bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

medicana eskısehır yolu uzerınde lokman hekımde 400 cıvarı dedı ama degıstırıcem baskente gıdıcem bu ay ordakı doktoru cok övduler

bacımm banada sitede bi bayan arkadasım zübeyde hanıma gidiyomuş o tavsiye etti bnde oraya gitmeye başladım oraya gitsene çok ilgileniyolar

bacımm banada sitede bi bayan arkadasım zübeyde hanıma gidiyomuş o tavsiye etti bnde oraya gitmeye başladım oraya gitsene çok ilgileniyolar

şimdıı bu baskente gıdıyım burdakılerde cok ılgılı valla daha hıc gıtmedıgım halde doktor oyle guzel ılgılendıkı telefonla bıle hıc randevu kalmadıgı halde randevu ayarrladı cok seker bı adama benzıo gıdıp gorcem herkess cok memnun

hemde anestezılı cektırdım dıodun sen :S bana 500 kusur soledıler ya cok geldı bılmıorm napsam :S

Ankara'yla Malatya'yı bir tutma şimdi ama kuzum, Ankara'daki hastanelerin hepsi marka yapmış hastaneler o yüzden fiyat farkı çok olabilir

s.a kıslarrr gecerken bi ugradım nasslsınız ne cok bebiş isteyen var RABBİM inş sesimizi duyar isteyen herkezin kucagını göbüşünü doldurur inşşşş

aminn canımm aminn, hele çok isteyeni hayırlıysa tabi 2 şer 3 er doldursun

anladım bacım inş hayrlısı tm git bakalım nasıl olcak banada heber verirsin deilmi ?? bnde yine aynı zübeydeye gideyim sonra belki bnde gelirim o hstneye

amınnnnnnnnnnn keske tek seferde 5 iz dogursamda bıda ugrasmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…