bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

kızlar ben adet oldum, umudum gelecek aya kaldı
canım hayırlısı olsun ..erken olmussun ama sankı :) bende bayramda aramıyım diye test aldım daha 2-3 gün felan var...ama dayanamyıp aldığım testi yapıcam birazdan:) bazılarında silik çıkıyomuş ya öncesindee bakalım yine çok net bi şekilde tek çizgimi çıkcak yanında silikmi çıkcak umut dünyası...herşeyin hayırlısıı cnm ya

saol cnm sanada hayırlı bayramlar...ya bişey sormak istiyorumm ....ben şimdi test yaptım dayanamadım.tek çizgi çıktı on bes yirmi dk sonra baktım..silik çizgi vardı ://// sence hep böyle mi olur

canım merhaba... batın nezamandı canım senın??

canım merhaba... batın nezamandı canım senın??

canım 18 ekimde olmam gerekiyordu ama netten hesaplatıyorum 17 side çıkıyor..yani daha veya 3 gün var..ama öyle anlatılanlar gibi ağrım sızım vs hiç bişeyim yok..tek çizgi çıkınca atmıştım..netten okuyunca kafam karıştı zaman geçince baktım silik çıktı cnm..bayram olmasa bida test alır denerim ama şimdi çıkamıyorumda ..eşim gelince olmazsa açık nöbetçi ecz bulursak bida denicem.. nasıl yorumluyorsun..inş hayırlısıyla hamileyimdir dua et lutfenn :/

bence en kesın sonucu adetın 1 gun sonrasında alabılırsın... bence bırdaha dene ılk 5 dakıkada cıkan sonuc gecerlı dıyolar genelde bellide olmaz nette bu konu ustune cok yorum yapanlar var belkıde yenı hamılelık baslangıcıdır.. ama adet tarıhını bekle bence ıcınıde ferah tut.... dualarım senınle canımm...

doğru diyorsun canım.. çok teşekkür ederimm

Kizlar merhaba.. kurban bayraminiz kutlu olsun..
bende bebis bekliyorum adetim geceli 3 gun oldu..

hayırlısıı olsuunn canmmmmmm.... tam bayram hedıyesı olmuşşşş..... hayırlı bayramlarr doktora gıttınmı pekıı....

amin canim hayirlisi.. ben gecen hafta sali gunu gitmistim demisti ki yaa gebelik baslangici var yada kirmizilar geliyo..
doktor demisti ki bu hafta sonunu bekleyelim gelmezse test yapalim..bende curmatesi pazar adet olacaktim olmadim.. bende dun yaptim idrar testi negatif cikti.. fakat cok belirtiler var.. en onemliside ben hep 28 gunde adet olurdum ama olmadim bu ay iste..
neyse ben gene aradim doktoru diyor ki bu hafta da bekle bakalim kirmizilar gelmese kana gidersin.. ama belirsizlik beni uzuyo.. bende kocama bugun buzel bir haber verirdim diyordum

uzulmee canımm herseyın hayırlısııııı...

tabiki herseyin hayirlisi guzelim ama.. belirsizlikten biktim..

canım valla adetinde geçmiş hala olmamışssın inşallah hayırlısı olurr..Allahım bizede nasip eder...ilk çocuğunmu olacak olursa inşallah..

inşallah öğrenirsin sende çifte bayram olur idrar testini tekrarla hergün bence.ben daha olmadan sürekli yapıyorum :))

Canim amin insallah.. bizimde ilk bebegimiz olucak.. yaa hergun tekrarlamak isterim ama burda testler cok pahali yaa..

Kizlar esim geldi nobetci ecz.ye gittik aldim..hatta aldigim marka bebetime..cok guzel yorumlar okumamistim..hemen evde denedim yine silik cizgi var..Allahim ins bosa umutlanmiyorumdur adetimede var daha.hayirlisi ins en onemlisi

Cnm ya uzuldum ama hayirlisi olsun...erken mi oldun adet 17_20 arasi diyodun Rabbim zamani gelince yollar bebisini :))
Herkese iyi bayramlar,..

erken geldi bu ay yada kürtajdan önce ki döngüsüne vücut geri döndü :26:

canım umudunu kırmak istemem ama adetten 1 gün önce bende test yaptım 15 dk sonra çok silik bir çift çizgi görmüştüm sabahına adet oldum...

herkeslere hayırlı bayramlarrrrrr.....

sanada iyi bayramlar canım

Kizlar merhaba.. kurban bayraminiz kutlu olsun..
bende bebis bekliyorum adetim geceli 3 gun oldu..

ne yaptın canım geliyor mu bebiş

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun, inşallah gelecek sene bebek bekleyen herkes minnoşuyla kutlar bayramını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…