hayır yaa hayır hastalanma ama, geri it sende gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…