Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güünaydıııınnnnnnnnnn :)
hayrettt öğlen mi olduu

hahhahaha Eşim kursa başladı 7'de kalkıyorum. Hatırlıyomusun geçenlerde ah etmiştim keşke benim eşimde erkenden işe gitse bende erken kalkardım falan Sanırım çok içten istemişim nasib oldu hehehe
Bu arada erken kalktığım için dün ve bugün ateşimi ölçeyim dedim, dün 36.6 bugün 36.5 çıktı çok üzgünüm Sanırım bu ayda sonuç bende hüsran

ben her ihtimale almıştım da işte bakalım...
olmadı olmam muayene
iptal ederim

iptal etme yinede git bakalım seni başka bölüme yönlendirir belkide.. ama inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan bu ay başarmış olursun :)

fazla içten olmuş sanırım

bende 3 gündür ölçüyorum
36.2
36.4
36.5

günaydın tatlım bayadır karşılaşamıyorduk

Evet canım ben bu ara pek giremedim, dün gece açtım işte bugünde burdayım.. Artık bir işim olmadıkça sabahları gelirim
Bu hafta sonu sınav için yine memlekete gidiyoruz 2 gün yokum.. Nisan 1'de kan testi yaptırmayı düşünüyorum batım 3 nisan. Gebelik olsa kanda çıkar değilmi?

çok az kalmış canım heyecan doruktadır şimdi :)) belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor ve yanıltabiliyor cnm inş hamilesindir tatlım

evet cnm çok heycanlanıyorum düşünmek istemiyorum çünkü ben öyle düşününce hep gecikiyorum ve ümitleniyorum o yüzden boşvermeye çalışıyorum ama olmuyo ya
iyiyim canım sennn :))
umutlandırmak gibi olmasın benide dayı kızı görmüştü o ay gerçekten hamileydimmm .))))
hadi hayırlısı...
doktor işini sorma deliriyodum nerdeyse

ayyyyyyyyy kız şimdi daha da bi heycan bastı beni neyse hayırlısı diyelim bakalım cnm sende inşallah düzgün bi doktor bulabilirsin seni anlayan..

iptal etme yinede git bakalım seni başka bölüme yönlendirir belkide.. ama inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan bu ay başarmış olursun :)

biliyo musun birde ayaklarım geri geri gidiyo.
bekle biraz ondan sonra git diyor.
iiçimden bi ses işte..
randevuyu iptal edesim var :26:

Ohh maşallah kuzu sana Hadi bakalım bu ay olacak inşallah
bilmem canım bakalııım :))
sabahları eşimi 7.20 da falan kaldırıyorum o zaman ölçüyorum..
umut dünyası işte...

fazla umutlanma yinede :)))
bende dün gece kendimi gebe gördüm karnım şişşşş..
ayy bakıyorum sağ tarafa doğru daha büyük...
bu sağdaa kız mı erkek mi diye düşünüyorum

fazla içten olmuş sanırım

bende 3 gündür ölçüyorum
36.2
36.4
36.5

oflucum ateş değerlerin gayet iyi bir kaç gün daha böyle giderse bebiş var diye düşünebiliriz şekerim :)) canım iyi doktor bulmak o kadar zorki hepsi birbirinden farklı, ve hasta psikolojisini anlamaktan çok uzak bazıları

ygs'ye mi giriyorsun canım sana şimdiden başarılar diliyorum, bende görevliyim sınavda.. inş olumlu sonuç ile dönersin memleketinden ay böyle batlar yaklaştıkça heyecan basıyor :)

bilmem canım bakalııım :))
sabahları eşimi 7.20 da falan kaldırıyorum o zaman ölçüyorum..
umut dünyası işte...

Yarında ölçücem yine düşüş varsa hepten kesicem umutları, hayırlısı bakalım Ben 7'de ölçüyorum saat çalar çalmaz elime dereceyi alıyorum dediğin gibi umut dünyası işte

ygs'ye mi giriyorsun canım sana şimdiden başarılar diliyorum, bende görevliyim sınavda.. inş olumlu sonuç ile dönersin memleketinden ay böyle batlar yaklaştıkça heyecan basıyor :)

Evet canım eşimde bende Ygs'ye giriyoruz Eşim önlisans mezunu, lisans için uğraşıcak. Bende önlisans için Hayırlısı bakalım
Kızlar bu arada sorumu tekrar edeyim sanırım görmediniz, bata 2 gün kala kanda gebelik mutlaka çıkarmı? Çünkü ona göre memlekette kalıcam. Abim hastanede çalışıyo ve doktoru ayarladı bu ayda gebelik olmazsa muayene edicek benim bu yüzden soruyorum :26:

inşallah canım bata 5 gün kaldı.
hatta en erken 3 gün.
geçen ay 26. günde gelmişti.
ve 13. gün yumurtlama oldu.
26.27.28. gün en geç gelmesi lazım :)

doktor konusuna gelince deli ediyolar beni.
doktor arıyorum resmen araştırma hastanelerinde.

Yarında ölçücem yine düşüş varsa hepten kesicem umutları, hayırlısı bakalım Ben 7'de ölçüyorum saat çalar çalmaz elime dereceyi alıyorum dediğin gibi umut dünyası işte
en önemlisi bat günü işte...
yükselmesi sabit kalması...
off çok heyacanlıyaa

biliyo musun birde ayaklarım geri geri gidiyo.
bekle biraz ondan sonra git diyor.
iiçimden bi ses işte..
randevuyu iptal edesim var :26:

bazen insan heyacan dolu oluyor hemen gideyim şunu yapayım bunu yapayım ama bazen de tam tersi hiçbir şey yapasın gelmiyor kendi haline bırakmak geliyor içinden.. istersen sonraki ay git bu ay olmazsa.. bende ilk aylarda hemen kan testi yaptırasım vardı ama artık kan testini günüm geçmeden istemiyorum, insan hayal kırıklığı yaşadıkça yapmamaya başlıyor galiba..
ay inşallah biter ya bu günler başka heyecanların peşinde koşarız artık.. bebeğimiz kaç gram oldu, kızmıydı erkek miydi, pembe mi alsam mavi mii:)) ayy düşünmesi bile ne güzel Allahım bizede nasip et

Kızlar benim adet tarihim ayın 1 'i muhtemelen.Dün dayanamadım test aldım 5-6 gün var ama test yaptım ve negatif.Daha idrarda çıkması için çok mu erken yoksa bu ayda mı yok?Üzülüyorum sadece,sanırım bu ayda bebiş yok

çıkar tabi canım :))
hadi hayırlısııı :)

en önemlisi bat günü işte...
yükselmesi sabit kalması...
off çok heyacanlıyaa

Ben geçen ay regl olduğum günün sabahında ölçmüştüm sadece, ve 36,0 dereceydi. Dedim bugün kesin gelir kırmızılar nitekimde öyle oldu. Ateş ölçmek işe yarıyor en azından kökten çözüm test yapmıyosun, belitilerinin boş olduğunu biliyorsun ama çok acı koyuyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…