Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3 günde 20 mm olma ihtimali var demekki canım yaa doktorun öyle söylediğine göre vardır bir bildiği :)... Bu konuda pek bilgim yok ama seninde kafanı kurcalamasın rahat olmaya çalış. Yumurtalarının gelişmesini istiyorsan faydalı kürler var onlardan uygulayabilirsin canım gerçekten çok iyi geliyor... Hatta 20 mm. geçenler o kadar çok ki.. İnşallah senin yumoşlarda büyümüşlerdir canım

inşallah hepimizinkiler büyür :))) ve büyüsünlerde artık aman bu doktorlara akıl sır ermiyo ya umut varmı die düşünmekten sıkıldım neyse sabrın sonu selametttir

canım benımkıde cok büyümüş 24mm

yaa arkadaşlar biraz alakasız olacak ama kaç aylık evli olduğunuzu yada kaç aylık hamile olduğunuzu gösteren tabloyu nasıl yapıyorsunuz????

günaydınnnnnnn kızlar....
mutlu huzurlu bir gün olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gün gün gün ay ay ay dın dın dın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn herkesciklere benden çayyy yok ya öyle değildi herkesciklere benden mutlu günleeeeeeeeeerrrrrrrrr

gün gün gün ay ay ay dın dın dın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn herkesciklere benden çayyy yok ya öyle değildi herkesciklere benden mutlu günleeeeeeeeeerrrrrrrrr
günaydın balımmmmmmmm :)))
valla şöyle kahjvaltı sofrası kurulsa da yesekkk

geldiğimde konuşuruz inş, oflucummmm okula doğru yol almalıyım da

fermicim de burada öpüyorummmm çoookkkk

bensiz kaynatın bakalımmmmm
hadii bebeğim görüşürüzzzzzzzzz
iyi derslerrrr :)))

60gelsin kuzuumm sen nerye ben orya yahu kovalaşıp duruyoruz

günaydın balımmmmmmmm :)))
valla şöyle kahjvaltı sofrası kurulsa da yesekkk

hadii bebeğim görüşürüzzzzzzzzz
iyi derslerrrr :)))

o zaman ben kaçar şekerim kahvaltı sofrasını kurmazsam eşim beni vuracak akşama görüşürüüüzzz

kızlar bişey sorucamm size ben bugüm bi eğitim araştırma hastanesine gidicem.
adı da kanuni sultan süleyman e.a.h. bugün orda işim var gitmişken randevu aldım ama inferlite polik. boştu oraya aldım...
tahlillerimi falan göstericem pıhtılş. flan onu sorcam.
yanlış yere mi aldım acaba

günaydın canlarım nasılsınız?

bat yaklaşıyo ya çok az kaldı benimkine de pazar gününü bekliyorum bakalım nolcak belirti filan da yok ya benim ilk hamileliğimde de belirti olmamıştı zaten o yüzden belirti beklemicem ablam rüyasında görmüş ben hamileymişim doktora gidiyomuşum ayyy boşuna heycanlanmakta istemiyorum bekleyip görelim hayırlısı inşallah...

oflucum okudum birazcık yaşadıklarını bu doktorlar böyle başlarından atmayı ne kadar seviyo 3.düşükten sonra gelmiş zaten insan onu yapmayım diye çabalıyo gıcık doktorlar nolcak...

günaydınnn canım.. yanlış olabilir canım çünkü kısırlık yokki sende 2 düşüğün var ama yine de faydası olabilir :)

çok az kalmış canım heyecan doruktadır şimdi :)) belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor ve yanıltabiliyor cnm inş hamilesindir tatlım

iyiyim canım sennn :))
umutlandırmak gibi olmasın benide dayı kızı görmüştü o ay gerçekten hamileydimmm .))))
hadi hayırlısı...
doktor işini sorma deliriyodum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…