- Konu Sahibi vixenosnur
-
kıslar sizin ssk nız yokmu??
var da benım gıttıgım hastane sıgortam oldugu halde bu sekılde soledı
ala ala sen hngi hst gidiyosun??
medicana eskısehır yolu uzerınde lokman hekımde 400 cıvarı dedı ama degıstırıcem baskente gıdıcem bu ay ordakı doktoru cok övduler
var da benım gıttıgım hastane sıgortam oldugu halde bu sekılde soledı
bacımm banada sitede bi bayan arkadasım zübeyde hanıma gidiyomuş o tavsiye etti bnde oraya gitmeye başladım oraya gitsene çok ilgileniyolar
demek senin gittigin özel yazık parana canım ssk varsa
hemde anestezılı cektırdım dıodun sen :S bana 500 kusur soledıler ya cok geldı bılmıorm napsam :S
s.a kıslarrr gecerken bi ugradım nasslsınız ne cok bebiş isteyen var RABBİM inş sesimizi duyar isteyen herkezin kucagını göbüşünü doldurur inşşşş
şimdıı bu baskente gıdıyım burdakılerde cok ılgılı valla daha hıc gıtmedıgım halde doktor oyle guzel ılgılendıkı telefonla bıle hıc randevu kalmadıgı halde randevu ayarrladı cok seker bı adama benzıo gıdıp gorcem herkess cok memnun
Ankara'yla Malatya'yı bir tutma şimdi ama kuzum, Ankara'daki hastanelerin hepsi marka yapmış hastaneler o yüzden fiyat farkı çok olabilir
aminn canımm aminn, hele çok isteyeni hayırlıysa tabi 2 şer 3 er doldursun
anladım bacım inş hayrlısı tm git bakalım nasıl olcak banada heber verirsin deilmi ?? bnde yine aynı zübeydeye gideyim sonra belki bnde gelirim o hstneye
ne guzel olur hem görusurz tanısırzınternetten arastır bak hulusi beyi cok ıı bı doktor
bu hstne ssk bakıyomu??
amınnnnnnnnnnn keske tek seferde 5 iz dogursamdabıda ugrasmasam
yarı özel cok fazla deıl ucretlerı ama 50 tl gırıs ıcın
ee peki 50 veriyoz da sonta tektikler için her geliştemi 50 lira veriyoz tahliller cok tutar yaa
yarı özel cok fazla deıl ucretlerı ama 50 tl gırıs ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?