bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

yumurtlama günleri mi dersin, affedersiniz hamile kalmak için uygun pozisyonlar mı dersin, 1 saat yatakta sırt üstü yatıp kalkmamak mı dersin ayy hepsini biz yapıyoruz, erkekler hiç bir şey

aynen ya bende bu ay olmazsa hsg cektırcem sız cektırdınızmı ?

o günleride görürüz inş:) bu ay hamile kalanlar olarak :)

yumurtlama günleri mi dersin, affedersiniz hamile kalmak için uygun pozisyonlar mı dersin, 1 saat yatakta sırt üstü yatıp kalkmamak mı dersin ayy hepsini biz yapıyoruz, erkekler hiç bir şey

bende aynı seyı soluorm esıme oda ben uzerıme duseni yapıorm daaha napım benmı doguruyım dıo

bende aynı seyı soluorm esıme oda ben uzerıme duseni yapıorm daaha napım benmı doguruyım dıo

güzel bir yaklaşım, ne yapalım çıldırtıyoruz biz bu erkekleri, östrojen hormonuyla baş etmek kolay değil diyorum bazen oda susuyor garibim

bende yeni katıldım foruma 4 aylık evliyim burda yazılanları takip ederken bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve içimi bi heyecan sardı

herkes için hayırlısını diliyorum.yaşadığımız şeyler hiç kolay değil.sürekli düşünmek zaten insanı mahvediyor.Allah yardımcımız olsun valla.dediğiniz gibi erkekler çok rahat

oh masallah olur ozamn hayırlıysa sen dert etme

kürtajdan sonra çekilmedim ama öncesinde çekilmiştim, bu arada arkadaşlar ben evlendiğimde 3 ay korundum daha sonra doktora gidip bebek istediğimi söyledim, ultrasonda baktı ve polip olduğunu gördü, daha sonra polip alındı, hsg çekildi, sonra 3 ayda bebek geldi, demem o ki sizde mutlaka bebek öncesi bi doktora görünün...

bende yeni katıldım foruma 4 aylık evliyim burda yazılanları takip ederken bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve içimi bi heyecan sardı

daha durrr bak ne heyecanlar sarıcak seni arkadaşım,heyecandan uyuyyamıcaksın,gözlerin buralarda yazaılnalrı takip etmekten bitap düşçek düşün ben burda yazılanları okudum hemen gidip test aldım sırf heyecandan

ben her ay gıdıorm hıc bı problm yok denemeye devam dıor hsg yıde ıster bu ay 1 yıl doldu yanı

benmde test suanda elımde anneme alırdım ama yapsammı bılmıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…