bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

ya bıktım usandım canmdan ya yemınle delı gonlum dıo gıt al bı evlatlık sen sag ben selamet

evlatlık işi daha zor valla anandan emdiğin sütü burnundan getiriyorlar haa gerçi iyi de yapıyorlar orası ayrı, en iyisi sen yine kendin yap bacımm daha kolay

evlatlık işi daha zor valla anandan emdiğin sütü burnundan getiriyorlar haa gerçi iyi de yapıyorlar orası ayrı, en iyisi sen yine kendin yap bacımm daha kolay

neresı kolay şekerim suna bak 1 yıldır sürünüorum yasım 21 bu yasta olmayacakta hangı yasta olacak cok merak edıorm acıkcası gunah olmasa evlatlık almak cok cıddıyım alırım yanı

neresı kolay şekerim suna bak 1 yıldır sürünüorum yasım 21 bu yasta olmayacakta hangı yasta olacak cok merak edıorm acıkcası gunah olmasa evlatlık almak cok cıddıyım alırım yanı

anlıyorum seni hemde çok iyi ama öyle düşünme vardır bundada bir hayır, hamile kaldığında bütün bu sıkıntıların hepsini unutacaksın az daha sabır, yıpratma kendini...

canım yine de isyan etme her zaman senden daha kötü drumda olanları düşün.bende sabah böyle gergin ve üzgündüm ama sağlam düşününce yapacağın bişey olmadığını dua edip beklemeye devam etmen gerektiğini anlıyorsun.birsonraki ay daha çok dikkat edersiniz ne biliyim işte tıpki yenilen takımlar gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık demeyi bilmeliyiz galiba

bak mesela benim gibi yaş olmuş 32 hala sahalardayım, jübile yapmayı düşünmüyorum bile

önümüzdekı maclara baka baka şaşı oldum ankaranın en ıyı doktorlarından bırıne randevu aldım tekrarlıycam tum testlerı yaşım yetse hemen tup bebek yapardım son care napcam bilemıorm

bak mesela benim gibi yaş olmuş 32 hala sahalardayım, jübile yapmayı düşünmüyorum bile

:) yaşlada alakalı deılkı be canım valla ne yasa bakıo ne baska seye Allah ıstemedıkce olmuo ıste Allah vermıyecegı seyı hayal ettırmezmıs ya ınsana ona sıgınıorm

:) yaşlada alakalı deılkı be canım valla ne yasa bakıo ne baska seye Allah ıstemedıkce olmuo ıste Allah vermıyecegı seyı hayal ettırmezmıs ya ınsana ona sıgınıorm

bak ne güzel kendine teselli veriyorsun, işte böyle, üzülme artık...

valla bılmıorum her adette bole oluorum

kolay değil biliyorum hepimiz senin yaşadıklarını yaşıyoruz ama diğer yandan hayat devam ediyor, yeni bir ay yeni umutlar, neyin ne zaman olacağına biz karar veremiyoruz en iyisi sabırla beklemek, Rabbim sabrımızın hediyesini elbet bir gün verecek ben buna inanıyorum

amin inş canm bi olsa bıdahakı ay inş hep berabeer guzel haberlerle buraya hamıleyıımmmmmmm dıe mutlulukla yazarrız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…