bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Kizlar merhaba. araniza yeni katildim. ben 3 aylik evliyim bu ay bebek plani yaptik ve calismalara basladik.26 eylul adet bitis gunuydu. ondan sonra araliklarla calismaya basladik. Yumurtlama gunu olarak dusundugum (su yumurta aki gbi salginin geldigi gun), daha oncesi ve sonrasinda calismalar devam ediyor. bu iki gundur sag kasigimda hafiften agrilar basladi. Goguslerimin uclarinda hafif bir hassasiyet var ve istahim cok acildi. muhtemel adet tarihim 19 20 ekim gibi. sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bu ay olmazsa bebek istegimizi mart nisan tarihlerine erteleyecegiz. insaallah bu ay olur.

canım aramıza hoş geldin, sorularına gelince inşallah hamilelik belirtisidir ve inşallah hamilesindir hamilelik belirtileri diye bir yer diğer başlıklarda acaba oraya mı yazsan:26:

huuu huuuuuuuuu bu ne kız seyyar eczane gibisin şaka şaka, hayırlısı olsun canım, Rabbim emeğini boşa çıkarmaz inşallah, bir an önce minnoşun gelirde , sende musmutlu olursun

amin canım. allah isteyen herkese versin.

valla sorma yaa... asprin bile içmeyen ben, ilaç çantamla dolaşıyorum. :) telefonumda her birinin saati var. karıştırmayayım unutmayayım diye.

rica ederim, önemli değil... gelsin minnoşlarrrr

bence de ya artık gelsin minnoşlar.gerçi benim oğluşum olsa daha mı çok sevinirim bilemiyorum ama şaka yaa ben bebişleri çok severim cinsiyeti fark etmez:)

umarım hamilesindir ama merak ettiğim birşey var bu ay olmazsa neden taaa mart nisan tarihlerine erteliyorsunuz?Tabi özel bi nedeni yoksa

amin canım. allah isteyen herkese versin.

valla sorma yaa... asprin bile içmeyen ben, ilaç çantamla dolaşıyorum. :) telefonumda her birinin saati var. karıştırmayayım unutmayayım diye.

yeter ki sağlıkla hamile kal minnoşunu kucağına alda bu çektiklerini unutursun

buraya ne kadar yazssak maaalesefki belli olmuyo bu işler .. hamile kalanlar bile bize yardım etmek isterken herbiri farklı bişi söylüyor veya heyecandan unutuyor tam net bilgi veremiyor versede adet sancılarımızla .çooook karıştığı için beynimizn bizede isteklerimizden dolayı oyunlar oynadığını varsyarsaaakkk ancak şöyle diyebilirm; hakkkında hayırlısı ve hakkımızda :))

güzel özetlenmiş bir yazı, tşk ederim

Normalde bu ay dusunmuyorduk. evliligin ustunden belli bir zaman gecsin diyorduk ama bu ay etrafimdaki cogu kisi hamile olunca dogal bir icgudu devreye girdi ve bebek istegim olustu. ama olmazsa mart nisan diye dusunmemizin nedeni is hayatimizdaki yogunluk surecini atlatmis olacaz verdiginiz crvaplar icin tesekkur ederim. Heyecanla 20 ekimi bekliyorum

naçizane tavsiyem keşke ilk evlendiğimde çalışmalara başlasaydım hiç korunmasaydım, hatta biz 3 ay öncesinden nikahlanmıştık taaa o zamanlardan başlasaydım diyorum, tabi nasıl açıklardım bunu millete onuda bilemiyorum

bizim fikrimizde neredeyse ilk alti ay kadar yoktu. bir anda kendimizi bebek isteginin icinde bulduk. bu istek boyle yogun devam ettigi surece o kadar bekleyecegimizi bile dusunmuyorum ama plan iste bizde dugunden alti ay once nikahimizi yapmistik. dedigin gibi keske o zamandan yapsaymisiz :-D :-D

bence hiiiiçç plan yapmayın derim çalışmalara dewam edin sonradan o kaçırdığın aylara bile çook üzülüceksin keşke o arada denemeye dewam etseydik diceksin..eğer olmassa tabii,olursaa ne alaaa :)) ama ben 2 sene ewlilik tadını aliyim diye bekledim ama keşke o tadı alırken arada da deneseydim diorum :) şimdiye bi yaşında olmuştu negzeelll :) ama işte herşey yaşayıp öğreniliyo...

kız allah iyiliğini versin :) yaşın kaç ki bu kadar çok istiyosun bakayım :))))

biz de borçlar bitsin diye bkledik. yeni başladık doktora falan gittik. yılbaşına kadar oldu oldu olmadı uğraşıcam senle dedi doktor. 28 yaş iyi dedi bana. (28 yaşındayım da) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…