- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
çok sevindim, tekrar hayırlı olsun canım benim, bizim içinde dua et olur mubir an önce kan testine git sonrada doktora git, bilgilendirir seni, ilk gebelik değil mi ??
henüz hastalanmadım ama biraz önce test yaptım negatif
hiç silik bir çizgide mi yok, canım battan 4-5 gün sonra çift çizgiyi görenlerde oluyor, çünkü geç döllenme olabiliyor bazen, istersen biraz daha bekle ha ne dersin:26:
Ben geldim... sabah testimi yaptim sanirim hamileyim cok garip bi duygu
Valla ne anlatayimki buay hic bisey yapmadim. 7yil hapla korundum nisan ayinda biraktim. Ilk aylar hep dikkat ettim iliski sıkligina vs. Bu ay sadece 1kere ilisli oldu hic beklemiyordum. Adetim gecikince havadsndir dedim mevsim degisiyor. Sonra carsamba test aldim bugunde yaptim. Yasim dolayisiyla olmaz diyodum 34 baya gecti. Yani dedimya cok saskinim daha esim bile bilmiyor size soyledim yarin kan tahliline giderim cok garip. Bu gune kadar hic berilti olmadi ama simdi basim donuyo...:) sanirim psikolojik....
Sanirim herkes tatil moduna girdi kimseden ses yok :))
Sanirim herkes tatil moduna girdi kimseden ses yok :))
ya bu arada eşinle paylaştın mı? nasıl tepki verdi? ben hamile olursam hep eşime söyleme anını hayal ediyorum acaba nasıl söylesem diye:) umarım bende yaşarım bu duyguyu
Kimse yok sanirimmmm
Soyledim :) sey dedim bisey soyleyecem ama ne tepki verecegini bilmiyorum dedim. Bir sey oldu dedim ne dedi ayaga kalkti bende bana oldu dedim... korktu once hamileyim dedim geldi sarildi optu boyle iste...
ayy ne güzelcanım inşallah minoşunuda kucağına sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsın, ne zaman kan testine gideceksin, ya bide bir şey soracaktım acaba üşüyor musun, bile kasıkların arada yavaş yavaş atıyor mu diyecektim:26:
Kan testine yarin gidecem sanirim...evet kasiklarimda usutmus gibi agri ve batma oldu, bazen atesim var gibi oldu ama icim usudu titreme oldu cnm umarim sende hamilesindir :))
ya bilmiyorum, benim bata çok var ama umudumda var, bende çok üşüyorum ve arada kasıklarım batıyor, tam bacağımla birleştiği yerde :26:
inş vardır canım :)) naptınız bakalım var mı gelışmee
negiff hamile işte bende saf saf bakınıyorum, sen ne yaptın geçmişi okuduysan temizliğin bitip bitmediğini sormuştum
sen ne yaptın nasılsın
yok ya bıtmedi canmda istemıo :)) hayırlı ugurlu olsun negıfede :) bnde yarın gıdıcem ıste bakalım ne cıkcak gorcess :)
doktora mı canım?
evettsanki ilk defa gıdıomusum gıbı bı heycan yaptım :) inş bişi cıkmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?