- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
Ben geldim... sabah testimi yaptim sanirim hamileyim cok garip bi duygu
cnm merhaba,yazını okudum sanki kendim yazmışım gibi hissettim.Aynı şeyleri bende yaşıyorum bu benim de ikinci denemem.Bende folik asit içmeye başladım benim bat 15.10.2013 inşallah hastalanmam diye içim içimi yiyor.Bir yandan acaba hamilemiyim şüphesi allah tez vakitte meleklerimi bize gönderir inşallah :)
hemen anlat belirtilerini bize, yumurtlama günlerini hesapladın mı, ateş ölçtün mü? anlat anlat :26::26::26:
wayy beeeeeeeee ne şanslısın ya...o garip duyguyu hiç bi duyguya değişmeyiz :) evet anlatsana neler oldu bu zamana kadar bugunlere nasıl geldin:
günaydın sana da hayırlı cumalar, test yapmadın değil mi daha önce???[/
5 gün önce test yapmıştım fakat negatif çıkmıştı,bugun yeniden bir idrar testı yapmayı düşünüyorum
Ben geldim... sabah testimi yaptim sanirim hamileyim cok garip bi duygu
hayırlu uğurlu olsun, regl olacak gibi belirtiler hiç yaşadınmı?
Valla ne anlatayimki buay hic bisey yapmadim. 7yil hapla korundum nisan ayinda biraktim. Ilk aylar hep dikkat ettim iliski sıkligina vs. Bu ay sadece 1kere ilisli oldu hic beklemiyordum. Adetim gecikince havadsndir dedim mevsim degisiyor. Sonra carsamba test aldim bugunde yaptim. Yasim dolayisiyla olmaz diyodum 34 baya gecti. Yani dedimya cok saskinim daha esim bile bilmiyor size soyledim yarin kan tahliline giderim cok garip. Bu gune kadar hic berilti olmadi ama simdi basim donuyo...:) sanirim psikolojik....
günaydın sana da hayırlı cumalar, test yapmadın değil mi daha önce???[/
5 gün önce test yapmıştım fakat negatif çıkmıştı,bugun yeniden bir idrar testı yapmayı düşünüyorum
artık düşünme bi test patlat gitsin
Evet cnm normalde adet olacagim gunletde yasadim sonra gecti :)
hamilelikte olurmuş kızlar adet sancısı gibi sancı endişeye mahal yok
çok sevindim, tekrar hayırlı olsun canım benim, bizim içinde dua et olur mubir an önce kan testine git sonrada doktora git, bilgilendirir seni, ilk gebelik değil mi ??
doğru soyluyorsun tatlım ben birazdan bir test yapayım işyerinden çıkabilirsem tabi:)
Valla ne anlatayimki buay hic bisey yapmadim. 7yil hapla korundum nisan ayinda biraktim. Ilk aylar hep dikkat ettim iliski sıkligina vs. Bu ay sadece 1kere ilisli oldu hic beklemiyordum. Adetim gecikince havadsndir dedim mevsim degisiyor. Sonra carsamba test aldim bugunde yaptim. Yasim dolayisiyla olmaz diyodum 34 baya gecti. Yani dedimya cok saskinim daha esim bile bilmiyor size soyledim yarin kan tahliline giderim cok garip. Bu gune kadar hic berilti olmadi ama simdi basim donuyo...:) sanirim psikolojik....
Daha bat tarihime sekiz gun olmasina ragmen ara ara bl agrilari oluyo kizlar sizce neden ? Erken mi adet olacam acaba :-(
benimde arada ağrıyor , bilmiyorum ki sabahları mesela çok ağrıyor...
çok sevindim, tekrar hayırlı olsun canım benim, bizim içinde dua et olur mubir an önce kan testine git sonrada doktora git, bilgilendirir seni, ilk gebelik değil mi ??
henüz hastalanmadım ama biraz önce test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?