- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
merhaba arkadaşlar bende ekımde hamıle kalmak ıstıyorum bu ay korunmayı bıraktık bılmyorum ya cok tedirginim olmazsa sanki çok uzulurum gerçi ilk ay denemede ama hayırlısı ya ınsallah...umarım herkezın gönlüne gore olur
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/1381931_530301010396352_1150196959_n.jpg off aklım çok karıştı
slm kızlar benn geldimm :)
hoş geldin canım nasılsın?
arkadaşa ovulasyon testlerini yükletmeye çalıştım ama beceremedi
valla nasıl olayım bayram temızlıgı yorgun umutsuzama hayat devam edıo :)
bak sen kasımda hamilesin, ahanda buraya yazıyorum
kolay gelsin canım , bana bayram temizliği deme krizlere giriyorum resmen
saol cnm yazdığın yere tikat et silinmesin :) inşallah..niye içinemi doğdu yada nerden esti öle ? :) içine olan çıkarmı??? :) (heyecan yaptım )
valla nasıl olayım bayram temızlıgı yorgun umutsuzama hayat devam edıo :)
yengeç burcuyum ben 6. hissim çok kuvvetlidir, içimden geldi yazayım dedim
slm kızzlar tekrardan sabahleyın yazdıklarınıza cvp yazıodum ne guzel sonra nolduysa forumda hata cıktı bı daha gıremedımm... eee yoklugumda ne var ne yok nasılsınızz.... benım 1 saattır kasık sancım basladı...yaramaz sıpam uyandımıı neee. yenı yenımi hıssedıyorum neee...(ama cok ta belırgın olamazz daha kucuk cunkumm... buyutmıyımm okadardaaa... )
dur bea daha bayrama daha var gün :))) sen her işte baya erkencisin galiba :))
:)) dün gece sinirden halıları sildim böylece temızlık baslamış olduu
evet o huy bende de var... sinir oldummu kendımı temızlıge vuruyommm ahahahaha... ole bı temızlıyorumkı öc alır gibiiii...
:) ne mutlu sana.. büyüt ama hep söleme nazar değmesin..felak nas oku hep..
ozellıkle bu akşam okucammm yarın guzel haberler alayım dıee... ıkı sabahtır ezanlarda uyanıyorum dua edıyorum hep bebişim benimle olsun diee.. allahım dualarımı kabul et diorum... nazardan cok korkuyorumm beaa....:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?