bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

bacım hsg ne?? ben daha hiç bişi bilmiyom anca ögrencem

senin gununmu gectıydı ya kusura bakma ben unutuorm herseyı
esf bacım evt günüm gecti negatf cıktı kan testi hala gelmedi adetin 3 . günü gel demişti dr bayrm tatili geliyo öteki aya artık yapcak bişi yok
rahim filmi cok zor dıolar cekılmesı ama bakalm

canımm onu çok duydum zor deilmiş 10 saniye sürüyomuş biraz agrı oluyomuş ama zor ve uzun deilmiş inş sende kolay atlatrsın bacım

inş bakalm canm tuh tm glecekmıs senınkı heralde kıyıdan donmus hep gecıkıomuydu ?

inş bakalm canm tuh tm glecekmıs senınkı heralde kıyıdan donmus hep gecıkıomuydu ?

yok canım yaa hep zamanında gelirdi 2 aydır böyle gecikiyo gecen ayda 17-18 gün gecikmişti ama bn 2 aydr sogam kürü kulandım o yaptı

ona cok ıı dıolar bende denıcktm de soganı hc sevmem ::s ondan incir kürünü yapcaktm onada kocam kzdı

bilmiyorum bacım ben denedim adetim gecikiyo 2 aydr incir kürüde kist yapıyomuş ben sogn kürünü zorlanmadn içtim adetin 2. günü bal tarcın yapcam bide maydanoz buharı bakalım işte bi adet olsa tek tek yapacmda gelmi,yoo

doğum kontrol hapı kullandıysan biraz vakit alabilir tatlım, vücudun kendisini toplaması zaman alıyor diye biliyorum...

evet doğum kontrol hapı kullanıyordum ama zaten 4 ay kullandım o kadar zaman alırmı yanı uzun müddet acaba yaa:18:

ne kadar güzel sanırım hamılesınız rabbım hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eylesın tebrık ederim

saol canmm cok tesekkurlerrr

ağzına sağlık bacım sağol, sen kızına isim düşündün mü ne olacak hayırlısıyla
evet tatlım kızımın ismi6 aydır hazır elif zeyneb düşünüyoruz

sağol tatlım heyacan sabırsızlık hepsi var kismetse
normal dogum düşünüyorum doğumdan korkmuyorum
tatlım...kizimi bir kucağıma alsam çok mutlu olcam doğumda
hep sizleri düşünüp sizler için dua edeceğim

Son düzenleme:

ALLAH adıyla yaşatsın inş kucana aldıgında acıların son bulcak anne olcan inşşş
canım bizede dua etttt

saol cnm yazdığın yere tikat et silinmesin :) inşallah..niye içinemi doğdu yada nerden esti öle ? :) içine olan çıkarmı??? :) (heyecan yaptım )

:))) eğer çıkmassaaa ne yapacağuk :))

kaldırıp 6. hissimi atacağım canım

o kadar bilemiyorum canım , ben kullanmadım çünkü, forumdan okuduklarımdan söyledim sadece yine de burada arkadaşlar biliyorlarsa onlar cevaplarlar sanırım :44: :44:

conceive plus dıe bbı krem varmıs duydunuzmuu hiç ?

canım oriflame de var bb krem.hem fondöten hemde güneşten koruyucu özelliği var.Onumu sordun bilemedim ama bildiğim tek bb krem o

o zaman bizi hatırlar ve dua edersen kesin kabul olur canım sağolasın.Allah kolaylık versin doğumda

günaydın kızlar

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…