- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi vixenosnur
-
gönderdimm bacılar ben memnun kaldım, 6 tane gebelik testi olması çok hoş en az 3ay eczaneye gitmiyorsun
canım üzüldüm. inşallah allah gönlüne göre hayırlı bi evlat verir sana.
ve isteyen herkeesseee..
bat kaç?
canımm çok saol bitanemmm gelsin bakalımda nasl kulncaz bakalkım ilk defa kulancam inş işe yararda hamiş olurum inşş isteyn cümlesine rabbim evlat versinn inşşşş
amin kuzum aminn beklenmeyen tarih 17-20 si arası
rica ederim tatlım ne demek, inşallah yarasında bebişinnn hemen gelsin, yalnız hamile kalıp göbeğine beni yazmazsan küserim
balımmm inş göbüşüme ismini yazmaya gerk kalmaz sende hamiş olursun innnnşşşşşş balım inşşşş
Isteyen herkese versin Rabbim... ben artik buay hic biseye dikkat etmedim. Korkuyorum bir yandan yas 34 esim pek hevesli degil bilmiyorum yarin ogrenecem. Cuma umarim hayir getirir...
5-7 ekim arasiydi evet ilk gebelik cnmbacım senin bat kaçtı, ilk gebelik mi olacak inşallah?
Isteyen herkese versin Rabbim... ben artik buay hic biseye dikkat etmedim. Korkuyorum bir yandan yas 34 esim pek hevesli degil bilmiyorum yarin ogrenecem. Cuma umarim hayir getirir...
5-7 ekim arasiydi evet ilk gebelik cnm
5-7 ekim arasiydi evet ilk gebelik cnm
Kirilmam merak etme. Evet kullanmistim hap ozamanda simdide hic gecikme olmaz hatta bazen erken gelir. Bebek olsa kucagindan indirmez cok iyidir cocuklarla ama sorumluluk zor geliyor sanirim..hap kullandığını söylemiştin değil mi canım, hep böyle gecikir mi adetin acaba? 3gün geçmiş iyi dayanmışsın ben olsam şimdiye 300 kere yapmıştım , yaşıda sorun etme, eşinede bebeğini sevdirmebu şakaydı lütfen kırılma olur mu
Kirilmam merak etme. Evet kullanmistim hap ozamanda simdide hic gecikme olmaz hatta bazen erken gelir. Bebek olsa kucagindan indirmez cok iyidir cocuklarla ama sorumluluk zor geliyor sanirim..
arkadaşlar selam
benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz
sevgiler..
yaa bak ne güzel anlatmışsın ben şu hamile kalma psikolojisinden çıkamıyorum ki dediğin gibi olsun, görev niyetine yapıyoruz işte kazaya geldi dedikleri senin anlattığın gibi bir şey o zaman
ya canım kusura bakmazsan bir şey soracağım rumuzun neden böyle, tam tersi olmayacak mı :26:
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?