bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

gönderdimm bacılar ben memnun kaldım, 6 tane gebelik testi olması çok hoş en az 3ay eczaneye gitmiyorsun

canımm çok saol bitanemmm gelsin bakalımda nasl kulncaz bakalkım ilk defa kulancam inş işe yararda hamiş olurum inşş isteyn cümlesine rabbim evlat versinn inşşşş

Selam olsun benden herkese.Haziran ayından beri her ay ha bu ay diye diye 5 ayımızı bitirdik daha yeni 1 yıla kadar bekle diyenlerde oluyor ama insanın içine o anne olma duygusu yerleşince sabırsızlık hat safhada oluyor. Bu ayda bekliyorum bakalım ayın 16 sında adet olma günüm inşallah bu ay tutar ve benim gibi anne olmak isteyen herkese Allah ın izniyle müjdeli haberi alır.

canım üzüldüm. inşallah allah gönlüne göre hayırlı bi evlat verir sana.

ve isteyen herkeesseee..

bat kaç?

amin kuzum aminn beklenmeyen tarih 17-20 si arası

canımm çok saol bitanemmm gelsin bakalımda nasl kulncaz bakalkım ilk defa kulancam inş işe yararda hamiş olurum inşş isteyn cümlesine rabbim evlat versinn inşşşş

rica ederim tatlım ne demek, inşallah yarasında bebişinnn hemen gelsin, yalnız hamile kalıp göbeğine beni yazmazsan küserim

amin kuzum aminn beklenmeyen tarih 17-20 si arası

rica ederim tatlım ne demek, inşallah yarasında bebişinnn hemen gelsin, yalnız hamile kalıp göbeğine beni yazmazsan küserim

balımmm inş göbüşüme ismini yazmaya gerk kalmaz sende hamiş olursun innnnşşşşşş balım inşşşş

Isteyen herkese versin Rabbim... ben artik buay hic biseye dikkat etmedim. Korkuyorum bir yandan yas 34 esim pek hevesli degil bilmiyorum yarin ogrenecem. Cuma umarim hayir getirir...

Isteyen herkese versin Rabbim... ben artik buay hic biseye dikkat etmedim. Korkuyorum bir yandan yas 34 esim pek hevesli degil bilmiyorum yarin ogrenecem. Cuma umarim hayir getirir...

bacım senin bat kaçtı, ilk gebelik mi olacak inşallah?

aminn bacın inş ALLAH herkezezin gönlüne göre verir inşş

5-7 ekim arasiydi evet ilk gebelik cnm

hap kullandığını söylemiştin değil mi canım, hep böyle gecikir mi adetin acaba? 3gün geçmiş iyi dayanmışsın ben olsam şimdiye 300 kere yapmıştım , yaşıda sorun etme, eşinede bebeğin olursa sevdirme bu şakaydı lütfen kırılma olur mu

5-7 ekim arasiydi evet ilk gebelik cnm

hap kullandığını söylemiştin değil mi canım, hep böyle gecikir mi adetin acaba? 3gün geçmiş iyi dayanmışsın ben olsam şimdiye 300 kere yapmıştım , yaşıda sorun etme, eşinede bebeğini sevdirme bu şakaydı lütfen kırılma olur mu

Kirilmam merak etme. Evet kullanmistim hap ozamanda simdide hic gecikme olmaz hatta bazen erken gelir. Bebek olsa kucagindan indirmez cok iyidir cocuklarla ama sorumluluk zor geliyor sanirim..

arkadaşlar selam

benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz

sevgiler..

Bu ay hic dikkat etmedim gun saymadim ondan umursamadim once ama dun test aldim sabah yapacam hayirlisi artik kismet :)

Kirilmam merak etme. Evet kullanmistim hap ozamanda simdide hic gecikme olmaz hatta bazen erken gelir. Bebek olsa kucagindan indirmez cok iyidir cocuklarla ama sorumluluk zor geliyor sanirim..

ayy onlarda istemez mi ya, isterler tabi ki biz konuşup rahatlıyoruz, benim ki garibim içine atıyor, kızzz yarın hayırlı haberlerle gel yanımıza kimseye söylemeden önce buraya yaz

yaa bak ne güzel anlatmışsın ben şu hamile kalma psikolojisinden çıkamıyorum ki dediğin gibi olsun, görev niyetine yapıyoruz işte kazaya geldi dedikleri senin anlattığın gibi bir şey o zaman

ya canım kusura bakmazsan bir şey soracağım rumuzun neden böyle, tam tersi olmayacak mı :26:

yaa bak ne güzel anlatmışsın ben şu hamile kalma psikolojisinden çıkamıyorum ki dediğin gibi olsun, görev niyetine yapıyoruz işte kazaya geldi dedikleri senin anlattığın gibi bir şey o zaman

evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim

ya canım kusura bakmazsan bir şey soracağım rumuzun neden böyle, tam tersi olmayacak mı :26:

ilk evliliğimde ilk dans müziğimizdi bu şarkı.
boşandık bitti.
o zaman açmıştım bu üyeliği adını değiştiremedim öyle kaldı..
Şimdi ikinci evliliğimi yaptım ve şükürler olsun ki çok mutluyum

hiç bir şey tabiki sallat silkelet gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…