bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

hadi yaa geliyor desene:) sen bat ı 17-20 ekim diye yazmıştın değili mi? şimdi test yapsan birşey çıkar mı acaba
bilgehancığım çok korkuyorum yaa ilk gebeliğim gibi olacak diye, hamile kalsam sevinir miyim acaba diye düşünmeye başladım

hem 20 sinden önce yapmayı düşünmüyorum, daha net kesin olur herşey

bilgehancığım çok korkuyorum yaa ilk gebeliğim gibi olacak diye, hamile kalsam sevinir miyim acaba diye düşünmeye başladım

ilk gebeliğin zormu geçti canım bu arada bilgehan eşimin adı canım benim adım hacer ama problem yok bilgehan da diyebilirsin. sonuçta bilgehan unisex bir isim

geçen haftasonu HSG çekildi - problem çıkmadı.
eşimin testi de normal çıktı.
ilaç da kullanıyorum. inşallah olur...

ne ilacı kuzum, folik asit falan mı?
ilk gebeliğin zormu geçti canım bu arada bilgehan eşimin adı canım benim adım hacer ama problem yok bilgehan da diyebilirsin. sonuçta bilgehan unisex bir isim

yok kız kürtaj oldum yaa amannnn ya kusura bakma lütfen ben seni çift isimli sandım

Benim batta. 26 calisioz ama pek umudum yok gibi kizlar negatifleri görmek bayã kırdı umutlarımı ama insALLAH bu ay hepimiz hamile kalirz.. :)

kıss bacımmm esf sen teşrif etmiyon demişsin olurmu öle seyy öyle bi durumdayım ki ecz gitim gebelk testi aldım ateş ölçme aldım yakı aldım ovü testi alcam onu araştırıyom canımm şimdi onu alcam arkadslara soruyodum canımm

ayy yok hiç önemli değil canım asıl sen kusura bakma unutmuşum ben ama sen en azından hamile kalmışsın canım bak ben onu bile beceremedim

aşk olsun kuzum ya ne kusuru oldu bitti geçti gitti, önümüze bakacağız, kız becerdimde ne oldu sanki, bi de dünyayı ayağa kaldırdım hamileyim diye sen duymadın mı, sanada naçizane tavsiyem hamile olursan kimseye söyleme kocan, annen bilirse yeter gerisi karnın çıkarsa öğrenirler

Benim batta. 26 calisioz ama pek umudum yok gibi kizlar negatifleri görmek bayã kırdı umutlarımı ama insALLAH bu ay hepimiz hamile kalirz.. :)

benimki öteki aya kaldı ama sizin için kocaman bir aminnnnnnnnnnn:)

yaa bende almak istiyorum ovü testi ama yarın memlekete gidecez ordayken alamam gelince 10 gün sonra şiparis vercem tabi geç kalmazsam

aslında çok haklısın ama bu işler öyle olmuyor ki ağzımızda bakla ıslanmıyor

Sayayım :)))

1. tiroid
2. primolut (1) (adet düzenleyici olarak kullanıyorum)
3. folik asit
4. glokofen (şeker toleransım varmış. yumurtalarım gelişmiyormuş, o yüzden verdi)
5.primolut (2)

huuu huuuuuuuuu bu ne kız seyyar eczane gibisin şaka şaka, hayırlısı olsun canım, Rabbim emeğini boşa çıkarmaz inşallah, bir an önce minnoşun gelirde , sende musmutlu olursun

umutsuzluk yok umutsuzluk yok iyi düşünüyoruz iyi oluyor, hormonlarımıza stresss yaramıyor

tabii tabii ben anladım şaka , bacı ben geçen ay doktora gittim dedim ki ovu. testi aldım, bana kızdı dedi ki ben kadın doğumcuyum ben bile takip edemem dedi yumurtlamamı sen nasıl teste göre anlayacaksın dedi yapıştırdı azarı ama istersen ben sana aldığımı söyleyebilirim, yani mesaj atayım sana

çokkk tşk bacım saol bekliyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…