- Konu Sahibi vixenosnur
-
- #1.101
Yeterkiiste,ne yapayim mudure hanim bana akil ver,idrarda tekrar bakayim cikmazsa kan tahlili yaptirayim bari dimi.
yok be canım bugün regl oldum, yeni bat tarihi : 21 kasım:))
şimdi doktorun yanından geldim çok düşüş olmamış 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi
şimdi doktorun yanından geldim çok düşüş olmamış 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi
geçmiş olsun cnm incir ye mutlaka bak yumurtalığı geliştiriyomuş, 2 kuru incir sabah aç karna
ins bundan sonra yukselir cnm. hakkina en hayirlisi olsun.
ayy hadi hyrlısı cnm yaa
amin canım bua edin ne olur rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin:)
iyi oldu şimdi çatır çatır istediğimi yapıcam: sporuma başlıyayım yanında bir de diyet tarzı bişey patlatayım, saç ve tırnaklarım için bakım ilacı var ona hemen başlıyorum, lazere ve dişçimi aradan çıkartayım bol bol kahvemi içeyim oooh bir de alese hazırlansam
amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var içimi kasıp kavuran bir ateş var şuanda beynim ufaldı düşüncelerim yok oldu sadece o var önce allaha sonra sizlere sığındım(
amin canım bua edin ne olur rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin:)
allah yardımcın olsun cnm endişe yapma çok çok sev bebeğini tutunsun sana..
[rıght][/rıght]
allah razı olsun hepinizden çarşamba günü inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var içimi kasıp kavuran bir ateş var şuanda beynim ufaldı düşüncelerim yok oldu sadece o var önce allaha sonra sizlere sığındım(
geçmiş olsun cnm incir ye mutlaka bak yumurtalığı geliştiriyomuş, 2 kuru incir sabah aç karna
severim de öyle şeyleri daha düzenli yiyeyim bakalım
aynen yaa ben de planlar yapıyodum bu şekilde mesela benim lazer kaldı aynı şekilde dişe gitmekten de korkuyrm illa ki bi ilaç bişe vercek idare ediyrm şimdi mecburen inş gelecek ay çok güzel bi zamana denk gelir cnm..
seninkine susam demek istedim:) susam tanesi kadar ya hihi:))
yiyenler faydasını görmüş canım inşallah sen de görürsün :)
bi de yumurtlama gününde ateşin artıyomuş galiba ateş ölçerle ölçüyomuşun onu duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?