bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

tatlım bu konuda pek tecrübem yok,ilk defa korunmasız bır ılıskı ve ılk defa bebek denemesi:)

inşallah olur kuzum, ne diyelim hayırlısı olsun....

türk filmlerinde hiç öyle olmuyor ama

inşallah kuzum iyi haberlerini bekliyoruz o zaman

iyiki açmışsın konuyu görünce katılıp bişiler yazmak ıstedım bende,konu vesile oldu siteye katılmam için:) sen uzun zamandır bebek istiyormusun,yoksa yenimi başladın çalışmalara

inşallah pozitif bir sonuç alırsın,gögüslerde şişlik karın ağrısı falan varmı,bende 2 gün sonra olacağım göğüslerim inanılmaz şişti

ayyy inşallahhh yaa kasık ağrım var hafif hafif iğne batar gibi oluo ama hiç bi adetimde böle olmamıştı değişik bi ağrı yani ayaklarım inanılmaz üşüyor ve çok gazım varr göğuslerim her adet dönemimde davul gibi gerilirken bu ay gayet normaller sadece yan kısımları çok hafif sızlıyor bu belirtilere kapılıp umutlanmak sonra da hayal kırıklığına uğramak istemiorum

umarım sonuç istediğin gibi olur canım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Tatlımbayrama denk gelmesi
Kötü oldu....malum Dr lar tatilde
Inşallah sizlerde benişlerinize
Kavuşursunuz

yaa ben senin adına çok sevindim şimdi.kısacık bir süre sonra bebişine kavuşacaksın.heyecanlısındır muhtemelen ama korku var mı? birde normal doğum mu olacak sezaryen mi?

valla bende sen konuyu açınca adetim 3 gün gecikmişti galiba bi yazayım dedim.iyice de heveslenmiştim ama sonra fos çıktı ve adet oldum:)

hg canım:)umarım hamileisndir canım allah gönlüne göre versin

hoşbulduk canım çok teşekkürler amin inşallahh

merhaba kızlar nasılsınız topıgı yenı gordum... ilgimi cektııı.. vamı guzel haberler bakalımmm

stres yapma lütfen yaa stres bizim en büyük düşmanımız

mrb hg güzel haber vermeyi isterdim ama bir sonraki aya inş:)

şaka kız çok yapmıyorum stres saldım çayıra mevlam kayıra, artık eski heyecanım yok ya kuzum, kürtajdan sonra biraz soğudum sanki

stres yapma lütfen yaa stres bizim en büyük düşmanımız

mrb hg güzel haber vermeyi isterdim ama bir sonraki aya inş:)

ama bende varrr inşallah sızdede olur guzel haberler gecen cumartesı yaptım pozıtıf cıktı testım yarın doktor kontrolum varrr bakalım hayırlısı dıorum ama heyecandannda öluyooruummmmm... allahım ınşallah guzel haberler duyarımm benım ıcın dua edın kızlaarrrrr....

işte tam bu zamanda yani boşverdiği zamanda hamile kalan çok duymuştum

eğer bu ay hamile kalırsam, bende stressiz ilişkiyi önereceğim

ayy ayyy ayyy taze anne , hadi hayırlı olsun gözün aydın, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah minnoşunu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…