- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
amin inş canm bi olsa bıdahakı ay inş hep berabeer guzel haberlerle buraya hamıleyıımmmmmmm dıe mutlulukla yazarrız
inşallah...
neresı kolay şekerim suna bak 1 yıldır sürünüorum yasım 21 bu yasta olmayacakta hangı yasta olacak cok merak edıorm acıkcası gunah olmasa evlatlık almak cok cıddıyım alırım yanı
sen ankarradamısın ?
neeeyyy 21 mi...yahu sen delimisinnnnnn bnm yas 28 biz napalım ölelimmi :)) dahas 21 yasında dusunduğu seylere bak yaa ya sen warya en az 3 cocuk doğururrsun merak etmee te allaam yaa..bence senin daha çooook zamanın war..bende dün akşam oldum sinir oldum ve çok üzüldüm...gün aşırı yap yumurtlamyı hesapla kendini sakın et ama fiyasko oldu..zamnı gelmemiş demekki
neeeyyy 21 mi...yahu sen delimisinnnnnn bnm yas 28 biz napalım ölelimmi :)) dahas 21 yasında dusunduğu seylere bak yaa ya sen warya en az 3 cocuk doğururrsun merak etmee te allaam yaa..bence senin daha çooook zamanın war..bende dün akşam oldum sinir oldum ve çok üzüldüm...gün aşırı yap yumurtlamyı hesapla kendini sakın et ama fiyasko oldu..zamnı gelmemiş demekki
yok kuzum ben malatyadayım, sen 06 old. göre ankaradır
evet malatya guzel bol bol kayısı ye D: ıyı gelır bende malatyalı sayılırımhatta babannem orada suan
aynen oyle ya dedım ya yasla alakalı deıl ıcımde ole bı ıstek varkı anlatamam sanaabıdahakı ay ıns ben tekrarlıycm tum testlerımı herseye sıfırdan baslıycam bu ay yapılması gereken ne varsa onu yapıcam senın kac ay olmustu
ıyyy kayısıyı hiç sevmem ne yaşını ne kurusunu, banaannen neresinde kız belki görmeye giderim
aynen bende 2 senedir istemedim bu yaz tatilden dönünce eşimle biz bi özendik tatildeki veletli ailelere ikimizde karar werdik 2 aydır denemedeyiz hadi ağustosdaki aceleye geldi öylesine başladık ben daha okumamıştım ne nasıl yapılır vs die yumurtlama falan ama bu ay için süper hesaplamalarla gün aşırı yaparak folik molik sigarayıda bırakmıştım ağırda kaldırmadım bademdi cevizdi balıktı sağlıklı yemekti takıldım ama yok ..yani 2 aydır deniorum..bakalım ne kadar denicem.. yine umutlar yine aynı heyecanlar..inşş bidaahki aya Allah hayırlısıysa nasip etsin hepimize
valla neresnde bılmıorm kayısı bende hıc sevmem
3 ten fazla yersen malum motor bozulabiliyor( beni etkilemiyor gerçi) bide ben doğma büyüme Malatyalı olduğum için kayısı ve kayısı ürünlerine doymuş durumdayım
3 ten fazla yersen malum motor bozulabiliyor( beni etkilemiyor gerçi) bide ben doğma büyüme Malatyalı olduğum için kayısı ve kayısı ürünlerine doymuş durumdayım
ordamıısınzzz kızlar sesınız cıkmıoooo
burdayım canım ben, yemek yapıyordumben 250 tl ye çekilmiştim canım hsgyi aralık ayında...
s.a kıslarrr gecerken bi ugradım nasslsınız ne cok bebiş isteyen var RABBİM inş sesimizi duyar isteyen herkezin kucagını göbüşünü doldurur inşşşş[/QaUOTE]
as hg aminnn inş ya hayırlısıyla burdakı herkes anne olacak ıns
hemde anestezılı cektırdım dıodun sen :S bana 500 kusur soledıler ya cok geldı bılmıorm napsam :S
s.a kıslarrr gecerken bi ugradım nasslsınız ne cok bebiş isteyen var RABBİM inş sesimizi duyar isteyen herkezin kucagını göbüşünü doldurur inşşşş[/QaUOTE]
as hg aminnn inş ya hayırlısıyla burdakı herkes anne olacak ıns
aminn inş canım inş sendemi ank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?