amin canım sağol, darısı başına:)Allah analı babalı büyütsün umarım en iyi hayırlı bir evlat olur büyüyünce hakkında hayırlısını dilerim cnm
canım yumurtaya erken giden spermler erkek oluyormuş eğer çatlamış yumurta varsa erkek geni taşıyan sperm dolluyormus yumurtayı ee aşılama da yumurta catlamasina en yakın zaman da olduğuna göre aşılama da tutan erkek olur benim mantığıma göre tabi rabbim bilir de kanıtlanmış erkek spermin daha hızlı olduğu
Canım diane doğum kontrol hapı ve bunu adetin düzenli gelsin diye verdi drun bana verdi ana kullanmadım ben şimdi sana hap yada igne verecek yumurta geliştirici ilaçlar hap serophene klomen gonaphene olabilir iğne olarak da gonal f veya menegon verebilir bence drun hapla başlar belki catlatma iğnesi de verir
amin canım sağol, darısı başına:)
bende biliyodum bunu, ilk günden dedim zaten, erkek olucak diye, ablamında aşılama onunda erkek:) ama kız olanlarda warmış burda görmüştüm..
canım duphastonla adet olursun o iksv bebeğe zarar vermez hamile olursan bileanladım canım ömür booyu bizle yaşacak olan pkoşlar . ama benim ilaç içmeden regl olamıyorum malesef oda umarım kiloyla düzelirr
ben iki yıl evvel klomen kullanmıştım duphastonla beraber çok büyük ihtimal hamile kalacaksın demişti başka doktor sonra sperm testi istedi faxs la yolladım uzak diye bana tüp bebek merkezine gidip aşılama yaptırmamız gerektiğini söledi bu dokor da söyleyecek diye korkuyorum canım
canım duphastonla adet olursun o iksv bebeğe zarar vermez hamile olursan bile
Herşey olacağına varır sen canını sıkma sen su keçi boynuzunu bi araştır kullananlar güzel sonuç almis oku bi
belkide..Yumurtası geç catlayanlardir belki cnm ablanın ilk aşılama mi ve onun sorun neydi ki çok soru sordum kusura bakma
Abbowwwwwwwwwinşallah canım 1 yıl duphaston kullandım. bıraktım 2 ay regl olmadık doktora gittim sonnra canım. keçi boynuzuyla soğan kürü kaldı bir yapmadığım onu da yapalım bakalım elektrikler gitti karanlıkta pc ışığyla yazıyorum canımm :)
belkide..
ablamın ilk değildi 4tü sanırım, uzun zaman geçti
bulunduğu ilçedeki dr rahim filmini yanlış yorumlamış, anlamamış yada
sora izmirde ege ünv tüp bebek merkezinde laporoskopi oldu, yapışıklıklar warmış rahimde
sora hemen aşılama yapıldı tuttu o da
ablamda hiç bi sorun yoktu normalde,eniştemde de
ama meğer warmış..
sorabilirsin canım sorun değil:) elimden geldiince cevaplarım..
Abbowwwwwwwww
Caktirmadan yedir pekmezi nasılsa yiyormuş soğan için bisey diyemeyecegim
canım özel mesaj kutun doluymuş yollayamıyorum cevap canım .yiyecek gariiiiiiiiiiii
Canım drm hsg istemeden aşılama yapalım dedi bana da bu kafamı çok karışırdı benim de ısrarla gerek yoook senin için dedi alanında iyi bi hekim acemi falan desem
Aşılama olmazda dr değiştircem zaten canıme sen yinede başka bi drun da fikrini al istersen
Canım sağlıkla al kucağına meleğini hayırlı evlat olur ins bana büyük umut oldunuz teşekkür ederim ilgi gösterip yazdigin için rahat olmaya çalışıyorum ana düşünmemek imkânsız bebeğinizin cinsiyeti belli mi erkek mi birde nerde yaptırdınız acabaCanım öncelikle bu zorlu yolda şans diliyorum. Bende sen gibi doktora gittim ilaçlar kullandım banada değerlerimden dolayı aşılama yapılmasının şart olduğunu normal yolla hamile kalamayacağımı söyledi. Çok şükür ilk aşılamadada hamile kaldım şu an 22 haftalık hamileyim inşallah Allahım sanada nasip eder. En önemli etken stresten üzüntüden uzak durman stres gebeliği çok etkiliyormuş. Hsg filmiylede ilgili aklına çok fazla soru takılmasın benim doktorum daha önce ameliyat oldunmu hiç diye sormuştu eğer ameliyat olduysanız tüplerinizin tıkanma ihtimali varmış ama ameliyat olmadıysanız tüpler tıkalı olmazmış ve filme gerek kalmıyormuş. Bol şanslar.
Canım sağlıkla al kucağına meleğini hayırlı evlat olur ins bana büyük umut oldunuz teşekkür ederim ilgi gösterip yazdigin için rahat olmaya çalışıyorum ana düşünmemek imkânsız bebeğinizin cinsiyeti belli mi erkek mi birde nerde yaptırdınız acaba
Canım ben antalyada yaşıyorum. Burda gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım. Benim kızım olacak :) . Allah sanada nasip eder inşallah.Sen inanki bebişinde sana sıkıca tutunsun. Allah yardımcın olsun.
kuşum topiğin hayırlı ve bol bebişli olsun inşallaharkadaşların yazdıklarını okudum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah darısıda bizlere olsun inşallah rabbim dilesin yeterki canımmmmmmmm
Sağol canım aminnnnnnnnnnnn rabbim bizide görecek bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?