bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

haklısın ama bu aralar çok duygusala bağlıyorum ben , ahh o zaman artık bir an önce gelse, bu arada sende ne istersen sorabilirsin, ben can sıkıntısından sürekli buralardayım

hoş geldin, senide Allahım bir avazda doğurmanı nasip eder inşallah, az kalmış hamilelik takvimine göre 1 hafta kalmış, senden bir şey rica etsem acaba yapabilir misin, doğum yapan annelerin duası doğum anında kabul olurmuş bizim için dua etsen çok sevinirim

öyle bir şey yok bence sen böyle hurafelere inanma

hu huuuu yaşasın bebiş geliyorrrrr

amannnnnnnn ne güzel haberler bunlar ALLAH ömür versin balımm

dr dediyse hemn başla canım gec kalma

aminnnnnnnnnnnn aminn canım inşş

kız Rabbim bir an önce bizede nasip etsin çiçeğimmmmm

Son düzenleme:

Hosbulduk tatlım ederim tabiki
be olur sizde benim için dua edin
bugün yarın doğurmak istiyorum
ama ne sancı ne de acilma var

Hosbulduk tatlım ederim tabiki
be olur sizde benim için dua edin
bugün yarın doğurmak istiyorum
ama ne sancı ne de acilma var

geçenlerde bizde burada bir arkadaştan öğrendik çatı muayenesi mi ne yapılıyormuş senin yaptılar mı, tabi ki dua ederiz, sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

geçenlerde bizde burada bir arkadaştan öğrendik çatı muayenesi mi ne yapılıyormuş senin yaptılar mı, tabi ki dua ederiz, sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

sağol Cnm inşallah...yok Cnm cati muayenesi olmadım
usgden rahmin acilip açılmadığını
görüyor drlar zaten bebis kanala
girmemiş en azından dr girdi diye
birşey soylemedi benim.kızım biraz
minik olduğu için kolay doğum yapacagimi
söyledi dr.bu hafta içinde bekliyoruz
ama ne gelen var be gidenbeklemek çok
zor Cnm son haftalar çok zor geçiyor

bizim şimdiden geçmiyor hamile falan değiliz düşün yani, seni düşünemiyorum bile, neyse ki sonuna gelmişsin, zamanı vakti gelmemiştir daha , gelirse kimse durduramaz, hayırlısı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah minnoşunu

kızlar günaydınnn nasılsınız ben bugün çok enerjik hissediyorum kendimi

günaydın canım:) valla senin adına sevindim çünkü ben grip oluyorum ve de adet sancısı çekiyorum ama yine de iyiyim diyelim iyi olalım.ben akşam girememiştim epey konuşmuşsunuz ben yokken:2: şaka yapıyorum yaaa ama güzel haber verenlerde olmuş onlar adna çok sevindim.hepimize nasip olur inş. bebiş

bende adet sancısı gibi sancı çekiyorum canım ya daha adetime çok var üşüttüm sanırım , dün bayağı konuştuk evet sen evde giremiyorsun, aminn canım aminn cennet 5 iz istiyor mesela en çok ona versin

canım evde internet varda birkaç gündür fırsatım olmuyor.memlekete gidecez cuma hazırlık falan yapıyorum birazda hasta olduğum için dinleniyorum açıkcası:) 5 iz zor olur cennet için ama gerçekten gönülden istiyorsa inş. verir rabbim ona 5 iz ama çok zor olur valla

kendi istiyor bacı biz ne yapalım bu arada memleket neresi:44:

Merhaba Arkadaşlar siteye yeni katıldım,bende sizler gibi heycanlı bekleyişteyim, sat 14 eylül,kendi hesabıma göre tam ovalasyon zamanı eşimle birlikte olduk vede ilk defa korunmasız bir ilişki yaşadık,normalde cuma günü hastalanmam lazım,tabi bu arada 2 kere gebelik testı yaptım bırisi 1 hafta once biriside 2 gün önce fakat negatif çıktı,sonuç ne olacak heyecanla beklıyorum

canım kusura bakma yazamadım memleket çorum senin malatyaydı galiba değil mi

yok canım ne kusura önemli değil, evet ben Malatyalıyım canım

daha erken değil mi test için :26:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Tatlımbayrama denk gelmesi
Kötü oldu....malum Dr lar tatilde
Inşallah sizlerde benişlerinize
Kavuşursunuz

ilk seferde tutturmuşsanız warya helal olsun sizee..ama ilk seferde tutmayda biliyo tutadabiliyo çünkü vucudun kendini hamileliğe hazırlaması gibi bi durum varmış en az 3 ay dio doktorlar ilk defa yapanlar için..ama tabikide o heyecanlı bekleyişinin sonu inş güzel olur bende 1 hafta önce senin durumundaydım çünkü ha gecikti ha gecikiyor derken oluverdim ( ama test yapıp moralini bozma eğer adetin geçerse 1 hafta ondan sonra yap testi yoksa baya stress ve üzüntü yapıyosun olucağı varsada olmuo

canım üzüldüm senin için inşallah 2 gün sonra belli olur regl gunum pek şaşmıyor çünkü, hamıle olmasak bıle burada tecrubelerımızı paylaşmak güzel oluyor.

canım üzüldüm senin için inşallah 2 gün sonra belli olur regl gunum pek şaşmıyor çünkü, hamıle olmasak bıle burada tecrubelerımızı paylaşmak güzel oluyor.

aynen bende sırf o içmde kıpırtıda heyecanla acaba hamilemeyim diye beklerken yalnızlık çekmiyim bnm heyecanımı paylaşan varmı başka diye açtım konuyu..insan gerçekten böyle şeylerde hem tecrübe hem de olmassada üzüntsünü paylaşabiliyo..gerçi böyle beklerken yazıp şöle oldu bööle oldu acaba hamilemiyim derken stress te yapıyorus kendimize gibi gelio bazen ama walla başım dönüo kasıklarım ağrıo adetimde gecikti yazmayı bünyee illaki istiyo walla

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza beklenmeyen tarihim 07 ekimdi ancak gelen giden yok test yaptım sonuç negatif cumaya kadar gelmezse doktora gidicem ve inşallah pozitifi duyarım umarım hepimiz bi an önce hamile kalırız::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…