evet canım edavi görüyorum sizin oralardan çıkmış bir doktor hem de ali acara gidiyorum. Allah ondan razı olsun çok iyi bir doktor çok iyi bir insancanım dr muayenehanesinde yapılıyor ve yarim saat yatıyorsun iki ay önce bu çift ile karşılaştık ayrı oda da yatıyordu kız
sağol canım sen nasıl olsun
himm ne güzel bende beysehirliyim canım tedavi görüyor musun hangi dr gidiyorsun
evet canım edavi görüyorum sizin oralardan çıkmış bir doktor hem de ali acara gidiyorum. Allah ondan razı olsun çok iyi bir doktor çok iyi bir insan
Mrb hanımlar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 10 aydır bebiş düşünüyoruz 4 ay hap 2 ay iğne tedavisi gördüm bu ay aşılamaya geçiyoruz bende polikistik over sendromu var eşimde bir sıkıntı yoook şükür ama drum benden hsg istemedi gerek yoook diye benim ısrar etmeme rağmen istemedi bu kafamı kurcalayan ilk şey birde aşılama tutma ihtimali çok düşük diye duydum ilk aşılanmasinda hamis kalan var mu acaba lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum bana umut olacaksınız
canım ben ilk aşılamada hamile kaldım ve çok şükür bebeğim şimdi yanımda:)
inşallah seninde olumlu sonuçlanır. benim 2 yıllık bi süreçten sora aşılama oldu. geçen yıl hsg çekilde, çekildikten 2 adet sorası yanlış hatırlamıyosam aşılama yaptırdık ve tuttu çok şükür. bende prolaktin yüksekliği wardı, aralıkla 2 defa ilaç kullandım ama düşmedi, rahimde polip wardı, küretaj yöntemiyle aldırdım. eşime 2 defa ayrı yerlerde sperm tahlili yapıldı. birinde düşük çıkmıştı sayı, ikincisinde yüksekti, dr yapılırkenki psikolojik durumun bile etkili olabileceğini söylemişti. o yüzden bilemiyoruz sayı düşükmü normalmi. işte böle.
inşallah seninde ilk defada tutar, kavuşursun yavruna..
bak canım duruumu senden daha ciddi olanlar bile varmış demekki o yüzden üzülme canım inşallah tutar hicran
Ah canım çok sevindim inan ki rabbim bize de nasip etsin
yarım saate geliyorum yemek yiyip hcran canım umarım buradasındır görüşürüz
Ayyyyy tatlım ne kadar mutlu oldum bilemezsin allah analı babalı büyütsun hayırlı evlat olur inş bana büyük umut oldu bu haber bebiş in erkek mi
Burdayım canım sen önümüzdeki ay aşılama mi olacaksın canım
sağol canım, darısı başına olsun inşallah:)
bebeğim erkek ewet:)
sağol canım, darısı başına olsun inşallah:)
bebeğim erkek ewet:)
canım yumurtaya erken giden spermler erkek oluyormuş eğer çatlamış yumurta varsa erkek geni taşıyan sperm dolluyormus yumurtayı ee aşılama da yumurta catlamasina en yakın zaman da olduğuna göre aşılama da tutan erkek olur benim mantığıma göre tabi rabbim bilir de kanıtlanmış erkek spermin daha hızlı olduğu
Canım bence hemen aşılama yaptırma ilaç tedavisi gor ilk önce bir iki ay sınra duruma güre yaptırirsin senin sorunun tuplerdeymis eee pkoyuda ilaçla düzenledin mi olur insbelli değil canım olma ihtimalim var hatta yüksek canım ben merkeznıdeki dokora gitttğimde bana aşılama yaptırman lazım demişti şimdi bu doktora tam 3 kere gittim.dianeden sonra ne yapacağını bilmiorum malesef
ilginç bir durum canım ilk defa senden duydum. doğrudur cnm
Canım bence hemen aşılama yaptırma ilaç tedavisi gor ilk önce bir iki ay sınra duruma güre yaptırirsin senin sorunun tuplerdeymis eee pkoyuda ilaçla düzenledin mi olur ins
pkonun ilacı diane 35 canım ama bir ay kullanacğız sadece dedi doktor sonra ne yapacağını hem bilmiyorum hemde merak ediyorum canım sana diane vemişti dkrun hatırladım kadıyla ne kadar kullandın sen sonra çatlama iğnesi mi verdi
pkoyu bir ayda tedavi ettiklerini sanmam bir kutu ilaç içeceksinde hamiş kalacaksın bana mantık dışı geliyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?