bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

aynen yaa ben de planlar yapıyodum bu şekilde mesela benim lazer kaldı aynı şekilde dişe gitmekten de korkuyrm illa ki bi ilaç bişe vercek idare ediyrm şimdi mecburen inş gelecek ay çok güzel bi zamana denk gelir cnm..

icini ferahlatmaya calis cnm. hersey Allahtan. bizde sana dua ederiz cnm.

[rıght][/rıght]
allah yardımcın olsun cnm endişe yapma çok çok sev bebeğini tutunsun sana..

allah razı olsun hepinizden çarşamba günü inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin

inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini..içini ferah tut..

ne olursa olsun her şey hakkında hayırlı olan ile sonuçlanır o yüzden sıkma canını, rahat ol , olumsuzluklara takılma seni mutlu eden şeylere odaklan

yiyenler faydasını görmüş canım inşallah sen de görürsün :)
bi de yumurtlama gününde ateşin artıyomuş galiba ateş ölçerle ölçüyomuşun onu duydun mu?

ben hiç öle şeylere takılmam canım, ona bakayım takip edeyim psikopata bağlarız sonra:)), gün aşırı ilişki olduğunda illaki yumurtlama zamanına denk geliyor zaten, kısmet işi artık sadece daha sağlıklı olması için kendimde zemin hazırlamak için besin vs takviye yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…