bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

neresı kolay şekerim suna bak 1 yıldır sürünüorum yasım 21 bu yasta olmayacakta hangı yasta olacak cok merak edıorm acıkcası gunah olmasa evlatlık almak cok cıddıyım alırım yanı

neeeyyy 21 mi...yahu sen delimisinnnnnn bnm yas 28 biz napalım ölelimmi :)) dahas 21 yasında dusunduğu seylere bak yaa ya sen warya en az 3 cocuk doğururrsun merak etmee te allaam yaa..bence senin daha çooook zamanın war..bende dün akşam oldum sinir oldum ve çok üzüldüm...gün aşırı yap yumurtlamyı hesapla kendini sakın et ama fiyasko oldu..zamnı gelmemiş demekki

bende 32 en iyisi biz ayağımıza taş bağlayıp akdenize atalım kendimizi, marmaraya atmam ama bak orası soğuk olur boğulmadan önce donarak ölmek istemem

Son düzenleme:

aynen oyle ya dedım ya yasla alakalı deıl ıcımde ole bı ıstek varkı anlatamam sanaa bıdahakı ay ıns ben tekrarlıycm tum testlerımı herseye sıfırdan baslıycam bu ay yapılması gereken ne varsa onu yapıcam senın kac ay olmustu

aynen bende 2 senedir istemedim bu yaz tatilden dönünce eşimle biz bi özendik tatildeki veletli ailelere ikimizde karar werdik 2 aydır denemedeyiz hadi ağustosdaki aceleye geldi öylesine başladık ben daha okumamıştım ne nasıl yapılır vs die yumurtlama falan ama bu ay için süper hesaplamalarla gün aşırı yaparak folik molik sigarayıda bırakmıştım ağırda kaldırmadım bademdi cevizdi balıktı sağlıklı yemekti takıldım ama yok ..yani 2 aydır deniorum..bakalım ne kadar denicem.. yine umutlar yine aynı heyecanlar..inşş bidaahki aya Allah hayırlısıysa nasip etsin hepimize

amin canım inş senın dahhha yenıyms olur ıns

3 ten fazla yersen malum motor bozulabiliyor( beni etkilemiyor gerçi) bide ben doğma büyüme Malatyalı olduğum için kayısı ve kayısı ürünlerine doymuş durumdayım

:) bısey daha sorayım sen bu hsg yı nekadara cektırdın canm bana cok ucuk fıyatlar cıkarıolarda :S

s.a kıslarrr gecerken bi ugradım nasslsınız ne cok bebiş isteyen var RABBİM inş sesimizi duyar isteyen herkezin kucagını göbüşünü doldurur inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…