- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi vixenosnur
-
çocuk yaparkende bakarkende hep kadınlar uğraşıyo anasını satiyim,bi taneside çıkıp demiyo ben bugün bunu okudum diye
ii gelio biz okuyup uygulayınca:)
uğraşmadan,bırakıyo gidio onlar sonra biz debeleniyoz
çocuk yaparkende bakarkende hep kadınlar uğraşıyo anasını satiyim,bi taneside çıkıp demiyo ben bugün bunu okudum diye
ii gelio biz okuyup uygulayınca:)
uğraşmadan,bırakıyo gidio onlar sonra biz debeleniyoz
geçenlerde doktora gittim 1 ay olmuyor , bi bayan vardı 4 ay önce doğum yapmış, ben anlattım biraz sorular falan sordum, bana diyor ki seni buraya kk mı gönderdibende evet dedim, bana diyor ki bende onun için geldim, doğum yaptım ama hala ayrılamıyorum o siteden, kısaca kızlar bebek doğurup, onları askere gönderene yada evlendirene kadar çıkamayacağız biz bu siteden
aynen ya bende bu ay olmazsa hsg cektırcem sız cektırdınızmı ?
yumurtlama günleri mi dersin, affedersiniz hamile kalmak için uygun pozisyonlar mı dersin, 1 saat yatakta sırt üstü yatıp kalkmamak mı dersin ayy hepsini biz yapıyoruz, erkekler hiç bir şey
senin ne zamandır olmuyordu ki canım.kaç ay olmayınca hsg istiyor doktor
yok valla ben daha hiç bi bilimsel tıbbi olaya girmedim :)şuan çalışmalardayız 2 aydır okadar
onuda çektirdim kuzum ben, ama anestezili çekildim yani hiç bir şey anlamadım, sonuçlarımda çok şükür temiz çıktı...
bende aynı seyı soluorm esıme oda ben uzerıme duseni yapıorm daaha napım benmı doguruyım dıo
daha yenıymıs senınkı canmolur inş bekletmez ıns bebecüğün
bende yeni katıldım foruma 4 aylık evliyim burda yazılanları takip ederken bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve içimi bi heyecan sardı
inş bekletmezçarşambaya kadar bekletebilir sadece
oh masallah olur ozamn hayırlıysa sen dert etme
bende yeni katıldım foruma 4 aylık evliyim burda yazılanları takip ederken bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve içimi bi heyecan sardı
kürtajdan sonra çekilmedim ama öncesinde çekilmiştim, bu arada arkadaşlar ben evlendiğimde 3 ay korundum daha sonra doktora gidip bebek istediğimi söyledim, ultrasonda baktı ve polip olduğunu gördü, daha sonra polip alındı, hsg çekildi, sonra 3 ayda bebek geldi, demem o ki sizde mutlaka bebek öncesi bi doktora görünün...
daha durrr bak ne heyecanlar sarıcak seni arkadaşım,heyecandan uyuyyamıcaksın,gözlerin buralarda yazaılnalrı takip etmekten bitap düşçekdüşün ben burda yazılanları okudum hemen gidip test aldım sırf heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?