bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

Ben geldim... sabah testimi yaptim sanirim hamileyim cok garip bi duygu

ya bugün bi günaydın dedim bidaha uğrayamadım aranıza kaçırmışım güzel haberini valla ben bile bi garip oldum senin hamileyim haberine hani herkes acaba hamile miyim değil miyim falan die beklerken birnden hamileyim haberini almak beni çok mutlu etti.Eminim arkadaşlarda benim gibi mutlu olmuştur.umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde benişine kavuşursun

valla tebrikleri alkışları hakediyorsun

Canim umarim sende ( isteyen herkeste) yasar bu arada tesekkurler... okadar garipki ne tepki verecegimi bilmiyorum. Hele su isten bir eve gideyim sanirom ciglik atacam:) nasil soylesem bir fikir ver bana

Soyledim :) sey dedim bisey soyleyecem ama ne tepki verecegini bilmiyorum dedim. Bir sey oldu dedim ne dedi ayaga kalkti bende bana oldu dedim... korktu once hamileyim dedim geldi sarildi optu boyle iste...

Soyledim :) sey dedim bisey soyleyecem ama ne tepki verecegini bilmiyorum dedim. Bir sey oldu dedim ne dedi ayaga kalkti bende bana oldu dedim... korktu once hamileyim dedim geldi sarildi optu boyle iste...

ayy ne güzel canım inşallah minoşunuda kucağına sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırsın, ne zaman kan testine gideceksin, ya bide bir şey soracaktım acaba üşüyor musun, bile kasıkların arada yavaş yavaş atıyor mu diyecektim:26:

Kan testine yarin gidecem sanirim...evet kasiklarimda usutmus gibi agri ve batma oldu, bazen atesim var gibi oldu ama icim usudu titreme oldu cnm umarim sende hamilesindir :))

Kan testine yarin gidecem sanirim...evet kasiklarimda usutmus gibi agri ve batma oldu, bazen atesim var gibi oldu ama icim usudu titreme oldu cnm umarim sende hamilesindir :))

ya bilmiyorum, benim bata çok var ama umudumda var, bende çok üşüyorum ve arada kasıklarım batıyor, tam bacağımla birleştiği yerde :26:

negiff hamile işte bende saf saf bakınıyorum, sen ne yaptın geçmişi okuduysan temizliğin bitip bitmediğini sormuştum
sen ne yaptın nasılsın

yok ya bıtmedi canmda istemıo :)) hayırlı ugurlu olsun negıfede :) bnde yarın gıdıcem ıste bakalım ne cıkcak gorcess :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…