bu ay ilk kez aşılama olacağım tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

evet canım edavi görüyorum sizin oralardan çıkmış bir doktor hem de ali acara gidiyorum. Allah ondan razı olsun çok iyi bir doktor çok iyi bir insan

evet canım edavi görüyorum sizin oralardan çıkmış bir doktor hem de ali acara gidiyorum. Allah ondan razı olsun çok iyi bir doktor çok iyi bir insan

bende ali acara gidiyorum canım ana yoğun olduğu için çok ilgisiz ya ulaşmak imkânsiz oluyor çoğu zaman ve bu ay asilamam var benden hsg istemeden aşılama yapacak bu kafamı çok karıştırdı pkoluyum senin tedavin ne aşamada ve sıkıntı neydi

canım ben ilk aşılamada hamile kaldım ve çok şükür bebeğim şimdi yanımda:)
inşallah seninde olumlu sonuçlanır. benim 2 yıllık bi süreçten sora aşılama oldu. geçen yıl hsg çekilde, çekildikten 2 adet sorası yanlış hatırlamıyosam aşılama yaptırdık ve tuttu çok şükür. bende prolaktin yüksekliği wardı, aralıkla 2 defa ilaç kullandım ama düşmedi, rahimde polip wardı, küretaj yöntemiyle aldırdım. eşime 2 defa ayrı yerlerde sperm tahlili yapıldı. birinde düşük çıkmıştı sayı, ikincisinde yüksekti, dr yapılırkenki psikolojik durumun bile etkili olabileceğini söylemişti. o yüzden bilemiyoruz sayı düşükmü normalmi. işte böle.
inşallah seninde ilk defada tutar, kavuşursun yavruna..

Ayyyyy tatlım ne kadar mutlu oldum bilemezsin allah analı babalı büyütsun hayırlı evlat olur inş bana büyük umut oldu bu haber bebiş in erkek mi

bak canım duruumu senden daha ciddi olanlar bile varmış demekki o yüzden üzülme canım inşallah tutar hicran

Ah canım çok sevindim inan ki rabbim bize de nasip etsin

inşallah c a n ı m benim bir arkadaş var buraadda 3 aylık hamiş bana dua et senin duan kabul olur dedim . inşallah rabbim 1 ay sonra verir de aşılamaya gerek kalmaz umarım çünkü hormonlarım normal tüplerimde açıldı tek sorunum kilom malesef onun içinde çarşamba günü gideceğim bakalım

yarım saate geliyorum yemek yiyip hcran canım umarım buradasındır görüşürüz

Burdayım canım sen önümüzdeki ay aşılama mi olacaksın canım

belli değil canım olma ihtimalim var hatta yüksek canım ben merkeznıdeki dokora gitttğimde bana aşılama yaptırman lazım demişti şimdi bu doktora tam 3 kere gittim.dianeden sonra ne yapacağını bilmiorum malesef

sağol canım, darısı başına olsun inşallah:)
bebeğim erkek ewet:)

canım yumurtaya erken giden spermler erkek oluyormuş eğer çatlamış yumurta varsa erkek geni taşıyan sperm dolluyormus yumurtayı ee aşılama da yumurta catlamasina en yakın zaman da olduğuna göre aşılama da tutan erkek olur benim mantığıma göre tabi rabbim bilir de kanıtlanmış erkek spermin daha hızlı olduğu

ilginç bir durum canım ilk defa senden duydum. doğrudur cnm

Canım bence hemen aşılama yaptırma ilaç tedavisi gor ilk önce bir iki ay sınra duruma güre yaptırirsin senin sorunun tuplerdeymis eee pkoyuda ilaçla düzenledin mi olur ins

Canım bence hemen aşılama yaptırma ilaç tedavisi gor ilk önce bir iki ay sınra duruma güre yaptırirsin senin sorunun tuplerdeymis eee pkoyuda ilaçla düzenledin mi olur ins

pkonun ilacı diane 35 canım ama bir ay kullanacğız sadece dedi doktor sonra ne yapacağını hem bilmiyorum hemde merak ediyorum canım sana diane vemişti dkrun hatırladım kadıyla ne kadar kullandın sen sonra çatlama iğnesi mi verdi

pkoyu bir ayda tedavi ettiklerini sanmam bir kutu ilaç içeceksinde hamiş kalacaksın bana mantık dışı geliyor açıkçası

Canım diane doğum kontrol hapı ve bunu adetin düzenli gelsin diye verdi drun bana verdi ana kullanmadım ben şimdi sana hap yada igne verecek yumurta geliştirici ilaçlar hap serophene klomen gonaphene olabilir iğne olarak da gonal f veya menegon verebilir bence drun hapla başlar belki catlatma iğnesi de verir

pkoyu bir ayda tedavi ettiklerini sanmam bir kutu ilaç içeceksinde hamiş kalacaksın bana mantık dışı geliyor açıkçası

Canım pko tedavi edilmiyor zaten kontrol altında alabiliyorsun sadece ilaçlara adet düzenli hale geliyor adet düzenli olunca her ay yumurta da çatlıyor kist oluşmuyor eee yumurta catladiysa dollenme olmadıysa yine adet oluyordun ve düzene girmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…