Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 yıl mı oldu canım
bir sorun falan mı var
evet mart ayında fitil kullanmıştım nisan ayında ise yumurtlama günlerini hesap ederek ilk bebek denemelerimiz başlamıştı.onun öncesinde 3 ay yumurtlama günleri hariç korunmasız ilişki vardı.
aslında sorun yoktu biz öyle zannediyorduk. eşim ilk evlendiğimiz aylarda bir sebepten dolayı spermiyogram yaptırmıştı ve sonuçlar normal değil süperdi. o yüzzden çok takmıyorduk vee benim adetler de düzenli. sonra deneme yapıyoruz yapıyoruz olmuyor eşim test yaptırdı ki morfoloji ve ileri hız çok kötü. sonra ben rahim filmi çektirdim bir tarafta hafif tıkanıklık varmış ve filmle açılmış ertesi 3 ay serophene verdi her seferinde 2-5 yumurtam oldu en düşük dozda olmasına rağmen sağlı sollu ama olmadı 3 ay sonra aşılamaya geçelim dedi doktor. haziran gibi de aşılama düşünüyoruz hız düşük olduğu için bunu deneyelim dedi doktor. nasip bakalım. İnşallah tüpe gerek kalmadan Rabbim bize de nasip eder..

belli olmuyor canım 28 29 30 32 değişiyor ama bu ay 14.günü uzayan akıntıyı gördüm olmuştur diye düşünüyorum :44:

haklısın canım
ama ben tuhafım ya nedense..
her aydan daha farklı sanki.

canım yaa (
hikayen baya uzun ve yorucu..
ALLAH SABIR VERSİN...
inşallah çok bekletmeden mucizeniz gelir..
benimde 2 düşüğüm var bekliyorum öyle.
her ay ayrı bir umut...
sonu hüsran olsa da yapacak bişey olmadığının farkındayım.
sadece RABBİMİN OL demesini beklemekten başka çare yok..
elbet gideceğiz doktorlara...
ama RABBİm istemedikçe bişey olmuyor

Peki neden eşinin ilk test sonuçları çok iyiydi? Yanlışmışmıymış? :26:

belli olmuyor canım 28 29 30 32 değişiyor ama bu ay 14.günü uzayan akıntıyı gördüm olmuştur diye düşünüyorum :44:

Hımm hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah, sende bekleme sürecine geçmiş bulunuyosun hoşgeldin aramıza

haklısın canım
ama ben tuhafım ya nedense..
her aydan daha farklı sanki.

İnşallah kalbine düşen gibi olur canım sonucunda

İnşallahh..
Allahım bizim de elimizi boş koymaz..

İNşallahhh canımmmmmmmmmmm
hepimizinnn inşallah.......

yok aynı yerde yaptırdı düşmüş neden düşmüş bilmiyoruz zaten sayı çok yüksek aynı eskisi gibi ama hız ve morfoloji düşük.

merhabalar;
siteye yeni üye oldum.uzun süredir siteyi takip ediyorum ve çok beğeniyorum.26 yaşındayım 10 aylık evliyim.evliliğimizin ilk 5 ayı korunduk 4-5 aydır da bebek düşünüyoruz.kontrol amaçlı dr gittim.herhangi bir sorun olmadığını bebeğimizin olabileceğini söyledi.yalnız bu ay ilk defa mensim 4 gün gecikmeli oldu.tüm hamilelik belirtilerini yaşadım .sürekli midem bulandı aş erdim ve halsizliğim oldu.kesin hamileyim dedim.koşarak gittim test aldım.eşimde çok heyecanlandı.ama ne yazık ki negatif çıktı.ertesi günde mens oldum.ama hala göğüslerim şiş ve ara ara midem bulanır gibi oluyor..kısmet inşallah bu ay hamile kalırım..birde önceleri 28 günde bir mens oluyordum 2 aydır 32 güne çıktı.bu ay gecikmeli oldum 34.günde lütfen yardımcı olun neden böyle oluyor.

Merhaba canım.. adet düzensizliği tedavisi gör bence cünkü benımde düzensizdi dr gittim düzenleyici ilaç verdi. adet düzensiz olunca yumurtlama günleri de ne zaman anlamak zor oluyor.

hoşgeldin canım aramıza....
korunmayı bıraktıktan sonra adet düzeninde aksamalar olabilir korkma.
umarım çok bekletmeden bebeğin gelir :))

Merhaba canım.. adet düzensizliği tedavisi gör bence cünkü benımde düzensizdi dr gittim düzenleyici ilaç verdi. adet düzensiz olunca yumurtlama günleri de ne zaman anlamak zor oluyor.

dr düzensizlik yok dedi ama bir kaç gün değişebilir dedi.4 gün geçmesi beni endişelendirdi.üstüne görme diyorlarya öylemiyim diye düşündümm.yakında dr gideceğim tekrar

dr düzensizlik yok dedi ama bir kaç gün değişebilir dedi.4 gün geçmesi beni endişelendirdi.üstüne görme diyorlarya öylemiyim diye düşündümm.yakında dr gideceğim tekrar

o işte dünyanın en zor günleri çok iyi bilirim arkadasım hıc stres yapma... kan testı yaptır rahatla yarın ıstersen ama rahat ol cünkü bilirim adet olmuyosun gün geciyo gebelik varmı yokmu birsürü soru işaretleri cok zordur cok

Tabi canım... Yardımcı olabiliriz inşallah

canım teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışman bile bana yetti:))) ben pokoluyum serephone kullandım bu ay 14 .gün kontrolde 3 yumurtan var 14 mm dedi reçete yazdı sora çatlatma iğnesi yazmış doktor 3 gün sora yap iğneyi dedi anlamadığım benim yumurtam büyümemiş yani bana göre öyle doktor neden çatlatma inesi verdi 3 günde 20 mm olamaz gibi geldi bana onu bi sorim dedim di :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…