- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
tatlım bu konuda pek tecrübem yok,ilk defa korunmasız bır ılıskı ve ılk defa bebek denemesi:)
ilk seferde tutturmuşsanız warya helal olsun sizee..ama ilk seferde tutmayda biliyo tutadabiliyo çünkü vucudun kendini hamileliğe hazırlaması gibi bi durum varmış en az 3 ay dio doktorlar ilk defa yapanlar için..ama tabikide o heyecanlı bekleyişinin sonu inş güzel olur bende 1 hafta önce senin durumundaydım çünkü ha gecikti ha gecikiyor derken oluverdim( ama test yapıp moralini bozma eğer adetin geçerse 1 hafta ondan sonra yap testi yoksa baya stress ve üzüntü yapıyosun olucağı varsada olmuo
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beklenmeyen tarihim 07 ekimdi ancak gelen giden yok test yaptım sonuç negatifcumaya kadar gelmezse doktora gidicem ve inşallah pozitifi duyarım umarım hepimiz bi an önce hamile kalırız::)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Tatlımbayrama denk gelmesi
Kötü oldu....malum Dr lar tatilde
Inşallah sizlerde benişlerinize
Kavuşursunuz
aynen bende sırf o içmde kıpırtıda heyecanla acaba hamilemeyim diye beklerken yalnızlık çekmiyim bnm heyecanımı paylaşan varmı başka diye açtım konuyu..insan gerçekten böyle şeylerde hem tecrübe hem de olmassada üzüntsünü paylaşabiliyo..gerçi böyle beklerken yazıp şöle oldu bööle oldu acaba hamilemiyim derken stress te yapıyorus kendimize gibi gelio bazen ama walla başım dönüo kasıklarım ağrıo adetimde gecikti yazmayı bünyee illaki istiyo walla
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beklenmeyen tarihim 07 ekimdi ancak gelen giden yok test yaptım sonuç negatifcumaya kadar gelmezse doktora gidicem ve inşallah pozitifi duyarım umarım hepimiz bi an önce hamile kalırız::)
Merhaba Arkadaşlar siteye yeni katıldım,bende sizler gibi heycanlı bekleyişteyim, sat 14 eylül,kendi hesabıma göre tam ovalasyon zamanı eşimle birlikte olduk vede ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadık,normalde cuma günü hastalanmam lazım,tabi bu arada 2 kere gebelik testı yaptım bırisi 1 hafta once biriside 2 gün önce fakat negatif çıktı,sonuç ne olacak heyecanla beklıyorum
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Tatlımbayrama denk gelmesi
Kötü oldu....malum Dr lar tatilde
Inşallah sizlerde benişlerinize
Kavuşursunuz
aynen bende sırf o içmde kıpırtıda heyecanla acaba hamilemeyim diye beklerken yalnızlık çekmiyim bnm heyecanımı paylaşan varmı başka diye açtım konuyu..insan gerçekten böyle şeylerde hem tecrübe hem de olmassada üzüntsünü paylaşabiliyo..gerçi böyle beklerken yazıp şöle oldu bööle oldu acaba hamilemiyim derken stress te yapıyorus kendimize gibi gelio bazen ama walla başım dönüo kasıklarım ağrıo adetimde gecikti yazmayı bünyee illaki istiyo walla
inşallah olur kuzum, ne diyelim hayırlısı olsun....
türk filmlerinde hiç öyle olmuyor ama
inşallah kuzum iyi haberlerini bekliyoruz o zaman
hoşbulduk canım çok teşekkürler amin inşallahhumarım sonuç istediğin gibi olur canım
yaa ben senin adına çok sevindim şimdi.kısacık bir süre sonra bebişine kavuşacaksın.heyecanlısındır muhtemelen ama korku var mı? birde normal doğum mu olacak sezaryen mi?
valla bende sen konuyu açınca adetim 3 gün gecikmişti galiba bi yazayım dedim.iyice de heveslenmiştim ama sonra fos çıktı ve adet oldum:)
hg canım:)umarım hamileisndir canım allah gönlüne göre versin
merhaba kızlar nasılsınız topıgı yenı gordum... ilgimi cektııı.. vamı guzel haberler bakalımmm
merhaba kızlar nasılsınız topıgı yenı gordum... ilgimi cektııı.. vamı guzel haberler bakalımmm
benim daha milyonlarca yıl var batıma , zaman geçmek bilmiyor
stres yapma lütfen yaa stres bizim en büyük düşmanımız
mrb hg güzel haber vermeyi isterdim ama bir sonraki aya inş:)
şaka kız çok yapmıyorum stres saldım çayıra mevlam kayıra, artık eski heyecanım yok ya kuzum, kürtajdan sonra biraz soğudum sanki
stres yapma lütfen yaa stres bizim en büyük düşmanımız
mrb hg güzel haber vermeyi isterdim ama bir sonraki aya inş:)
işte tam bu zamanda yani boşverdiği zamanda hamile kalan çok duymuştum
ama bende varrrinşallah sızdede olur guzel haberler gecen cumartesı yaptım pozıtıf cıktı testım yarın doktor kontrolum varrr bakalım hayırlısı dıorum ama heyecandannda öluyooruummmmm... allahım ınşallah guzel haberler duyarımm benım ıcın dua edın kızlaarrrrr....
sende bir şeyler var mı
eğer bu ay hamile kalırsam, bende stressiz ilişkiyi önereceğim
ayy ayyy ayyy taze anne adayı, hadi hayırlı olsun gözün aydın, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah minnoşunu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?