- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
saol canım darısı sızee ınşallahhhh...
ama bende varrrinşallah sızdede olur guzel haberler gecen cumartesı yaptım pozıtıf cıktı testım yarın doktor kontrolum varrr bakalım hayırlısı dıorum ama heyecandannda öluyooruummmmm... allahım ınşallah guzel haberler duyarımm benım ıcın dua edın kızlaarrrrr....
bizim için dua ett, arkandan bizde gelelim kız
tamam canımm ederiiimmmmmmmm
ama bende varrrinşallah sızdede olur guzel haberler gecen cumartesı yaptım pozıtıf cıktı testım yarın doktor kontrolum varrr bakalım hayırlısı dıorum ama heyecandannda öluyooruummmmm... allahım ınşallah guzel haberler duyarımm benım ıcın dua edın kızlaarrrrr....
bizim için dua ett, arkandan bizde gelelim kız
ayyy çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne kadar guzel :)) bi de bişey sorcam canım adet gununden kaç gun sonra test yaptın ve belirtilerden hamile olabileceğini hissettin mi hadi bizi bilgilendir :))
canımın içi bi belirtileri yaz ne bileyim yumurtlama günlerini takip ettin mi , ateş ölçtün mü kız neler yaptın hele bi söyle
hemen yazıyorumm :)) 07.09 da ilk adet gunumdu sonra yumurtlamamı takip ettik çalışmalarımızı yaptık sadece ateş ölçme işlemini yapmadım yani.şuandada adet tarihimi 2 gun geçmiş durumda test yaptım negatif çıktı bugunözetle böle tatlım (
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beklenmeyen tarihim 07 ekimdi ancak gelen giden yok test yaptım sonuç negatifcumaya kadar gelmezse doktora gidicem ve inşallah pozitifi duyarım umarım hepimiz bi an önce hamile kalırız::)
inşallah olur kuzum, ne diyelim hayırlısı olsun....
türk filmlerinde hiç öyle olmuyor ama
sende taktın türk filmlerine
iyiki açmışsın konuyu görünce katılıp bişiler yazmak ıstedım bende,konu vesile oldu siteye katılmam için:) sen uzun zamandır bebek istiyormusun,yoksa yenimi başladın çalışmalara
stres yapma lütfen yaa stres bizim en büyük düşmanımız
mrb hg güzel haber vermeyi isterdim ama bir sonraki aya inş:)
oooooowwww süperrrr ozman senin kesin var bişiler..şimdiden tebrikler..testi boşwer gör bak cuma günü git kafadan bi yaptır kan testini oohh süper hamilesin iştee
evet varrrrrayrın kontrolum var dr gıdıcemmm...
inşallah olur kuzum, ne diyelim hayırlısı olsun....
türk filmlerinde hiç öyle olmuyor ama
sende taktın türk filmlerine
taktım ki ne taktım hiç aklımdan çıkmıyor
taktım ki ne taktım hiç aklımdan çıkmıyor
çıkar aklından artık bak yoksa hatırlatırım sana tecavüzcü coşkunu ,unuttururr sana bütün türk filmlerindeki güzel sahneleri
yok yeni başladım bu ay çok umutluydum ondan önceki ay zaten yeni karar wermiştik katakülliye geldi yaptık bişiler ama tutuması normaldi ölesine denemeydi ne hesap vs bişi yoktu ama bu ay gün aşırı çalıştık hesaba kitaba göre yaptım kendime dikkat ettim ama olmadı
çıkar aklından artık bak yoksa hatırlatırım sana tecavüzcü coşkunu ,unuttururr sana bütün türk filmlerindeki güzel sahneleri
unuttum bile , bundan sonra Türk filmi örneği vermek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?