- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi vixenosnur
-
ayy inş güzel haberlerle dönersin canımm inşşş sen başla bende eşimle konuşuyum bakim ne dicek izin verirse bnde byrmdn sonra giderimben daha önce hsg hariç herseyı yaptrdım hıc bı sorun cıkmadı ben bu ayda olmayınca kesin bi halt var bastan yapcam herseyı dedım burdan dun randevuu aldım daha önce hıc gıtmedım gıdenlerın 2 . cocugu bıle oldu bızım akrabalardan :) bu doktor cok iidediler ondan denıcem bakalım
ayy evet canım yaaa hem cok cabuk ılerlıyo hemde bazı yazdıklarım havada kalıyo benım bılmem senın ole oluyomu...
ayy inş güzel haberlerle dönersin canımm inşşş sen başla bende eşimle konuşuyum bakim ne dicek izin verirse bnde byrmdn sonra giderim
aynen canım boş boş konuşuyom gibi oluyo cokk geride olunca kendimi kötü hissediyom m
bura süründürmüo ole bugun gıt 1 hafta somra gel gıbı yarım saate cıkıomus sonucun :)
tamam canım ben bi gideyım ınceleme yapayım :) ondan sonrada sanada randevu alırız :)
ayy inş güzel haberlerle dönersin canımm inşşş sen başla bende eşimle konuşuyum bakim ne dicek izin verirse bnde byrmdn sonra giderim
aynen canım boş boş konuşuyom gibi oluyo cokk geride olunca kendimi kötü hissediyom m
haklısınn cnmmmm.....
yinede ugruyom slm veriyom ordaki kızlarda cok iyiler çok yardımlarını gördüm ALLAH hepisinden razı olsun hepsi inş hamiş olurr inşş
ayy bi adet olsam dr gidecem olmadı şu lanet adetim deli olcam vlla bayrmda olurum hst kapalı off offf
bn soledım adetımın ıkıncı gunu yarın dıe oda fark etmez dedı 200 tane hormon var adetlıyken yapılan ıllakı yaparız hem ultrasonla bı bakalm dedı muhtemelen ogun bı sonuc alamam ama bana gun verır yumurtlama tarıhımde yumurtalarıma bakar zten 15 gun ıcınde tekrar gıdersen para almıor kontrol dıeben daha once baktırdım yumurtalarıma boyutu ııdı gayet 19 mm ole bıse dedıydı yanls hatırlamıosm geene bısey cıkmıcakta olesıne para dokuoz bi umut die
ayyy hadi inş vlla bnde çok heyecanlandımm yeminlee dört gözle haberlerini beklicem su bayrm bi gecsin bi gideyim hstye iyi deilse herseyi gec yapıyolarsa bnde giderim
oralar kalabalık hastane canım ole hemen sonc alablcegını sanmam ama bı dene:) bende burayı deneyım hangısı ııse karsılastırırz bende oraya gelırım burdan randuman alamazsamD:
aynen aynen bacım hangisi iyiyse birbirimize söleriz digerimzde oraya gider ok vlla
aynen doktorla konusuom sımdı :)
aynen doktorla konusuom sımdı :)
ciden mi konuş bakalım neler sölücek:44:
cok ii be bu doktor nası ilgili hıc bole bı doktorum olmamstı hahah
bitmi canım tel dr ne dedi merk tan catlıcamm canım
randevu saatınden erken gelmemı soledı muhtemelen bos olur ogun dedı rutın kontrollerden bahsettı gelınce detayları konusurz dedı kaydadeger bısı deıl yani
ayy vlla mı ne konuştunuz ne dedi ki pahalıya cıkarmıymış??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?