canım teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışman bile bana yetti:))) ben pokoluyum serephone kullandım bu ay 14 .gün kontrolde 3 yumurtan var 14 mm dedi reçete yazdı sora çatlatma iğnesi yazmış doktor 3 gün sora yap iğneyi dedi anlamadığım benim yumurtam büyümemiş yani bana göre öyle doktor neden çatlatma inesi verdi 3 günde 20 mm olamaz gibi geldi bana onu bi sorim dedim di :)))
3 günde 20 mm olma ihtimali var demekki canım yaa doktorun öyle söylediğine göre vardır bir bildiği :)... Bu konuda pek bilgim yok ama seninde kafanı kurcalamasın rahat olmaya çalış. Yumurtalarının gelişmesini istiyorsan faydalı kürler var onlardan uygulayabilirsin canım gerçekten çok iyi geliyor... Hatta 20 mm. geçenler o kadar çok ki.. İnşallah senin yumoşlarda büyümüşlerdir canım
inşallah hepimizinkiler büyür :))) ve büyüsünlerde artık aman bu doktorlara akıl sır ermiyo ya umut varmı die düşünmekten sıkıldım neyse sabrın sonu selametttir
canım teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışman bile bana yetti:))) ben pokoluyum serephone kullandım bu ay 14 .gün kontrolde 3 yumurtan var 14 mm dedi reçete yazdı sora çatlatma iğnesi yazmış doktor 3 gün sora yap iğneyi dedi anlamadığım benim yumurtam büyümemiş yani bana göre öyle doktor neden çatlatma inesi verdi 3 günde 20 mm olamaz gibi geldi bana onu bi sorim dedim di :)))
günaydınnnnnnn kızlar....
mutlu huzurlu bir gün olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnn kızlar....
mutlu huzurlu bir gün olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarr bacularrr
accık işlerim varr, günaydın deyippp kaçayımmmm
kolay gelsin bacummmm
günaydın balımmmmmmmm :)))gün gün gün ay ay ay dın dın dın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn herkesciklere benden çayyy yok ya öyle değildi herkesciklere benden mutlu günleeeeeeeeeerrrrrrrrr
hadii bebeğim görüşürüzzzzzzzzz
geldiğimde konuşuruz inş, oflucummmmokula doğru yol almalıyım da
fermicim de burada öpüyorummmm çoookkkk
bensiz kaynatın bakalımmmmm
60gelsin kuzuumm sen nerye ben orya yahukovalaşıp duruyoruz
günaydın balımmmmmmmm :)))
valla şöyle kahjvaltı sofrası kurulsa da yesekkk
hadii bebeğim görüşürüzzzzzzzzz
iyi derslerrrr :)))
kızlar bişey sorucamm size ben bugüm bi eğitim araştırma hastanesine gidicem.
adı da kanuni sultan süleyman e.a.h. bugün orda işim var gitmişken randevu aldım ama inferlite polik. boştu oraya aldım...
tahlillerimi falan göstericem pıhtılş. flan onu sorcam.
yanlış yere mi aldım acaba
günaydın canlarım nasılsınız?
bat yaklaşıyo ya çok az kaldı benimkine de pazar gününü bekliyorum bakalım nolcak belirti filan da yok ya benim ilk hamileliğimde de belirti olmamıştı zaten o yüzden belirti beklemicem ablam rüyasında görmüş ben hamileymişim doktora gidiyomuşum ayyy boşuna heycanlanmakta istemiyorum bekleyip görelim hayırlısı inşallah...
oflucum okudum birazcık yaşadıklarını bu doktorlar böyle başlarından atmayı ne kadar seviyo 3.düşükten sonra gelmiş zaten insan onu yapmayım diye çabalıyo gıcık doktorlar nolcak...
günaydın canlarım nasılsınız?
bat yaklaşıyo ya çok az kaldı benimkine de pazar gününü bekliyorum bakalım nolcak belirti filan da yok ya benim ilk hamileliğimde de belirti olmamıştı zaten o yüzden belirti beklemicem ablam rüyasında görmüş ben hamileymişim doktora gidiyomuşum ayyy boşuna heycanlanmakta istemiyorum bekleyip görelim hayırlısı inşallah...
oflucum okudum birazcık yaşadıklarını bu doktorlar böyle başlarından atmayı ne kadar seviyo 3.düşükten sonra gelmiş zaten insan onu yapmayım diye çabalıyo gıcık doktorlar nolcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?