evet canım oflunun topiğinde hamile kalmıstım . hatırladım bende sizi evet zaman cok hızlı gecıyor ınsan farkedemiyor bıle . canım dualarım hep sizinle inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavusursunuz.
2 gebeliğimide adetten 2 gün önce öğrendim ben.
bilmem cuma günü yapasım var.
testim yok ama almak istiyorummmmm...
birde 13. gün yumurtla olduğuna göre 26. 27. günde gelebilir bu adet.
adet verilerine göre 3 haftalık gebeyim
evet canım oflunun topiğinde hamile kalmıstım . hatırladım bende sizi evet zaman cok hızlı gecıyor ınsan farkedemiyor bıle . canım dualarım hep sizinle inşallah tez zamanda hamile kalır sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavusursunuz.
:)) ya doktordan doktora gerçekten değişiyor benim en son gittiğim doktor şeker gibi adamdı, ben birde erkek doktorları daha iyi buluyorum çünkü olaya duygusal bakmıyor bayanlar gibi, gittiğim bir bayn doktor daha çok gençsin yeni evlisin faaln filan beni daha çok sinir etmişti.. son gittiğim doktor bu ay olmazsa gel ilaç verelim dedi normalde biz 1 yıldan önce tedavi uygulamıyoruz ama madem çok istiyorsun gel dedi bakalım başta sıcak bakmamıştım ama şimdi kararlıyım gideceğim bu ay da olmazsa.. çünkü ne kadar dikkat etsemde galiba yumurta günlerini kaçırıyorum geçen ayları adet gününe göre yumurtlama gününü hesap ettiğimde hep kaçırmışım doktor kontrolünde daha iyi olur belki.. bir umut
öyle tabi..üzülme tatlım.. demişler ya hayır gibi görünende şer, şer gibi görünende hayır arayınız.. bu söze çok inanıyorum, inş bizde hayırlısıyla hamiş kalacağız
aynen çok üzülüyorum..canım hıc bunları dusunup hesaplama kendin üzmekten başka bır işe yaramıyor malesef. benimde ilk kaybım yasasaydı bır bucuk yasında olacaktı. hersey kısmet zamanı gelınce olucak moralını bozma ne olur
beraber görelim isterimmmmmSen bilirsin canım inşallah çift çizgiyi görürsün mübarek günde :)
Amiiin inşallah Sağolasın canım
Ah ne güzel, inşallah banada öyle bi doktor denk gelirBencede bu ayda olmazsa ki inşallah olur, git mutlaka.. Hem ne güzel doktorda gel demiş kaçırma bu fırsatı
Sen bilirsin canım inşallah çift çizgiyi görürsün mübarek günde :)
Amiiin inşallah Sağolasın canım
Ah ne güzel, inşallah banada öyle bi doktor denk gelirBencede bu ayda olmazsa ki inşallah olur, git mutlaka.. Hem ne güzel doktorda gel demiş kaçırma bu fırsatı
Canım üzülme, belkide sağlıklı olmayacaktı? Rabbim hayırlısı değilmişki nasib etmedi
canım sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini hamilelik nasıl gidiyor?
inşallah canım çünkü doktor çok önemli insana moral veriyor.. bazılarıda daha çok sinir edip moralini alt üst ediyor.
öyle tabi..
sabretmek var sadce...
aynen çok üzülüyorum..
ama elden bişey gelmiyo..
beraber görelim isterimmmmm
amin canım . hamilelik zor canım plaentam aşağıda oldugundna baya bir yasaklıyım yukarı cıkmasını beklıyoruz cıkarsa normal doğum yapacagım beklemedeyım suan. bunun dışında iyi gidiyor
Aynen öyle, eskiden ne iyimiş değilmi, anneannelerimiz çok çok seneler önce neyin ne olduğunu bilmeden yaşayıp gidiyorlarmış, tüm streslerden uzak ne ateş ölçme, ne ovu. testi, ne yumurtlama hesaplama ohh ne güzel, sonrada 9- 10 çocuk ondan oluyodu demekkiBiz çok takıyoruz olmuyo işteee :27:
Ahh canım inşallah ya çok isterim çooook
Aynen öyle, eskiden ne iyimiş değilmi, anneannelerimiz çok çok seneler önce neyin ne olduğunu bilmeden yaşayıp gidiyorlarmış, tüm streslerden uzak ne ateş ölçme, ne ovu. testi, ne yumurtlama hesaplama ohh ne güzel, sonrada 9- 10 çocuk ondan oluyodu demekkiBiz çok takıyoruz olmuyo işteee :27:
kesinlikle canım buna bende çok inanıyorum çok takıyoruz, çok biliyoruz.. ben geçen aylara göre bu ay biraz daha rahat gibiyim ama bilemiyorum, mesala sol kasığıma arada bir ağrı giriyor hemen kızıyorum kendime bunu sen istiyorsun beynin yapıyor diye :)) ya kendimle kavga ediyorum hissetme, dinleme, düşünme diye :)) biri iç seslerimi dinlese ortaya komedi filmi çıkar
İnşallahhh bakalım ben bugün test alırım belkii
kesinlikle canım buna bende çok inanıyorum çok takıyoruz, çok biliyoruz.. ben geçen aylara göre bu ay biraz daha rahat gibiyim ama bilemiyorum, mesala sol kasığıma arada bir ağrı giriyor hemen kızıyorum kendime bunu sen istiyorsun beynin yapıyor diye :)) ya kendimle kavga ediyorum hissetme, dinleme, düşünme diye :)) biri iç seslerimi dinlese ortaya komedi filmi çıkar
canım üşütmüş olabilirsin doktora git en ufak enfeksiyon bile engel olabilirmiş gebeliğe öyle duydum ben.Bizler tam dayaklığız işteee
Bu arada çok sık idrara çıkmak hastalıkmıdır? Ben sıvıları fazla tüketmediğim halde çok sık idrara çıkıyorum. En az 2-3 saatte bir, günde 7'yi buluyorBirde aniden geliyor ve sıkıştırıyor Evlenmeden önce hiç böyle olmazdı evlendim evleneli böyleyim sizde oluyomu böyle şeyler kızlar :26:
canım üşütmüş olabilirsin doktora git en ufak enfeksiyon bile engel olabilirmiş gebeliğe öyle duydum ben.
ay bende 7 aydır evliyim bende enfeksiyon geçirdim ve sık sık giderim.artık kadınların neden çabuk yıprandığını anlıyorum kaşıntı kasık ağrısı sık sık wc çıkma bilmezdim bunlar başlangış sanki böyle böyle yıpratıyor bizleri.Canım evleneli 7. aya giriyoruz 7 aydır bu böyle :S Doktora gittim zaten vajinal enfeksiyon şikayeti ile. Jinekolojik muayene oldum fitil ve antibiyotik kullandım. Smear sonucuda normal çıktı ama gel gelelim bu sık idrara çıkma kesilmedi hiçBen evlenmeden önce günde 2'den fazla gittiğimi hatırlamam şimdi böyle sık sık gitmek çok zor geliyor
ay bende 7 aydır evliyim bende enfeksiyon geçirdim ve sık sık giderim.artık kadınların neden çabuk yıprandığını anlıyorum kaşıntı kasık ağrısı sık sık wc çıkma bilmezdim bunlar başlangış sanki böyle böyle yıpratıyor bizleri.
evet bende istiyordum hatta buraya burdan girdim 2 ay denedik hep negatif çıktı tabi ben kara cahilmişim burda öğrendim.çok paniklemiştim sorun mu var diye oturdum hesapladım ilk ay ailem vardı evde yumurtla dönemiymiş tabiki birleşme olmadı.ikinci ay şehirdışındaydım iş nedeniyle oda yumurtlamaymış yine olmadı.burda öğrendim yumurtlamayı ovu günlerini daha neler neler :))))
bu ayda enfeksiyon olmuş ilişki yasaktı fitil bitene kadar sende yaşamışsın biliyorsun bakalım umut hep var.yaş 30 bu arada.benle evlenen hatta benden snra evlenen 5 arkadaşım hamile kaldı biz 5 ay korunduk bilseydim hemen olmuyor bu gebelik hiç korunmazdım.şimdi beklemek daha sıkıcı.ama sizleri tanıdım hamileliğin ne kadar mucizevi olduğunu anladım çünkü ben ilişki= bebek sanıyordum bu kadar basite indirgemiştim şimdi anlıyorum annelik neden kutsal .iyi oldu nasip kısmet buymuş işte.
ve en önemlisi gerçekten Rabbim "ol" dediğinde olurmuş.çünkü hamile kalan beş arkadaştan birinin ikinci evliliğiydi ve jinekolojik sorunlarına rağmen ilk ay hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?