bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

ayy inş güzel haberlerle dönersin canımm inşşş sen başla bende eşimle konuşuyum bakim ne dicek izin verirse bnde byrmdn sonra giderim
ayy evet canım yaaa hem cok cabuk ılerlıyo hemde bazı yazdıklarım havada kalıyo benım bılmem senın ole oluyomu...

aynen canım boş boş konuşuyom gibi oluyo cokk geride olunca kendimi kötü hissediyom m

tamam canım ben bi gideyım ınceleme yapayım :) ondan sonrada sanada randevu alırız :)

bura süründürmüo ole bugun gıt 1 hafta somra gel gıbı yarım saate cıkıomus sonucun :)

ayy süper yaaa lütfen git ne oluyosa eksiksiz anlat kafama yatrsa koçişte izin verirse giderim vlla inş çok tuzluya gelmez :44:

haklısınn cnmmmm.....

yinede ugruyom slm veriyom ordaki kızlarda cok iyiler çok yardımlarını gördüm ALLAH hepisinden razı olsun hepsi inş hamiş olurr inşş

evet cnm ınsallhhh bende bı kactanesını cok sevdımm.... senıde tabııı ondan orayada takılıyorummm

ayy bi adet olsam dr gidecem olmadı şu lanet adetim deli olcam vlla bayrmda olurum hst kapalı off offf

bn soledım adetımın ıkıncı gunu yarın dıe oda fark etmez dedı 200 tane hormon var adetlıyken yapılan ıllakı yaparız hem ultrasonla bı bakalm dedı muhtemelen ogun bı sonuc alamam ama bana gun verır yumurtlama tarıhımde yumurtalarıma bakar zten 15 gun ıcınde tekrar gıdersen para almıor kontrol dıe ben daha once baktırdım yumurtalarıma boyutu ııdı gayet 19 mm ole bıse dedıydı yanls hatırlamıosm geene bısey cıkmıcakta olesıne para dokuoz bi umut die

ayyy hadi inş vlla bnde çok heyecanlandımm yeminlee dört gözle haberlerini beklicem su bayrm bi gecsin bi gideyim hstye iyi deilse herseyi gec yapıyolarsa bnde giderim

ayyy hadi inş vlla bnde çok heyecanlandımm yeminlee dört gözle haberlerini beklicem su bayrm bi gecsin bi gideyim hstye iyi deilse herseyi gec yapıyolarsa bnde giderim

oralar kalabalık hastane canım ole hemen sonc alablcegını sanmam ama bı dene:) bende burayı deneyım hangısı ııse karsılastırırz bende oraya gelırım burdan randuman alamazsamD:

oralar kalabalık hastane canım ole hemen sonc alablcegını sanmam ama bı dene:) bende burayı deneyım hangısı ııse karsılastırırz bende oraya gelırım burdan randuman alamazsamD:

aynen aynen bacım hangisi iyiyse birbirimize söleriz digerimzde oraya gider ok vlla

randevu saatınden erken gelmemı soledı muhtemelen bos olur ogun dedı rutın kontrollerden bahsettı gelınce detayları konusurz dedı kaydadeger bısı deıl yani

hmm tm canım sen bi git gel bakalım off yaa bi adet olsamm off

ayy vlla mı ne konuştunuz ne dedi ki pahalıya cıkarmıymış??

para konusunu hıc konusmadım nası dıım adama bu bana kaca patlıcak dıe ben gözden cıkardım zaten yeterkı olsun ama hsgyı sıgortası olana 35 mıs onuda akrabayla konustm bugunde o soledıoh be 400 500 bayılmıcam anestezılı ıstersem 200 vcıvarıymıs.d normal yaptırcam artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…