bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

32 bacı 32 menopoza girecem yakındaaa

Oyle canim yaa. birazda genclige guveniyoruz galiba gezelim tozalim biraz rahat yasayalim sonra olsun diyorduk ama bu ay basladik. bakalim artik. insaallah bu ay olurda diger aylara ugrasacak farkli mesgalelerim olur

canım benim kayınvalidem ikiz:) kayınbabamın yeğenleri ikiz:) valla birkaç kişi daha saymıştı onlar ama en yakın bildiklerim bunlar.Benim kendi ailemde yok

canım bildiğim kadarıyla annenin genetiğinden geçiyor bu çoğul gebelik durumu, ama bakarsın senin eşin tarafından geçer nasip kısmet aslında böyle işler :44:

aaaa öylemi dediii bende 28 yaşındayım,geçtiğini düşündüm baya kalitemin açıkcası ii moral werdin bak şinnncik

valla güldürdün beni ne menopozu şu gencecik yaşta böyle düşünme allah aşkına.bilinç altını rahat bırak

şaka yapıyorum işte ne yapayım, zaman geçiriyoruz burada, valla ben burda anlattıklarımı kimseye anlatamıyorum :18: iyi ki varsınız arkadaşlar

Oyle canim yaa. birazda genclige guveniyoruz galiba gezelim tozalim biraz rahat yasayalim sonra olsun diyorduk ama bu ay basladik. bakalim artik. insaallah bu ay olurda diger aylara ugrasacak farkli mesgalelerim olur

eet insan ewde bi yerden sonra böle birbirine bakarken şöle yerde dolanan bişi olsa diyo bak şöle derdik böle derdik hop kucak kucak yaprdık dio,sonrada olsun diye deli gibi çalışıyo ama Allah'ın bi nevi cezası oluo bu bize neden? çünkü zamanında sanki bizim haddimizeymiş gibi yok çocuk stemiyorum sonra aman yok almiiyim istemmem çocuk vs diyoruz ki sonra isteyincede aman niye olmuyo Allahta diyo işte bize sen kimsin ki istemem diyosun al bakalım kim istemiyomuş kim istiyomuş diyo...sınawımız bi nevi ..

yok kız girmezsin. geç anne olmak da bi bakıma iyi. nedir durumlar doktora gittin mi problemin yok değil mi?

valla kuzum benim bi kürtajım var, doktor sağlıklısın dedi, normal yollarla gebe kalabiliyorsun dedi, korunma sürem bitince çalışmalara başladık işte, bu 2. ayımız bakalım:26:geç anne olmanın neresi iyi hiç iyi değil çocuğum olursa 13 yaşında evlendirip hemen torun seveceğim :124: :124:

hımm. kürtajı bebeği istemediğin için mi oldun yoksa problem çıktı o yüzden mi?

onun da iyi yanları var.

valla alemsin hee!

Hormonlar duzenlemek icin ictim doktor vermisti. Yan etki hic goemedim

hımm. kürtajı bebeği istemediğin için mi oldun yoksa problem çıktı o yüzden mi?

onun da iyi yanları var.

valla alemsin hee!

bebek canlanmadı canım, halbuki yeride güzeldi ama anlamadım neden canlanmadığını , demek ki nasibi yokmuş dedik artık, Rabbim bir daha göstermesin artık ne sizlere nede bana

Hayirlisi canim. rabbim daha uzun sinavlara tabi tutmasin insaallah :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…