bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

ayyy çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne kadar guzel :)) bi de bişey sorcam canım adet gununden kaç gun sonra test yaptın ve belirtilerden hamile olabileceğini hissettin mi hadi bizi bilgilendir :))

canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun:)

bizim için dua ett, arkandan bizde gelelim kız

evet lütfen dua et hamilenin duası kabul olurmuş:)

ayyy çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne kadar guzel :)) bi de bişey sorcam canım adet gununden kaç gun sonra test yaptın ve belirtilerden hamile olabileceğini hissettin mi hadi bizi bilgilendir :))

amiinn canım inşallahhh... valla ılk testı adete baya vardı 9 gun falan yapmıstım.. negatıf cıkmıstı... daha sonrakını adetımden 1 gun sonra yaptım pozıtıftı ama şokta kaldımm daha sonra 5. gunu tekrarladım testı yıne pozıtıf cıktı hemde daha belırgın olarak...adetıme son 2 gun kala... baya farkettı ama kısıden kısıye degısıyomus bu durum duygularım degıstı... ateşım yuksektı sol kasıgımda agırlık baskı vardı... uykum vardı halsızdım goguslerım sıs ve hafıf agrılıydı

canımın içi bi belirtileri yaz ne bileyim yumurtlama günlerini takip ettin mi , ateş ölçtün mü kız neler yaptın hele bi söyle

hemen yazıyorumm :)) 07.09 da ilk adet gunumdu sonra yumurtlamamı takip ettik çalışmalarımızı yaptık sadece ateş ölçme işlemini yapmadım yani.şuandada adet tarihimi 2 gun geçmiş durumda test yaptım negatif çıktı bugun özetle böle tatlım (

hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz...

oooooowwww süperrrr ozman senin kesin var bişiler..şimdiden tebrikler..testi boşwer gör bak cuma günü git kafadan bi yaptır kan testini oohh süper hamilesin iştee

iyiki açmışsın konuyu görünce katılıp bişiler yazmak ıstedım bende,konu vesile oldu siteye katılmam için:) sen uzun zamandır bebek istiyormusun,yoksa yenimi başladın çalışmalara

yok yeni başladım bu ay çok umutluydum ondan önceki ay zaten yeni karar wermiştik katakülliye geldi yaptık bişiler ama tutuması normaldi ölesine denemeydi ne hesap vs bişi yoktu ama bu ay gün aşırı çalıştık hesaba kitaba göre yaptım kendime dikkat ettim ama olmadı

oooooowwww süperrrr ozman senin kesin var bişiler..şimdiden tebrikler..testi boşwer gör bak cuma günü git kafadan bi yaptır kan testini oohh süper hamilesin iştee

ayy agzın bal yesinnnnn inşallahhhh yaaa çok ümitlenmekte istemiommm yaa hepimiz hamileeee olalımm artıkkkkk :)

bak sen kasımda hamilesin, ahanda buraya yazıyorum

merhaba arkadaşlar bende ekımde hamıle kalmak ıstıyorum bu ay korunmayı bıraktık bılmyorum ya cok tedirginim olmazsa sanki çok uzulurum gerçi ilk ay denemede ama hayırlısı ya ınsallah...umarım herkezın gönlüne gore olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…