- Konu Sahibi vixenosnur
-
hmm tm canım sen bi git gel bakalım off yaa bi adet olsamm off
para konusunu hıc konusmadımnası dıım adama bu bana kaca patlıcak dıe ben gözden cıkardım zaten yeterkı olsun ama hsgyı sıgortası olana 35 mıs onuda akrabayla konustm bugunde o soledı oh be 400 500 bayılmıcam anestezılı ıstersem 200 vcıvarıymıs.d normal yaptırcam artk
bacım hsg ne?? ben daha hiç bişi bilmiyom anca ögrencem
esf bacım evt günüm gecti negatf cıktı kan testi hala gelmedi adetin 3 . günü gel demişti dr bayrm tatili geliyo öteki aya artık yapcak bişi yoksenin gununmu gectıydı ya kusura bakma ben unutuorm herseyı
rahim filmi cok zor dıolar cekılmesı ama bakalm
esf bacım evt günüm gecti negatf cıktı kan testi hala gelmedi adetin 3 . günü gel demişti dr bayrm tatili geliyo öteki aya artık yapcak bişi yok
canımm onu çok duydum zor deilmiş 10 saniye sürüyomuş biraz agrı oluyomuş ama zor ve uzun deilmiş inş sende kolay atlatrsın bacım
inş bakalm canm tuh tm glecekmıs senınkı heralde kıyıdan donmus hep gecıkıomuydu ?
yok canım yaa hep zamanında gelirdi 2 aydır böyle gecikiyo gecen ayda 17-18 gün gecikmişti ama bn 2 aydr sogam kürü kulandım o yaptı
ona cok ıı dıolar bende denıcktm de soganı hc sevmem ::s ondan incir kürünü yapcaktm onada kocam kzdı
doğum kontrol hapı kullandıysan biraz vakit alabilir tatlım, vücudun kendisini toplaması zaman alıyor diye biliyorum...
slm kızzlar tekrardan sabahleyın yazdıklarınıza cvp yazıodum ne guzel sonra nolduysa forumda hata cıktı bı daha gıremedımm... eee yoklugumda ne var ne yok nasılsınızz.... benım 1 saattır kasık sancım basladı...yaramaz sıpam uyandımıı neee. yenı yenımi hıssedıyorum neee...(ama cok ta belırgın olamazz daha kucuk cunkumm... buyutmıyımm okadardaaa... )
evet doğum kontrol hapı kullanıyordum ama zaten 4 ay kullandım o kadar zaman alırmı yanı uzun müddet acaba yaa:18:
ne kadar güzel sanırım hamılesınız rabbım hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eylesın tebrık ederim
saol canmm cok tesekkurlerrr
evet tatlım kızımın ismi6 aydır hazır elif zeyneb düşünüyoruzağzına sağlık bacım sağol, sen kızına isim düşündün mü ne olacak hayırlısıyla
umarım sonuç istediğin gibi olur canım
yaa ben senin adına çok sevindim şimdi.kısacık bir süre sonra bebişine kavuşacaksın.heyecanlısındır muhtemelen ama korku var mı? birde normal doğum mu olacak sezaryen mi?
valla bende sen konuyu açınca adetim 3 gün gecikmişti galiba bi yazayım dedim.iyice de heveslenmiştim ama sonra fos çıktı ve adet oldum:)
hg canım:)umarım hamileisndir canım allah gönlüne göre versin
evet tatlım kızımın ismi6 aydır hazır elif zeyneb düşünüyoruz
sağol tatlım heyacan sabırsızlık hepsi var kismetse
normal dogum düşünüyorum doğumdan korkmuyorum
tatlım...kizimi bir kucağıma alsam çok mutlu olcam doğumda
hep sizleri düşünüp sizler için dua edeceğim
saol cnm yazdığın yere tikat et silinmesin :) inşallah..niye içinemi doğdu yada nerden esti öle ? :) içine olan çıkarmı??? :) (heyecan yaptım )
:))) eğer çıkmassaaa ne yapacağuk :))
evet doğum kontrol hapı kullanıyordum ama zaten 4 ay kullandım o kadar zaman alırmı yanı uzun müddet acaba yaa:18:
ne kadar güzel sanırım hamılesınız rabbım hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eylesın tebrık ederim
conceive plus dıe bbı krem varmıs duydunuzmuu hiç ?
canım doğum kontrol hapının etkisi kişinin yapısına ve kullanım süresine göre değişir diye biliyorum.Bence sen kısa bir süre kullanırsın.vücudunun kendini toplaması 2-3 ay gibi bir zaman alır bence sonra hamile kalırsın diye düşünüyorum.bu hapların kısırlık yapma gibi bir özelliği olsaydı üretilmezdi.Hap kullanmadan da çocuğu olmayan insnlar var.hapı bırakır bırakmaz hemen hamile kalanlarda var.Gönlünü ferah tut.Bende 1 yıl kullandım doğum kontrol hapını ve 4 ay önce bıraktım.3 ay üstünde durmadık vücudum kendine gelsin diye bu ilk aydı bu ay olmadı.ama karamsarlığa düşmek istemiyorum.Nasipte varsa Allah naip ettiyse hap falan hiç bişey duramaz önünde:)
sağol tatlım heyacan sabırsızlık hepsi var kismetse
normal dogum düşünüyorum doğumdan korkmuyorum
tatlım...kizimi bir kucağıma alsam çok mutlu olcam doğumda
hep sizleri düşünüp sizler için dua edeceğim
günaydın kızlar
canım sen çalışıyor musun? hangi kurumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?