dün eşim diyo ki.bazen insan heyacan dolu oluyor hemen gideyim şunu yapayım bunu yapayım ama bazen de tam tersi hiçbir şey yapasın gelmiyor kendi haline bırakmak geliyor içinden.. istersen sonraki ay git bu ay olmazsa.. bende ilk aylarda hemen kan testi yaptırasım vardı ama artık kan testini günüm geçmeden istemiyorum, insan hayal kırıklığı yaşadıkça yapmamaya başlıyor galiba..
ay inşallah biter ya bu günler başka heyecanların peşinde koşarız artık.. bebeğimiz kaç gram oldu, kızmıydı erkek miydi, pembe mi alsam mavi mii:)) ayy düşünmesi bile ne güzel Allahım bizede nasip et
Kızlar benim adet tarihim ayın 1 'i muhtemelen.Dün dayanamadım test aldım 5-6 gün var ama test yaptım ve negatif.Daha idrarda çıkması için çok mu erken yoksa bu ayda mı yok?Üzülüyorum sadece,sanırım bu ayda bebiş yok
Kızlar benim adet tarihim ayın 1 'i muhtemelen.Dün dayanamadım test aldım 5-6 gün var ama test yaptım ve negatif.Daha idrarda çıkması için çok mu erken yoksa bu ayda mı yok?Üzülüyorum sadece,sanırım bu ayda bebiş yok
bazen insan heyacan dolu oluyor hemen gideyim şunu yapayım bunu yapayım ama bazen de tam tersi hiçbir şey yapasın gelmiyor kendi haline bırakmak geliyor içinden.. istersen sonraki ay git bu ay olmazsa.. bende ilk aylarda hemen kan testi yaptırasım vardı ama artık kan testini günüm geçmeden istemiyorum, insan hayal kırıklığı yaşadıkça yapmamaya başlıyor galiba..
ay inşallah biter ya bu günler başka heyecanların peşinde koşarız artık.. bebeğimiz kaç gram oldu, kızmıydı erkek miydi, pembe mi alsam mavi mii:)) ayy düşünmesi bile ne güzel Allahım bizede nasip et
çıkar tabi canım :))
hadi hayırlısııı :)
Ben geçen ay regl olduğum günün sabahında ölçmüştüm sadece, ve 36,0 dereceydi. Dedim bugün kesin gelir kırmızılar nitekimde öyle oldu. Ateş ölçmek işe yarıyor en azından kökten çözüm test yapmıyosun, belitilerinin boş olduğunu biliyorsun ama çok acı koyuyor insana
Geçen ayda bu şekilde yükselme olmuşmuydu canım ateşinde?
Evet canım eşimde bende Ygs'ye giriyoruzEşim önlisans mezunu, lisans için uğraşıcak. Bende önlisans için Hayırlısı bakalım
Kızlar bu arada sorumu tekrar edeyim sanırım görmediniz, bata 2 gün kala kanda gebelik mutlaka çıkarmı? Çünkü ona göre memlekette kalıcam. Abim hastanede çalışıyo ve doktoru ayarladı bu ayda gebelik olmazsa muayene edicek benim bu yüzden soruyorum :26:
oflu nasılsın uzun zamandır senı arıyodum buldum sonunda .
geçen ayı hiç hatırlamıyorum canım adet erken geldiği için bi yorum yapamıcam.
devamlı da ölçmemiştim.
işte bu ay meraktan bakıyorum öyle..
bakalım ölçelim bikaç gün daha...
dayanamazsam cuma test yapsam mı
geçen ayı hiç hatırlamıyorum canım adet erken geldiği için bi yorum yapamıcam.
devamlı da ölçmemiştim.
işte bu ay meraktan bakıyorum öyle..
bakalım ölçelim bikaç gün daha...
dayanamazsam cuma test yapsam mı
size başarılar :)) çıkar canım eğer gebelik varsa.. muayene olman iyi olur canım insanın sabrı kalmıyor artık
iyiyim canım sağol sen nasılsın...... :)
canım eşler bize göre çok rahat oluyorlar onlar yapısı gereği öyle.. ben bu ay olmazsa başka yollara yöneleceğim klomen kullanıcam öyle de olmazsa hemen rahim filmi istiyorum :)
ya ben ateşimi kulaktan ölçüyorum o da çok daha düşük oluyor :) benim bu ay baya tuhaf herhalde geç yumurtladım yada iki kez yumurtladım bilemiyorum geç olduysa tutması zor sanırım çalışmalar bakımından hayırlısı.. bir dahaki ay dil altından ölçüm yapıcam gerçekten etkili bir yol.. hamişlerin ateş tabloları diye bir topicte bakmıştımda fikir veriyor yani..
biraz daha sabret canım bence
bende iyiyim canım ne olsun işte ugrasıyorum.
Cuma erken pazar günü yapSen bu ay ovu. günlerini değerlendirdin, kür yaptın yedin, ufak efek belirtiler var, ateşinde yükseliyor!!!! Bu kadar artıdan sonra pozitifide görürsün gibime geliyor canım
Teşekkür ederim öğretmenimBuradaki doktorlar hiç ilgilenmiyorlar tanıdıkta olmayınca e birde kalabalık devlet hastanesi sonuçta en son gittiğim doktor muayene etme gereği bile duymadan fitil yazdı gönderdi
Normalde 1 sene olmadan bakmıyorlar ama abim aracılığı ile torpilliyim. Yoruldum artık heray aynı şeyleri yaşamaktanEn azından neyim var neyim yok bileyim
bende iyiyim canım ne olsun işte ugrasıyorum.
Seni hatırlıyorum hapsuu :) Yanılmıyorsam oflunun açtığı kasım topiğinde hamiş kalmıştın :44: Zaman ne kadarda çabuk geçiyorSeninde günlerin azalmış Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım Bizler daha umut topicklerinde gezeliyoruz inşallah birgün anne topicklerinide görürüz Dua et olurmu? =) Bu arada eski nickim UmutSunuz'du belki hatırlarsın...
evet canım oflunun topiğinde hamile kalmıstım . hatırladım bende sizi evet zaman cok hızlı gecıyor ınsan farkedemiyor bıle . canım dualarım hep sizinle inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavusursunuz.
demekki benim bebeğim düşmeseydi...
22 hafta 1 günlük olacaktı....
demekki benim bebeğim düşmeseydi...
22 hafta 1 günlük olacaktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?