Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube;qVzSVYMQge0]http://www.youtube.com/watch?v=qVzSVYMQge0[/video]

bakar mısınızzz şuna yaa

[video=youtube;qVzSVYMQge0]http://www.youtube.com/watch?v=qVzSVYMQge0[/video]

bakar mısınızzz şuna yaa

insallah bu güzelliği hepimiz hayırlısıyla yaşarız.
benim bir oğlumvar bu güzellik anlatılacak kelime bulamıyorum.
ama ikinci hemen olmaya bilir. tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum
işim zor. rabbim ne olur ne olur hepimizin yüzünü güldür.

ayy gözlerim doldu ya (
İNşallahhh

size böle videoları yasaklıyorum aaaaaaaaaaaa kendi kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil bu kızlar düşünmemeye çalışıp kafamızı rahatlatmak daha doğru hoş aklımızdan hiç çıkmıyor ama bu şekilde de körüklemeyelim kendimizi daha çok zarar veriyoruz

bisde bi gün annecik olcasss ve bu uğraşlarımıza çook gülces o zaman.. annemınde 2.5 sene olmamıs sonra 3 tane :)
hiç o zamanları hatırlamaz " babanla şööle kartopu oynardık, bööle sınemaya giderdikk, oo tatıllere gıderdık " sankı bızsız hayat daha eglencelıymıs gibi :) hayatımızda her an çok güzel çok şükür harika eşlerimiz ailelerimiz arkadaşalrımız war :)

İyi akşamlar kızlar, geçmişi okudum güzel muhabbetler dönmüş topiğimizde :)
Ben bu aralar pek takılamıyorum çünkü 20'lik diş problemi çekiyorum, baş ağrım var ve yattığım yerde kalkasım yok sanki, o derece yorgun ve uykusuz gibiyim
Bu arada göğüslerim çok acıyor Dün sormuştum ne zaman başlar göğüsteki dolgunlaşmalar hassasiyetler diye, sağolsun cevaplamış arkadaşlar
Belirtimidir bilmiyorum bunu zaman gösterecek ama ilkkez göğüslerim böylesine şişti ve acıyor. Afedersiniz sütyeni çıkardığım anda gözlerim yaşla doluyor ):
Sonra bir karamsarlık... Bu ayda olmazsa doktora gidicem inşallah, hormon testleri falan filan... Bi yerden başlamak gerekiyor

ayy canım benım..üzdüm seni istemeden anneliğin hoş duygularıyla onları çağırmak ıstedım.. ağlama sen..

selam kızlar nasılsınız...bende bugun doktora gittim sagda bir tane yumoş buyumuye başlamış iyi dedi doktorum soldaki kücük kalmış bıraz ona moralim bozuldu iki gün sonra yine gitcem knt inş her şey yolunda gider...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...

herkese maerhaba kızlar dün aksam ıtıbarıyle mart ayı umudumu yıtırmıs ve nisan ayında tekrar aynı umutlrı yasamayacagıma soz vererek yenı topğeyazıyorum 6. ay da bosa gıttı artık umutlarm tukenıyor (

ayy canım benım..üzdüm seni istemeden anneliğin hoş duygularıyla onları çağırmak ıstedım.. ağlama sen..

yok kuzum benim için değil hepimiz için diyorum hepimiz kendimizi daha çok üzüyruz böyle olunca ama beeen hep mutlu olalım istiyoruumm

selam kızlar,
bu zamanlar niye geçmiyor düşünmeden olmuyo
günleri saymıyım diyorum bi bakıyourm kacıncı günüm derecem kaç derken buluyorum kendımı
sizler de benım gibi misiniz??

saol canım, depremi yaşadığımız evden çıkıp bir başka az hasarlı eve çıktık tatlım bakalım Allah sonumuzu hayır eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…