kesinlikle zor tuttum kendimi ağlamamak için...harika değil mi :) 3 kez izledim 3 ünde de hüngür şakırt ağladım iyiki evdeydim :)
oflum topiğin hayırlı olsun yeni gördüm
kızlar evlerınde olanlar şimdi ,dierleimizde akşam eve gıdınce, tek başına ,içinde bebeği warmış gibi bunu izlesin :
bebek dogmadan önce allahla konusur - YouTube
kızlar evlerınde olanlar şimdi ,dierleimizde akşam eve gıdınce, tek başına ,içinde bebeği warmış gibi bunu izlesin :
mart ayı umudu benim içinde bitti çok canım sıkıldı artık umudumuz nisan.
[video=youtube;qVzSVYMQge0]http://www.youtube.com/watch?v=qVzSVYMQge0[/video]
bakar mısınızzz şuna yaa
insallah bu güzelliği hepimiz hayırlısıyla yaşarız.
benim bir oğlumvar bu güzellik anlatılacak kelime bulamıyorum.
ama ikinci hemen olmaya bilir. tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum
işim zor. rabbim ne olur ne olur hepimizin yüzünü güldür.
size böle videoları yasaklıyorum aaaaaaaaaaaakendi kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil bu kızlar düşünmemeye çalışıp kafamızı rahatlatmak daha doğru hoş aklımızdan hiç çıkmıyor ama bu şekilde de körüklemeyelim kendimizi daha çok zarar veriyoruz
ayy canım benım..üzdüm seni istemedenanneliğin hoş duygularıyla onları çağırmak ıstedım.. ağlama sen..
cnm gerçekten insana bi heycan geliyo benim bat 1 nisan çok az kaldı bakalım hayırlısı artık cnm
cnm benim ya rabbim yardıncınız olsun deprem zor gerçekten şimdi nerde kalıyosunuz evinize girebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?