bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Soyledim :) sey dedim bisey soyleyecem ama ne tepki verecegini bilmiyorum dedim. Bir sey oldu dedim ne dedi ayaga kalkti bende bana oldu dedim... korktu once hamileyim dedim geldi sarildi optu boyle iste...

cok guzel bı duygu allahım inş saglıkla sıhhatle kucagına alacagın gunu nasıp etsın :) maşallah dıyım herkese dedıgım gıbı nazar degmesın kuzuna:)

ağlasak sızlasak, kalkıp kendimizi balkondan aşağıda atsak olacağı varsa olur, bol bol dua et tatlım, akışına bırak, sonra bak herşey ne kadar güzel gelişiyor

valla bılmıorm canm ya cok stres oldum ıns cıkmaz hıc bıseyde bılmıorm ıcım sıkılıyo hemen yarın cekmez zaten hastayım suanda ama yınede ıcım rahat degıl

valla bılmıorm canm ya cok stres oldum ıns cıkmaz hıc bıseyde bılmıorm ıcım sıkılıyo hemen yarın cekmez zaten hastayım suanda ama yınede ıcım rahat degıl

normal bebekle yatıp bebekle yatıyoruz, o yüzdende aklımızdan hiç çıkmıyor, sen yinede içini ferah tut kötü şeyleri ne çağır nede yüreğine getir tatlım...

tabikide bitmez ama dertleşip biraz içimz acılıyo bacım

gittim hastaneeeye canm cok guzel bı hastane kesınlıkle tavsıye ederım bıraz tuzlu ama durumun varsa deger bence doktor 10 numara 5 yıldız :) sonuclarımda kötu cıktı hayırlısı bayram sonrasını beklıyorum

sonuçların nasıl çıktı canım

s.a bacım biraz tuzlu derken ne kadar ödemeler yaptın tahliller kötü çıktı demişsin hangileri ki tüh üzüldüm egerki drlar iyiyse üzülmee herşey yoluna girer inş bayram nedeniyle giremiyecek gibiyim inş bayramdan sonra bol bol dertleşiriz bacım sıkma canını bu arada sebnin ve burdaki bütün bacılarımın BAYRAmını kutluyorumm AEOlun

sende canm sağ tupun yapısık gıbı hıssedıyorrum emın olmak ıcın hsg ıstıycem dedı ama net konustu yanı çok uzun bı surec olablır hazırlıklı ol dedı hhayırlısı nasılsa ole olsun smear testı verdım oda haftaya cıkacak sonucu :S bayram dolayısıyla bende hepınızın bayramını kutlarım gorusurz ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…