bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

hbbbbbbbbbbbb kıslarr ben simdi ecz gidyom gelince konuşuruz test alcam vlla dayanamıcam gelirim hemen 15 dk

ya ben birşey sorcam canım şimdi benim doğum kontrol hapı kullanmadan önce adetim 7-8 gün sürerdi.kullanırken de problem yoktu 5-6 gün sürerdi.Fakat bıraktıktan sonra iki ay normald ama son iki aydır bişey var gibi.az oluyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum yaa :2: bugün 3.günü adetimin 2 gün çok güzel oldu kanamam ama şimdi kanama kalmamış gibi ayıp olacak ama kusura bakma böyle peçeteyle silince geldiğini görüyorum.ilk günki gibi çok çok gelmiyor.nedem olabilir

ya ben birşey sorcam canım şimdi benim doğum kontrol hapı kullanmadan önce adetim 7-8 gün sürerdi.kullanırken de problem yoktu 5-6 gün sürerdi.Fakat bıraktıktan sonra iki ay normald ama son iki aydır bişey var gibi.az oluyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum yaa :2: bugün 3.günü adetimin 2 gün çok güzel oldu kanamam ama şimdi kanama kalmamış gibi ayıp olacak ama kusura bakma böyle peçeteyle silince geldiğini görüyorum.ilk günki gibi çok çok gelmiyor.nedem olabilir

ona cok ıı dıolar bende denıcktm de soganı hc sevmem ::s ondan incir kürünü yapcaktm onada kocam kzdı

ya bu soğan kürü ne oluyo duyorum burdaki kadınlardan yaptım diye ikide bi? neye derman ki o ..bende sewmem iğrenirim soğandan zaten dokunuyo miğdeme hazmetmiyo ..elime kokmasın diye soğan bile doğramam ben o hazır doğranmışlardan alaıyom walla hep :) çok zorda kalırsam eldivenle doğruom :)) bide kürümü warmış..allalaalaa

valla benim bir arkadaşım kist dağıtması için kullandı ve etkili oldu kisti 1 ayda kayboldu ama okuduğum kadarıyla gebe kalmak için kullananlarda var fakat internetten okuduğum kadarıyla yine bu tarz şeylerin gebelik arttırıcı etkisi yokmuş.hangisi doğrudur bilemiyorum valla yakın bi zamanda bende yaparsam şaşırmam kendime ki benimde mideme dokunuyor ama çaresizlik işte insana herşeyi yaptırıyor

kuzum ben hiç bilmiyorum bu konuyu hiç hap kullanmadım, keşke yardımcı olabilseydim sana

kızlar bazı doktorlar bu kürleri sakıncalı bulabiliyorlar, benden söylemesi... bu arada bende şu tvlerde reklamı dönen yeşil doğrayıcıdan var ondan kullanıyorum çokta memnunum

hbbbbbbbbbbbb kıslarr ben simdi ecz gidyom gelince konuşuruz test alcam vlla dayanamıcam gelirim hemen 15 dk

ne testi kızzz, inşallah müjdeli haber verirsin bize

evet soğan kürü ve bu gibi şeylerin söktürücü etkisi oduğu için erken gebelik haftalarında kullanılırsa allah korusun zaten zar zor tutunan bebişinize zarar verirsiniz

Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum ama hic yazmadim. Bende nisandan beri korunmuyorum ama oncesinde 7yil hapla korundum. Bu ay adetim gecikti ilkkez yarin cumanin hayri ile test yapacam :)

Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum ama hic yazmadim. Bende nisandan beri korunmuyorum ama oncesinde 7yil hapla korundum. Bu ay adetim gecikti ilkkez yarin cumanin hayri ile test yapacam :)

hadi hayırlısı inşallah iyi haberlerle gelirsin

canım benim de a7 ekimde adet olmam gerekiyo ama bu ay gerekli çalışmayı yaptım pkoluyum ben ve 3 aydır tedavı goruyorum dr duphaston verdi adetlerim artık 29 gunde bir oluyor.bu ay yumurtlama gununde gırdıgım ılk ilişki sonrası gece uykumda kasık sancısı yasadım hem de sıddetlı ayrıca gogus sıskınlıgı agrısı ve arasıra da olsa kasık ve bel ağrım var bakalım beklıyorum haa bır de 4 gun once tansıyonum hafıf yukselmişti dr tam kan tahlılı yaptı lökositim yuksek cıktı yanı enfeksıyon var vucunda grıp olacaksın dedı dr ama ben olmadım hala arastırdım lökosit oranı gebelıkte de yukselebılıyormus napayım umut fakirin ekmeği işte :) beklemededyım:26:

mrb canım inş. hamilesindir ama ne kadar uzun süre hap kullanmışsın.Bende 1 yıl kullandım ve hiç bir yan etkisini görmedğim için devam ettim eğer yan etkileri olsaydı bırakacaktım.Sendeki iyi cesaretmiş canım tebrik ederim.7 yıl az değil peki bu süre zarfında yan etkileri oldu mu hapın.Bana kilo aldırmadı hiç hatta zayıflamam da etkisi oldu biraz da onun için bırakamadım bu arada sonucunu bize söyle canım:)

mrb,inşallah sende hamilesindir burdan güzel haberler duymak motive ediyor insanı.sonucunu paylaşırsan sevinirim:)

kızlar ben donuyorum sanırım , çokkkkk üşüyorummmmm ilk gebeliğimde de böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…