bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

:)) inşallahh hamilesindir.15 ekime var accık sıkçan dişini :) bayram şekeri olcak olursa seninki:) gerçekten hiç bi heyecan bunun yerini alamaz :) ama ben hastalandım tabi :) 8 eylülde ama bgnde adet bitti,sahalara dönme vakti düz koşularla devam

Valla ne anlatayimki buay hic bisey yapmadim. 7yil hapla korundum nisan ayinda biraktim. Ilk aylar hep dikkat ettim iliski sıkligina vs. Bu ay sadece 1kere ilisli oldu hic beklemiyordum. Adetim gecikince havadsndir dedim mevsim degisiyor. Sonra carsamba test aldim bugunde yaptim. Yasim dolayisiyla olmaz diyodum 34 baya gecti. Yani dedimya cok saskinim daha esim bile bilmiyor size soyledim yarin kan tahliline giderim cok garip. Bu gune kadar hic berilti olmadi ama simdi basim donuyo...:) sanirim psikolojik....

çok sevindim, tekrar hayırlı olsun canım benim, bizim içinde dua et olur mubir an önce kan testine git sonrada doktora git, bilgilendirir seni, ilk gebelik değil mi ??

yani nisandan beri denemedesin..ümidinimi kestiğin bi zmanmıydı bu ay..o yüzden mi ilişki 1 kere oldu..ve ondada tuttu he..ya arkadaşlar hep aynı yere geliyoruz farkındaysanız..kafaya takmayacağız bu işi bu kadar..bak arkadaşımız yaşımdan dolayı olmaz diyodum dio şak diye oluvermiş takmadığı zaman kafaaya..tebrik ederim..inşallah Allah bizede kafaya takmadan stres yapmadan anlamadan çocuk yapabilmeyi nasip eder kısa zmanda :)

Evet ilk gebeligim buay yaz sonu temizliktir okullarin acilmasidir cok yogun gecti oyuzden tek iliski oldu ve gercekten aklimda bebis yoktu ama kismetmis, bencede takinti yapmamak lazim Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edecem sizlere :)

Daha bat tarihime sekiz gun olmasina ragmen ara ara bl agrilari oluyo kizlar sizce neden ? Erken mi adet olacam acaba :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…