Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim cnm evet eşim işte bugün varmı bi belirtin falan az kalmış bata:44:

Şimdilik belirti diyebileceğim pek birşey yok, eğer hamiş kalırsam o zaman şuan hissettiklerime belirti diyebilirim
Yanlız yüzümde sivilce çıktı yinee
Bittimi senin ovulasyon?

Şimdilik belirti diyebileceğim pek birşey yok, eğer hamiş kalırsam o zaman şuan hissettiklerime belirti diyebilirim
Yanlız yüzümde sivilce çıktı yinee
Bittimi senin ovulasyon?

bilmiyorumki canım bittimi adetin 14.günü uzayan akıntıyı gördüm ama azdı şimdide adetin 19.günündeyim akıntı olduğu günmü yumurtlama oluyo :44:

bilmiyorumki canım bittimi adetin 14.günü uzayan akıntıyı gördüm ama azdı şimdide adetin 19.günündeyim akıntı olduğu günmü yumurtlama oluyo :44:

Sanırım öyle, akıntı olduğunda yumurtlama oluyor diye biliyorum bende :44: 14. günden bu yana olan günleri değerlendirmişsinizdir inşallah canım, gerisi Allaha kalmış

merhaba kızlar. benim bata daha 5 gün var ama evde duran gebelik testleri bana batmaya başladı. testleri kullanıp bitirirsem rahatlarım günü gelince yenisini alır yaparım diye düşündüm. dün akşam, bu sabah, bu akşam olmak üzere test yaptım da yaptım bu son yaptığım silik ötesi ikinci bir çizgi çıktı. çoook heyecanlandım doğrusu. :18::18::18:ama 1 nisana kadar test almayacağım inşallah:))

1 nisana kadar sabredebilecekmisin? Bence hayııırrr, hele ki o silik çizgiyi gördükten sonra çook zor canım
Hayırlısı olsun hakkında, inşallah güzel haberlerini alırız

Ayhh nihayett Nasılsın şekerim? Bittimi soğan?

son 2 günüm canım ikinci ay uyguluyorum şimdi.
10 gündü de aslında ben 7 gün yaptım bakalım hayırlısı bir sorun varmı bilmiyorum ya gerçi

BAT ta yaklaştı öyle garip bekleyişlerdeyim

senden ne haber tatlımm

1 nisana kadar sabredebilecekmisin? Bence hayııırrr, hele ki o silik çizgiyi gördükten sonra çook zor canım
Hayırlısı olsun hakkında, inşallah güzel haberlerini alırız

bilmiyorum durup durup hayal görmüş olabilir miyim diye şaşı bak şaşır şeklinde teste bakıyorum. inşallah tast falan bozuk değildir de :)) bilmiyorum evim eczaneye çook uzak. akşama kadar da işteyim. işe yakın eczane de yok. sabretmeye çalışacağım
inşallah şu güzel kutlu doğum ayında hepimiz hayırlı güzel haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…