- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
demekki benim bebeğim düşmeseydi...
22 hafta 1 günlük olacaktı....
dil altından ölç bencede daha dağlıklı sonuçlar verir.
evet bende çok baktım zamanında.
şimdii hevesim kalmadı
pazartesi yapıcam canım.slm kıııslaarr asılsınızz
ofluşuummkıs test yapcekmişsin ah seni senii inşallah hayırlı güzel haber verirsin bize ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniiiiii
Merhaba arkadaşlar nihayet yazabiliyorum gün içinde yazma fırsatım olmadı..bugün iyiki sizler varsınız diye düşündüm bebiş isteğimi ve heyecanlarımı sizinle paylaştığım gibi paylaşamam,anlatamam da her ay yokmu daha bir şey diyen ve aslında çokta samimi olmayan soruları duyunca canım sıkılıyor sormak için sorulan sorular işte ne sıkıntılar yaşadığını problemlerini bilbiyorlarki laf olsun torba dolsun işte...Ben çok zorlu bir tedavi sürecinde sonra daha ilk defa bu ay bebek çalışmaları yaptık Allahım sağlıklı hayırlı bir bebek nasip edecekse olsun diyorum ama en çokta artık sağlıklı oduğum için şükrediyorum ve sağlığımı bozacak hiçbir duygu ve düşünceyi içimde barındırmıyorum
Merhaba kızlar, ben de malesef 3 ay önce 4,5 haftalık hamileyken düşük yaptımbu ay tekrar çalışmalara başladık adetim çok düzenli olduğu için internetteki yumurtlama tarihi hesaplayıcılarını kullanıyorum ama işe yarıyor mu bilmem:26:
Nisanın 7 sinde adet olucam ama sağ kasığım ağrıyor dünden beri tekrar düşük olur mu diye çok korkuyorum:18: o yüzden erkenden öğrenip önlemlerimi almak istiyorum,
Ama adet gecikmesi olmadanda hamile olup olmadığım nasıl anlaşılır ki?
"Allah, hiç kimseye güç yetireceğinden başkasını yüklemez.
Rabbimiz, unuttuklarımızdan veya yanıldıklarımızdan dolayı bizi sorumlu tutma. Rabbimiz, bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Rabbimiz, kendisine güç yetiremeyeceğimiz şeyi bize taşıtma. Bizi affet. Bizi bağışla. Bizi esirge, Sen bizim mevlamızsın. Kafirler topluluğuna karşı bize yardım et." (Bakara Suresi, 286)
"Allah, hiç kimseye güç yetireceğinden başkasını yüklemez.
Rabbimiz, unuttuklarımızdan veya yanıldıklarımızdan dolayı bizi sorumlu tutma. Rabbimiz, bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Rabbimiz, kendisine güç yetiremeyeceğimiz şeyi bize taşıtma. Bizi affet. Bizi bağışla. Bizi esirge, Sen bizim mevlamızsın. Kafirler topluluğuna karşı bize yardım et." (Bakara Suresi, 286)
kesinlikle....amiiiiiinnnnnnn amiiiiiinnnkısss eferin sana çok güzel ve anlamlı bugünün sözüüü
iyiyim canım da karnım çok şiş ya yemekten sonra 3 aylık gebe gibi oluyorummmmamiiinnnnn canım nasılsınız kızlar ben idare eder başım ağrıyo ilaç içmemek için direniyorum ne olu olmaz diye hakkımızda hayırlısı
canımmm hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaşlar ismim filiz. bir buçuk yıldır eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. bende polikistikover var.şuanda klomen tedavisi görüyorum.bugün adetgördümbat 25 nisan beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim .inşallah bu topik uğurlu gelir
canım ben daha önce de yazmıştım ama listede yokum( bat 20 nisan beni de eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?