günaydınnn canım.. yanlış olabilir canım çünkü kısırlık yokki sende 2 düşüğün var ama yine de faydası olabilir :)
Günaydın kızlar, bende erkenciyim bugün
Günaydın kızlar, bende erkenciyim bugün
güünaydıııınnnnnnnnnn :)
hayrettt öğlen mi olduu
ben her ihtimale almıştım da işte bakalım...
olmadı olmam muayene
iptal ederim
hahhahahaEşim kursa başladı 7'de kalkıyorum. Hatırlıyomusun geçenlerde ah etmiştim keşke benim eşimde erkenden işe gitse bende erken kalkardım falan Sanırım çok içten istemişim nasib oldu hehehe
Bu arada erken kalktığım için dün ve bugün ateşimi ölçeyim dedim, dün 36.6 bugün 36.5 çıktı çok üzgünümSanırım bu ayda sonuç bende hüsran
günaydın tatlım bayadır karşılaşamıyorduk
çok az kalmış canım heyecan doruktadır şimdi :)) belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor ve yanıltabiliyor cnm inş hamilesindir tatlım
iyiyim canım sennn :))
umutlandırmak gibi olmasın benide dayı kızı görmüştü o ay gerçekten hamileydimmm .))))
hadi hayırlısı...
doktor işini sorma deliriyodum nerdeyse
iptal etme yinede git bakalım seni başka bölüme yönlendirir belkide.. ama inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan bu ay başarmış olursun :)
bilmem canım bakalııım :))Ohh maşallah kuzu sanaHadi bakalım bu ay olacak inşallah
fazla umutlanma yinede :)))evet cnm çok heycanlanıyorum düşünmek istemiyorum çünkü ben öyle düşününce hep gecikiyorum ve ümitleniyorum o yüzden boşvermeye çalışıyorum ama olmuyo ya
ayyyyyyyyy kız şimdi daha da bi heycan bastı beni neyse hayırlısı diyelim bakalım cnm sende inşallah düzgün bi doktor bulabilirsin seni anlayan..
fazla içten olmuş sanırım
bende 3 gündür ölçüyorum
36.2
36.4
36.5
Evet canım ben bu ara pek giremedim, dün gece açtım işte bugünde burdayım.. Artık bir işim olmadıkça sabahları gelirim
Bu hafta sonu sınav için yine memlekete gidiyoruz 2 gün yokum.. Nisan 1'de kan testi yaptırmayı düşünüyorum batım 3 nisan. Gebelik olsa kanda çıkar değilmi?
evet cnm çok heycanlanıyorum düşünmek istemiyorum çünkü ben öyle düşününce hep gecikiyorum ve ümitleniyorum o yüzden boşvermeye çalışıyorum ama olmuyo ya
elimizden geldiği kadar atmalıyız aslında bu fikri.. ama ne mümkün, inşallah olumlu olur canım
bilmem canım bakalııım :))
sabahları eşimi 7.20 da falan kaldırıyorum o zaman ölçüyorum..
umut dünyası işte...
ygs'ye mi giriyorsun canım sana şimdiden başarılar diliyorum, bende görevliyim sınavda.. inş olumlu sonuç ile dönersin memleketinden ay böyle batlar yaklaştıkça heyecan basıyor :)
oflucum ateş değerlerin gayet iyi bir kaç gün daha böyle giderse bebiş var diye düşünebiliriz şekerim :)) canım iyi doktor bulmak o kadar zorki hepsi birbirinden farklı, ve hasta psikolojisini anlamaktan çok uzak bazıları
en önemlisi bat günü işte...Yarında ölçücem yine düşüş varsa hepten kesicem umutları, hayırlısı bakalımBen 7'de ölçüyorum saat çalar çalmaz elime dereceyi alıyorum dediğin gibi umut dünyası işte
biliyo musun birde ayaklarım geri geri gidiyo.
bekle biraz ondan sonra git diyor.
iiçimden bi ses işte..
randevuyu iptal edesim var :26:
Evet canım eşimde bende Ygs'ye giriyoruzEşim önlisans mezunu, lisans için uğraşıcak. Bende önlisans için Hayırlısı bakalım
Kızlar bu arada sorumu tekrar edeyim sanırım görmediniz, bata 2 gün kala kanda gebelik mutlaka çıkarmı? Çünkü ona göre memlekette kalıcam. Abim hastanede çalışıyo ve doktoru ayarladı bu ayda gebelik olmazsa muayene edicek benim bu yüzden soruyorum :26:
en önemlisi bat günü işte...
yükselmesi sabit kalması...
off çok heyacanlıyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?