ayyy hadi hayırlısı...
hayali belirtilerimde yok yahuuu
bu ay yalnız bıraktılar beni
ben de hergün onu yapayım bunu pişireyim demekten yoruldum canımm
ben de karnıbahar düşünüyorum bakalım yanına yaparım bir şeyler...
bende var açıkcası :)))
göğüslerim yandan acımaya başladılar.
geçen ayda böyle olmuştu.
geliyo mu kırmızılar acaba
[ı]hu huuu kimse yokmuuuuu :))[/ı]
nedense bende de pek heyecan yok gibi yahuu
bende de yok cidden :)
bakalım sonumuz ne olacak..
akşama mönüde neler var hanımlarrr
ayy benim karnıbaharımda var...
offf yaa :))
çok şey yapmaya heveslenmişim..
her şeyi yapıyoruz..
ama bitek bebek yapmayı beceremedim
aa aklıma ne geldi kızlarrr.. ben evlenmeden önce hep eşimi hayal ederdımm yuzunu ellerımın arasına alıp uyduumu,aynen hayal ettıgım gıbı huyu suyu tipi boyu bırı cıktı karsıma...
şimdi de gelecek sene bu zamanlar bebeişlerımızın fotolarını burda ızledıımızı hayal edelım huzurla :) ya da ne bıleyım eşimize haber vericeiğimz zaman oldugu gıbı coşku ve sevıncı.. olucak ınanıyorum :)
bende de yok cidden :)
bakalım sonumuz ne olacak..
sonumuz bebek olcak inşaallah :) o kadar rahatız kii 3 er 5 er dogururuz bu gidişle :) her yerımız cocuk kaynar :) kafayı saçı fılan yolarız umutsuz ev kadınlarındakı elif gıbı hahaha :)
merhaba arkadaşlar. heyecanla günlerimizin geçmesini
bekliyoruz. bende ilk bebeğim gibi heyecanlıyım.
galiba çok kafaya takıyorum.göğüslerimi kontrol ediyorum.
kasıklarımı kontrol ediyorum
aa kendime kızıyorum.
ateş ilçme yöntemini biliyormusun oflu anlatırmısın.
örneğin dün ateşim 36.5 idi bu gün 36.3 ben bugün yumurtluyormuyum.
yoksa yumurtlamayı geçirdim mi.
kızlar evlerınde olanlar şimdi ,dierleimizde akşam eve gıdınce, tek başına ,içinde bebeği warmış gibi bunu izlesin :
bebek dogmadan önce allahla konusur - YouTube
teşekkür ederim .ozaman bu akşam benim işim var.Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin göbekte olduğunu işaret eder
oku bakalım :)
teşekkür ederim .ozaman bu akşam benim işim var.
eşimi ankaraya gitmemeye ikna edebilirsem.
bugünü kaçırırsak gelecek aya kalırız.
ben bunu izledim çok güzelll........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?