bu ay (ekim 2013) hamilelik bekleyen varmı?

yasmin ne demek cahilliğime ver pardon? test yap yada yapma diyemem ama genelde battan 1 gün sonra yapıyor insanlar testlerini...[/QUOTE]

canım yasmin doğum kontrol hapı

bu arada benimde bat 18 ekim dahaa çookkk varrr:)

benimde 17-20 ekim arası beraber bekleyeceğiz seninle

sanmam cok huylu benmıkı vazgececek dıe korkuorm ılk 1 yıl ıstemedı okey dedım sonra benmde sabrım tastı konustuk tartstık sımdıde bole olcagını bılsem ılk gunden ısterdım dıo :)

bende evlendiğim ilk gün korunmayı bırakırdım şimdiki aklım olsa

sanmam cok huylu benmıkı vazgececek dıe korkuorm ılk 1 yıl ıstemedı okey dedım sonra benmde sabrım tastı konustuk tartstık sımdıde bole olcagını bılsem ılk gunden ısterdım dıo :)

aynen bizde 2 yıl istemedik baktı sağdan soldan yaş gidiyo kadının yaşıda gidince çocuk olmaz vs die sonra bi teleşalandı denemeye başladık 2 aydır olmadı daha hop otuyo kalkıo keşke dio daha önceden başlasaydık denemeye..hee dedim ne oldu ben deneyelim deyince dur ddur daha deyip duruyodun :) şimdi sorup duruo varmı bi gelişme hastalandınmı yoksa ws deip

Allah yardımcın olsun ben bırgun daha nasıl beklıycem onu dusunuorm

ben bi konu okudum vajinanın ağzında hemen parmağını sokunca orda yani içeri sokmuosunöle ucunu bi bombelik var orası yumuşak oldumu hamilelik belirtisiymiş bi de vücut ısıısından anlıorlarmş.tabii parmak olay uucunuda soksan 2 kere falan o el yıkanmalı hemen mikrop kapar.ben kolonyalıodum 2 kerede yıkıodm hep sertti benim:)vücut ısımda düşüo 1 gn önce genelde

benmkıne kalsa 5 yıl ıstemıodu :) gecen ayda hamıleyım dedım testı gosterdım bı hazırlanısı var kostuk hastaneye oda pozıtıf cıktı ertsı gun gıttı bebegım dıokı o bıkac saat bambaska bı dunyaada yasadım dıo elını karnıma koyup hanı tekmelemıo dıo :d bende deıdım bırazdan bı cakacak ucacaksn dıe hakketen caktı yanı cok deısıolar yanı

ay ben yapamam onu canm

ayy ben öyle sokamam sanırım, içim bi tuhaf oluyor düşündükçe, en iyisi ben kan testini bekleyeyim
o 11 gün geçmez artık:)))

yok yok geçmez, bur da birbirimize yardımcı olalım da geçsin çabucak, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış

geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın, gerçekten bazen iyi çakıyorlar, hiç bizi de düşünmüyorlar neyse bundada vardır bir hayır

keske damdan dussek bu daha beter be

haklısın valla, hastanede yatar çıkarız diyorsun

zaten ben yapsamda anlamam:)bence en garantisi adetinden başlangıç gününden itibaren sayacaksın onuncu günden sonra bi 15-20 gün,gün aşırı devam:)

kızlar adetinize kaç gün kala ilişkiyi bırakıyorsunuz, adetten 1 gün öncesinde yapılan ilişkinin zararı var mıdır?

geçmiş olsun gerçekten..neden gitti bebeğin kimyasal gebelikmiydi..

bende yapamam ve yapmam şahsen kendimi hülya awşarın mastürbasyon sahnesinde gibi hissederim gülme gelir

yok yaaa parmağının ucu hiç bişiii yok.hamile kalında bi dr çatı muaynesi yapsın sonra görürüm ben sizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…