- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
kurban olurum bacım üzülmee bizim derdimiz senin gibi benim gibi bizim gibilerin derdi hep bi yavru evlat deilmi bizde istiyozki göbüşümüz dolsun kucamız dolsun RABBİM bekliyodur vardır bi zamanı ALLAH büyüktür üzülme bacımmm istedigin kadar kafnda soru varsa biliyosam herzamn cvplarım
slm gelecegin güzel anneleri
Cnm sıkıldı sayfanizi işgal
edeyim dedimadetiniz
bir hafta geçtikten sonra idrar
testi yapin zaman net sonuç
alırsınız.stres yapmayın tatlılar
stres yuzundende adetiniz gecikir
biliyorum zor ama uzmeyin kendinizi
inşallah bebisleriniz sizleri çok bekletmez
merhaba kızlar foruma yeni katıldım, yaklasık bi bucuk senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyoruz. bu ay olacak die bekledim 1 gün gecti adetimden bugun test yaptım negatif cıktı. bazı insanlar ilk basta korununca cocuk olmaz bi iki sene diyor korkuyorum gercektende öyle olur mu ki
Canım idrar testıne hiç güvenme benımde sat tarıhım 26 agustostu gecıkmem oldu 2kezıdrar testı yaptım negatıf cıktı dun kan testı yaptırdım degerm 10400 cıktı yaklaşık 5-6 haftalık hamileyimm bebiş geliyorrrr:)
amannnnnnnn ne güzel haberler bunlar ALLAH ömür versin balımm
dr dediyse hemn başla canım gec kalma
aminnnnnnnnnnnn aminn canım inşş
haklısın ama bu aralar çok duygusala bağlıyorum ben , ahh o zaman artık bir an önce gelse, bu arada sende ne istersen sorabilirsin, ben can sıkıntısından sürekli buralardayım
hoş geldin, senide Allahım bir avazda doğurmanı nasip eder inşallah, az kalmış hamilelik takvimine göre 1 hafta kalmış, senden bir şey rica etsem acaba yapabilir misin, doğum yapan annelerin duası doğum anında kabul olurmuş bizim için dua etsen çok sevinirim
öyle bir şey yok bence sen böyle hurafelere inanma
hu huuuu yaşasın bebiş geliyorrrrr
kız Rabbim bir an önce bizede nasip etsin çiçeğimmmmm
Hosbulduk tatlım ederim tabiki
be olur sizde benim için dua edin
bugün yarın doğurmak istiyorum
ama ne sancı ne de acilma var
geçenlerde bizde burada bir arkadaştan öğrendik çatı muayenesi mi ne yapılıyormuş senin yaptılar mı, tabi ki dua ederiz, sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah
sağol Cnm inşallah...yok Cnm cati muayenesi olmadım
usgden rahmin acilip açılmadığını
görüyor drlar zaten bebis kanala
girmemiş en azından dr girdi diye
birşey soylemedi benim.kızım biraz
minik olduğu için kolay doğum yapacagimi
söyledi dr.bu hafta içinde bekliyoruz
ama ne gelen var be gidenbeklemek çok
zor Cnm son haftalar çok zor geçiyor
kızlar günaydınnn nasılsınızben bugün çok enerjik hissediyorum kendimi
günaydın canım:) valla senin adına sevindim çünkü ben grip oluyorum ve de adet sancısı çekiyorum ama yine de iyiyim diyelim iyi olalım.ben akşam girememiştim epey konuşmuşsunuz ben yokken:2: şaka yapıyorum yaaa ama güzel haber verenlerde olmuş onlar adna çok sevindim.hepimize nasip olur inş. bebiş
bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum canım ya daha adetime çok var üşüttüm sanırım , dün bayağı konuştuk evet sen evde giremiyorsun, aminn canım aminn cennet 5 iz istiyor mesela en çok ona versin
canım evde internet varda birkaç gündür fırsatım olmuyor.memlekete gidecez cuma hazırlık falan yapıyorum birazda hasta olduğum için dinleniyorum açıkcası:) 5 iz zor olur cennet için ama gerçekten gönülden istiyorsa inş. verir rabbim ona 5 izama çok zor olur valla
kendi istiyor bacı biz ne yapalımbu arada memleket neresi:44:
canım kusura bakma yazamadım memleket çorum senin malatyaydı galiba değil mi
Merhaba Arkadaşlar siteye yeni katıldım,bende sizler gibi heycanlı bekleyişteyim, sat 14 eylül,kendi hesabıma göre tam ovalasyon zamanı eşimle birlikte olduk vede ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadık,normalde cuma günü hastalanmam lazım,tabi bu arada 2 kere gebelik testı yaptım bırisi 1 hafta once biriside 2 gün önce fakat negatif çıktı,sonuç ne olacak heyecanla beklıyorum
yok canım ne kusura önemli değil, evet ben Malatyalıyım canım
daha erken değil mi test için :26:
günaydın canım:) valla senin adına sevindim çünkü ben grip oluyorum ve de adet sancısı çekiyorum ama yine de iyiyim diyelim iyi olalım.ben akşam girememiştim epey konuşmuşsunuz ben yokken:2: şaka yapıyorum yaaa ama güzel haber verenlerde olmuş onlar adna çok sevindim.hepimize nasip olur inş. bebiş
Merhaba Arkadaşlar siteye yeni katıldım,bende sizler gibi heycanlı bekleyişteyim, sat 14 eylül,kendi hesabıma göre tam ovalasyon zamanı eşimle birlikte olduk vede ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadık,normalde cuma günü hastalanmam lazım,tabi bu arada 2 kere gebelik testı yaptım bırisi 1 hafta once biriside 2 gün önce fakat negatif çıktı,sonuç ne olacak heyecanla beklıyorum
ilk seferde tutturmuşsanız warya helal olsun sizee..ama ilk seferde tutmayda biliyo tutadabiliyo çünkü vucudun kendini hamileliğe hazırlaması gibi bi durum varmış en az 3 ay dio doktorlar ilk defa yapanlar için..ama tabikide o heyecanlı bekleyişinin sonu inş güzel olur bende 1 hafta önce senin durumundaydım çünkü ha gecikti ha gecikiyor derken oluverdim( ama test yapıp moralini bozma eğer adetin geçerse 1 hafta ondan sonra yap testi yoksa baya stress ve üzüntü yapıyosun olucağı varsada olmuo
canım üzüldüm senin içininşallah 2 gün sonra belli olur regl gunum pek şaşmıyor çünkü, hamıle olmasak bıle burada tecrubelerımızı paylaşmak güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?