- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
evet canım çalışıyorum ya sen
bende çalışıyorum mesai saatlerinde hem işimi yapıyorum hem de buraya takılıyorum
canım sen malaytada mı çalışıyorsun? işler nasıl yoğun mu:44:
slmm günydın kıslarrr
ona cok ıı dıolar bende denıcktm de soganı hc sevmem ::s ondan incir kürünü yapcaktm onada kocam kzdı
ya bu soğan kürü ne oluyo duyorum burdaki kadınlardan yaptım diye ikide bi? neye derman ki o ..bende sewmem iğrenirim soğandan zaten dokunuyo miğdeme hazmetmiyo ..elime kokmasın diye soğan bile doğramam ben o hazır doğranmışlardan alaıyom walla hep :) çok zorda kalırsam eldivenle doğruom :)) bide kürümü warmış..allalaalaa
ya ben birşey sorcam canım şimdi benim doğum kontrol hapı kullanmadan önce adetim 7-8 gün sürerdi.kullanırken de problem yoktu 5-6 gün sürerdi.Fakat bıraktıktan sonra iki ay normald ama son iki aydır bişey var gibi.az oluyorum acaba ben yumurtlamıyor muyum yaa :2: bugün 3.günü adetimin 2 gün çok güzel oldu kanamam ama şimdi kanama kalmamış gibi ayıp olacak ama kusura bakma böyle peçeteyle silince geldiğini görüyorum.ilk günki gibi çok çok gelmiyor.nedem olabilir
ya bu soğan kürü ne oluyo duyorum burdaki kadınlardan yaptım diye ikide bi? neye derman ki o ..bende sewmem iğrenirim soğandan zaten dokunuyo miğdeme hazmetmiyo ..elime kokmasın diye soğan bile doğramam ben o hazır doğranmışlardan alaıyom walla hep :) çok zorda kalırsam eldivenle doğruom :)) bide kürümü warmış..allalaalaa
hbbbbbbbbbbbb kıslarr ben simdi ecz gidyom gelince konuşuruz test alcam vlla dayanamıcam gelirim hemen 15 dk
Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum ama hic yazmadim. Bende nisandan beri korunmuyorum ama oncesinde 7yil hapla korundum. Bu ay adetim gecikti ilkkez yarin cumanin hayri ile test yapacam :)
arkadaşlar merhaba.bende yeni katıldım foruma.bu zamana kadar hep yazılanları okudum akıl aldım.bende burda bu ay kendimi yalnız hissetmek istemedim o yüzden konu açma gereği hissettim.hamilelikte 2.denemem 2 yıllık evliyiz yeni başladıkta çalışmalara.sat 8 eylüldü.hala gelen giden yokta heyecan yaptım:) gerçi adete 3 gün kala ilk defa gebelik testi yaptım ama çıkmayacağını bilerek sadece sırf o duygunun nasıl bişi olduğunu görmek yaşamak için çok heyecanlı bişimiş o testçikler ya :) 2 aydırda folik asit kullanıyorum yine 2 aydır sigarayı bıraktım dikkat ediyorum kendime vs..yani benim gibi bu haftanın yada bu ayın sonuna kadar hamilelik bekleyen varmı? :):18:
Slm kizlar uzun zamandir takip ediyorum ama hic yazmadim. Bende nisandan beri korunmuyorum ama oncesinde 7yil hapla korundum. Bu ay adetim gecikti ilkkez yarin cumanin hayri ile test yapacam :)
canım benim de a7 ekimde adet olmam gerekiyo ama bu ay gerekli çalışmayı yaptım pkoluyum ben ve 3 aydır tedavı goruyorum dr duphaston verdi adetlerim artık 29 gunde bir oluyor.bu ay yumurtlama gununde gırdıgım ılk ilişki sonrası gece uykumda kasık sancısı yasadım hem de sıddetlı ayrıca gogus sıskınlıgı agrısı ve arasıra da olsa kasık ve bel ağrım var bakalım beklıyorum haa bır de 4 gun once tansıyonum hafıf yukselmişti dr tam kan tahlılı yaptı lökositim yuksek cıktı yanı enfeksıyon var vucunda grıp olacaksın dedı dr ama ben olmadım hala arastırdım lökosit oranı gebelıkte de yukselebılıyormus napayım umut fakirin ekmeği işte :) beklemededyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?